Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо няма теми за майчинство в Португалия? Имаме ли малко участници или...?
Как да оправдая заглавието на темата (Португалски да стане Португалски)?
Можете ли да помолите някой от вас, който живее в Лисабон, да се обади на приятелката ми с поздрави от мен?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо няма теми за майчинство в Португалия? Имаме ли малко участници или...?
-
Как да оправдая заглавието на темата (Португалски да стане Португалски)?
-
Можете ли да помолите някой от вас, който живее в Лисабон, да се обади на приятелката ми с поздрави от мен?
-
Какво трябва да публикуваме във форума за майки в Португалия?
-
Какво представлява изпитът?

.Ако съм искала, трябвало да кандидатствам на ново и да си мина отново изпитите, които съм държала
.Сега ще се върнем в БГ и евентуално ще изпусна 2 семестър, защото ще отида с 1-2 седмици по-късно и ще чакам една година, за да си продължа после (задочно съм).За работа-аз ли имам чувството, или в Стара Загора има само за сервитьорки и на бензиностанции.Като сервитьорка съм работила, ама бяха караници в къщи и в крайна сметка напуснах.Мъжът ми е твърдо против тази работа.Сега ще си отидем, ще си изпусна 2-рия семестър, ще си търся незнам колко време работа и кой знае каква...без опит съм общо взето, само със средно образование, нямам никакви "тапии" за езици, компютри и т.н.И тогава вече ще откача! 
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ! И да се похвалите утре как сте прекарали днешния ден!
те са така не бързат за деца първо да се изу4ат,после работа,да се устроят материално,къ6та кола....и след това може....детенце.
Вси4ките са ми еднакви 
.Как е пълното име на Дани (нали за синът ти става въпрос)? 

.Я къже какъв точно лекар си
.Сигурно сте затрупани от работа.