Португалски мами-защо сме без теми

• 15 507
  • 293
  •   1
Отговори
# 255
  • В голямото море...Живот
4ЕСТИТ ПРАЗНИК,МОМИ4ЕТА.НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ,4Е ПРЕДИ ВСИ4КО СМЕ ЖЕНИ.БЪДЕТЕ ЖЕЛАНИ И ОБИ4АНИ.ЦЕЛУВАМ ВИ.

# 256
  • Стара Загора
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ОТ МЕН!мНОГО ЩАСТИЕ, УСМИВКИ, КЪСМЕТ, ЛюБОВ И ИСТИНСКИ ПРИЧТЕЛИ!

Аз съм на 23, а мъжът ми на 27.Ама както върви, имам чувството, че Стоян ще се замисли за дете към пенсия Crazy #Cussing out

dorinda, да ти кажа на кратко нещо за мен-на 23 год. съм.Кандидатствах за висше и исках да ме приемат много "Екология и опазване на околната среда", наистина много исках.Не ме приеха на първи кръг, приеха ме на втори-"Животновъдство".Аз нали си обичам животинките, та реших като второ желание да уча това, без да се замисля какво бих могла да работа.Реших, че ще започна да уча това, пък след първия семестър или година, ще се прехвърля екология-да, ама не!Пратиха ни тук и през това време се променят някакви неща в университета и ми казват, че не мога да си сменя специалността (а преди 2 год. можех) #Cussing out #2gunfire .Ако съм искала, трябвало да кандидатствам на ново и да си мина отново изпитите, които съм държала ooooh! .Сега ще се върнем в БГ и евентуално ще изпусна 2 семестър, защото ще отида с 1-2 седмици по-късно и ще чакам една година, за да си продължа после (задочно съм).За работа-аз ли имам чувството, или в Стара Загора има само за сервитьорки и на бензиностанции.Като сервитьорка съм работила, ама бяха караници в къщи и в крайна сметка напуснах.Мъжът ми е твърдо против тази работа.Сега ще си отидем, ще си изпусна 2-рия семестър, ще си търся незнам колко време работа и кой знае каква...без опит съм общо взето, само със средно образование, нямам никакви "тапии" за езици, компютри и т.н.И тогава вече ще откача! #Crazy
Така, че да знаеш, че май няма идеален живот.Нямам идея коя е моята работа-аз исках нещо в офис, пред компютар, ама какво и кой ще ме вземе такава неопитна...пиша бързо, ама какво от това.Ако имам работа, която не ми носи достатъчно пари, а аз имам нужда от такива-ще говоря за увеличение на заплатата (в зависимост от работата, която върша), а ако не стане-ще си търся друга.Ако пък перспективите в тази работа са свързани с по-висока заплата, ще гледам да устискам някак си положението до увеличение на заплатата и издигане в работата.

Hug   bouquet ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ! И да се похвалите утре как сте прекарали днешния ден!

Аз само да добавя, че днес купихме много големи чанти за багажа и съм в шаш и паника вече.Тресат ме толкова неща... Crazy Как ще си ходим, как ще съм с работа в Ст.Загора, как ще съм с учение, къде точно да живеем (Стоян иска с моите родители, защото са в къща и единият етаж е наш, пък аз не искам.Искам да се върнем в нашият апартамент).Абе станала съм вече луда направо Crazy.

Свършвам, че много дълъг ми стана постинга!

# 257
НЯМА идеален живот...такъв е какъвто сами си го направим,но понякога е толкова трудно да се намери верния път............Дани,а ти си оЩе млада,вси4ко е пред теб,само не се от4айвай.Както виждаШ/при мен/има оЩе много време докато запо4нат да те тресат сериозни притеснения:)

# 258
4естит ви 8 март на вси4ки  bouquet  bouquet  bouquet
Нека бъдем уважавани и оби4ани Hug
Дани Стоян  май е станал половин португалец Joy те са така не бързат за деца   първо да се изу4ат,после работа,да се устроят материално,къ6та кола....и след това може....детенце.
Зоя може би вие сте изклу4ение но.....пове4ето са така...
Имам приятели португалци на които викаме (баба и дядо) Joyне 4е са стари много но тя май е на 36 той на 45  и ноември им се роди детенце.Живеят сигурно от 10 години заедно и 4ак сега дойде време за дете...така 4е въпрос на избор....
Доре какво стана с бизнеса...нали бяхте замислили не6то?
За плодовете...те са мойта сила.......обожавам ги...
И по този повод.....в Бг си имахме портокали и мандарини......тук имат хиляди разновидности.....laranja,tanjerina.clementina,ancores.....опитвали ли сте ги вси4ките? Аз хи4 не мога да ги разграни4а #Crazy newsm78 Вси4ките са ми еднакви bowuu
Ох май доста се разхвърлях ...ска4ам от една тема на друга Joy......Лек ви ден и пожелавам романти4но изкарване на празника  bouquet  bouquet  bouquet

# 259
Влизам само да кажа 4естит празник моми4ета

и отивам към Коимбра със жената на свекър ми да избираме подарък на Дани.Утре ще се вклиу4а по активно.

# 260
  • Стара Загора
Има толкова плодове, които не ги знам, даже не знам и как се казват Embarassed (ама като не сме по плодовете много, много и така става Laughing)
zoui, на кой адаш ще взимаш подарък  Embarassed  (ама как любопитствам).Много Дани-та сме били newsm44 .Как е пълното име на Дани (нали за синът ти става въпрос)?

Последна редакция: чт, 08 мар 2007, 16:32 от DSS (Danimira)

# 261

4естит празник,моми4ета!  bouquet
Желая ви много здраве,за6тото за мен като лекар това е най-важното,после много лиубов,да се 4увствате желани и оби4ани и много късмет и успехи във вси4ко! Heart Eyes
Станало е интересно 6те опитам дове4ера късното да вляза и да споделя и аз какво се слу4ва в главата и сърцето ми,през деня не ми остава и секунда,сега Инес спи та напълних едни 4у6ки и ги пека.Зой4е,мерси за целувките и от нас за Дани съ6то,а за 14 цял самолет целувки.6те се вклиу4а и за депресията и за професията и плодовете и за рождения ден ама дове4ера.Много хубав ден ви желая ,целуивки.  bouquet

# 262
дани синът ми се казва Даниел и да за него е подаръка за рож.ден,изпросих си от свекър ми стол4е за хранене #Silly

# 263
  • Стара Загора
Имената на красивите хора все започват с Дани Mr. Green Crazy Blush
Айде стига толкова от мен, че днес ме "пере съчмата".

medi, ей сега те набарах smile3508.Я къже какъв точно лекар си Twisted Evil .Страхотна професия Peace

# 264
  • Стара Загора
Да се изфукам какво ми купи Стоян:

# 265
 6те се самоубия,бях ви написала цял ферман и пустият ми перфекционизъм да го оправя естети4ески и го изтрих.А бях писала на всяка поотделно и по много  ужас #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Надявам се ,4е стъеок,4е Дорето е по-добре,4е подготовката за рождения ден на Дани върви по план,ох утре 6те пи6а отново вси4ко което изтрих....лека но6т и приярен уикенд.ЦЕЛУВКИ  bouquet

# 266
Меди,ужас......а аз цял ден 4акам да се логнеШ:)
Дани,много хубав подарък...а аз полу4их букет нетрадиционни цветя плЮс думи4ките,които му казах,4е би могъл да ми каже поне веднъж:"Хубаво ми е,4е си с мен".
Аз май се пооправям по малко,ама Ще видя какво Ще ми каже и психолога във вторник...ве4ерта пове4е новинки.Ама оЩе ме вълнува въпроса за професията,хайде споделете неЩо де....
Весел уикенд на вси4ки....аз пък Ще си работя в събота:)
Целувки:*

# 267
  • Стара Загора
Снощи се разходихме малко на юг и беше страхотно.Ходихме близо до Сетубал и Троя, но беше много красиво.Ако искате, ще пусна някоя снимка.

25-ти наближава newsm44

Меди и аз много се ядосвам когато пиша, пиша и накрая всичко ми се изтрие #Cussing out
Дори, оправяй се бързо, че да си фреш за срещата Hug Каквото те вълнува-споделяй.  bouquet
Лозева, къде изчезна  Sad .Сигурно сте затрупани от работа.
Зоуи, разкажи после как е минал рожденния ден на адаша Praynig Mr. Green

Целувки за всички Heart Eyes

# 268

Здравейте! Laughing
Доре,запо4вам с теб,зву4иш най-спешно....Надявам се 4е ве4е си по-добре,много гадни са тези депресии и в медицината са едни от най-трудно повлияващите се състояния,това е така,защото ле4ението е индивидуално и разли4но за всеки.Много добре е ,4е ще се конултираш с психолог,тук хората не го правят,а това е най-добрият на4ин.Другото,което можеш да направиш е ако знаеш при4ината,да я премахнеш ако е възможно естествено....Има и още нещо,за да тръгнеш нагоре към светлината трябва да си стигнала до дъното на дупката,гадно е,но е вярно.Това,което мога аз да те посъветвам е да хапваш всякакви плодове и естествено шоколад,зле е за фигурата,но този с 90%какао 4ерният не е толкова калори4ен,както мле4ния и този  с ядките,а пък какаото стимулира синтеза на хормона на щастието в мозъка.Друго много важно е да стоиш пове4е на слънце, то е най-мощният антидепресант.Докато бях в Пт и когато валеше и не излизахме с малката се 4увствах ужасно потисната и тъжна,вси4ко беше невъзможно ,пълен песимизъм.Когато прекарвах и по 1 4ас на ден навън на слънце вси4ко ми се струваше розово и постижимо,мислех,4е имам сили и възможности да преодолея вска трудност.Другото,което прилагам аз е шопинг терапия,когато ми е много зле си купувам не6то красиво и скъпо,ако имам пари естествено и ми минава поне за момента или за ден два,а понякога то4но толкова е нужно,за да се измъкнеш от дупката.Също някаква разкрасителна процедура-маникюр,при4еска,масаж,особено масажът действа много освежаващо.Опитай нещо от това може да подейства.А за професиите май е добре да отвориш нова тема и там имам много за казване и пред мен е сериозен проблемът с професията....много целувки и бързо възстановяване.ААА забравих пиеш ли витамини,пролетната умора също задълбо4ава депресията.Центрум комплекс са мултивитамини в профилакти4на дозировка,а не в терапевти4на,както са пове4ето други на пазара и са едни от най-добрите има ги и там.До скоро от мен,дано съм била полезна.  bouquet

# 269

Зой4е,как върви подготовката за празника?Каква ще бъде тортата?Спомням си,4е много се вълнувах за 1ия рожден ден на Инка,тортата беше от сладкарници Неделя в София и мъжа ми беше карал колата на 12гр,за да не се развали от жегата(06.06) и се разболя,но беше много красива и по-важното вкусна.Беше приготвена без какао и яйца,за да могат бебтата да ядат без да се страхувам от алергии и салмонелна интоксикация.Ще ти пратя снимка по скайпа да я видиш.Бях поканила 12 бебета около 1год с майките им в един ресторант със страхотна градина с трежа и алейки и децата щъкаха насам натам,беше весело,само съжелявам,4е не викнах фотограф една приятелка снима и снимките са меко казано ужасни SadПосле имаше отварянена подаръци,бе6е много щастлив момент за малката късаше опаковките със замах имахме две еднакви рокли и два еднакви робота,но ги сменихме LaughingВие къде ще празнувате вкъщи или?Остава о6те малко,какво ще му купите?Ц  bouquetелувки

Общи условия

Активация на акаунт