Португалски мами-защо сме без теми

• 15 510
  • 293
  •   1
Отговори
# 270
  • В голямото море...Живот
Меди,много мерси за съветите.За някои от неЩата Ще трябва доста да се озоря за да ги направя,но пък имам волята,което май е голяма кра4ка към Изхода.ОбЩо взето се пооправям....
Весела неделя:*на вси4ки.

# 271

Hug  Дани,страхотен подарък имаш,цветовете са супер и марката си я бива,ти ли си го избра или Стоян сам,ако е така има добър вкус.Пожелавам ти скоро да сбъднете ме4тата ти за бебе,няма по-голямо щастие от това,не може да се сравни с никакви успехи и постижения в живота,но това го осъзнаваш след като го гушнеш и усетиш до теб.Но е жярно,4е и няма нищо по-трудно от това дагледаш и възпитаваш дете,поне за мен се оказа изпитание възпитанието и не се справям отли4но с него,за сега съм я направила глезанка.Ти си още много млада и той също и може би за това не бърза.Аз имах обратния проблем,мъжът ми искаше бебе,откакто завърших у4илище,но за мен медицина и бебе бяха несъвместими не6та и съм била права,добре,4е не го допуснах.Вси4ко е добре,когато е с времето си.Като намерите оптималния вариянт за колата,ще ме осветлиш ли,майка има кола и много багаж,който един ден ще иска да си пренесе насам.Ок,няма ви събота и неделя 6те 4акам да се появите утре.Много целувки  bouquet

# 272

Доре,радвам се да 4уя,4е си по-добре,продължаваи не се даваи на гадните мисли и 4увства WinkДо утре Tired

# 273
  • Стара Загора
Доре, това, че си осъзнала, че имаш проблем и искаш да го решиш е голямата и главна крачка към успеха!Надявам се скоро да се оправиш напълно  bouquet
Меди, Стоян сам ги избра.Аз незнаех нищо.Нямах никаква идея и си мислих, че няма да ми купува нищо, защото си бях поръчала неща от Евън за този празник.Та той ме изненада много.
Абе момичета, аз много обичам да разглеждам снимки Blush.Защо не си пускаме тук някакви?Може примерно снимки от рожденни дни на децата, от места, където сме ходили...снимки свързани с усмивки и щастие. Hug
Целувки на всички Hug

# 274
 Hug Hug Hug Hug Hug  bouquet
Моми4ета,толкова е хубаво,4е ви има Grinning

# 275
Привет от мен Hug
Тези дни нямах време да седна на компа и тук се е оживило Thinking
Както винаги ни стовариха работа за събота и неделя #Cussing out а бяхме запланували да ходим до Порто  .....а и времето бе6е 4удесно...но уви.......надявам се да е другата седмица Naughty....
Дани това за снимките е 4удесно и аз оби4ам да разглеждам...Аз така присъствах на развитието( не6то не ми зву4и добре но.. ooooh!) на 3 годи6ната ми племенница....сестра ми ка4ва всеки ден по4ти в разли4ни албуми и ми дава линк и си ги отварям и гледам Peace
А вие какво правихте уикенда?При вас бе6е ли хубаво времето?
ОООО да се похваля купихме си  готварска пе4ка...имахме само плака на газ(и бях като вързана без фурна Cry) и изко4и тази от  един познат комплект фурна с котлони с керами4ен плот ...е не нови но доста запазени и сега съм много 6тастлива..правих сладки6и,баници,крамвир6ки,  голям кеф Peace
Успе6на седмица Hug Hug

# 276
  • Стара Загора
Светле, първо-честита печка!Второ-ако описваш така нещата, които готвиш-смятай, че гостите са ти вързани в кърпа (Стоян е луд по баници, а аз обичам сладкиши) Laughing Wink Честито за печката.знам колко я искаше и имаш нужда.Да готвиш все вкусни и хубави неща!

Бяхме питали за колата колко ще ни струва за услугата "От врата до врата" и отговора, който получихме- 5 000 евро #Crazy .Отказахме се.Сега чакаме отговори за някакви други варианти и цени и да видим какво ще стане.

Ще кача снимки от петък и събота в албум и ще ви пусна линк, ако искате да гледате.

Снощи ни се развали нещо компютара.Направо изпаднах в тих ужас Crazy .Започна да издава някакъв странен звук, монитора имаше странна картина.Стоян му изкара някои части и ги вкара пак и проработи.Така и не разбрах какво точно му беше.Ама се радвам, че се оправи.

За 25 ние сме 2-ма (аз и Стоян Laughing ).Щях да доведа една приятелка, но има изпит понеделник и няма да може да дойде.

# 277
Цитат
Светле, първо-честита печка!Второ-ако описваш така нещата, които готвиш-смятай, че гостите са ти вързани в кърпа (Стоян е луд по баници, а аз обичам сладкиши)   Честито за печката.знам колко я искаше и имаш нужда.Да готвиш все вкусни и хубави неща!
Благодаря
Ама разбира се....от гости не се пла6а Peace

# 278
Ехо,тук съм,добре съм,живота е хубав Laughing....но доктора оЩе не съм го виждала.... Rolling Eyes
Светле,4естита ти фурна...много си дале4е,ина4е и от нас нямаШе да се отървеШ ooooh!
Ние за 25.03 поне за сега Ще сме 4 плЮс 1 ако не ни мине котка път.Днес са казали на зълва ми/май така се казваШе/,4е може да 4ака бебетата всеки момент...а има оЩе 2,5 месеца до датата newsm78...странна работа...
Лека седмица и целувки за вси4ки:)

# 279
  • Belgium - BG
Здравейте Португалски мами,

Може ли аз да се присьединя кьм вас - като мама на половин португал4е и сьпруга на цял португалец Sunglasses
Ние живеем в Белгия, и двамата работим тук от 7 години, (засега) но все говорим как ни се маха от тук и може би да отидем и в Португалия (е може и БГ Wink
Той е от Guimaraens, ние ходим поне 2-3 пьти в годината там, на мен ми харесва, но като туристка с белгийска заплата Laughing Ина4е не си се представям много да живея там. А и португалският определено не ми е силната страна
Е аз 6те надни4ам в теми4ката ако може Rolling Eyes

# 280
  • Стара Загора
Добре дошла при нас, novaa Hug Според моят съпруг Португалия е страна, в която трябва да се дойде само на екскурзия Laughing .

Още не съм вкарала снимките в албум Embarassed, но като го направя, ще ви дам линк Peace
След обяд бях много заета и не ми остана време.
Целувки за всички!

# 281

Добре дошла Новаа!
Какво ти е детенцето и колко е голямо.Аз имам моми4енце на по4ти 2годики,казва се Инес.До сега съм прекарала 10месеца в Португалия има много хубави неща,заради,които си струва да си там,но е е толкова досадно на моменти.....И сега мисля дали да се забия там в следващтите 6 години или не!?Вие какво работите в Белгия,леле затрупах те с въпроси.Ако не искаш не отговаряш нали знаеш,няма да се сърдя. Grinning

# 282
Добре до6ла и от мен.....Ние сме в Фамаликао много близо до Гимарае6.....
Наистина си права да си туристка с белгийска заплата Joy...
 Joy Joyтук...
Май е време за нова теми4ка........Дани хайде ти си........ newsm78

# 283
Ами добре доШла и от мен Новаа,надявам се да се заси4аме по 4ести4ко.И понеже тук във форума лЮбопитството ни тресе страШно много най добре Ще е да си отговориШ на въпросите на Меди,за да не разпитваме една по една/това в кръга не Шегата де/.

# 284
  • Стара Загора
А идея за заглавие Praynig
Не мога да намеря старите идеи, а си бях харесала заглавие.
Дайте някаква идея и ще отворя нова тема Peace

Общи условия

Активация на акаунт