Стани богат - тема 15

• 20 867
  • 792
  •   1
Отговори
# 120
На предходната двойка майка и дъщеря се паднаха по-закопаващи въпроси - нито едно знаме нямаше да ми проговори от подсъзнанието, признавам си Grinning

Когато години наред развяваш из блога си и в социалките хипстърски  истории за посещенията ти в някои от страните, за флаговете на които беше въпросът, някак редно е да имаш представа как изглеждат знамената им. Поне аз така си мисля. Може пък и прекалено взискателна да съм, знам ли. 😁
Все пак въпросната такова самочувствие и уж богата обща култура демонстрира в и- нет пространството, че силно ме озадачи колко рано отпаднаха и как си изгърмяха жокерите.
Може би просто очаквах повече от представянето- както нейното, така и на дъщеря ѝ.
Да не говорим първите въпроси колко елементарно бебешки бяха.

Поне трети коментар в този дух ви е за потребителката. Явно много ви дразни. Останалите обаче не знаем коя е и не ни вълнува лична неприязън. Коментираме играта и въпросите в тази тема.

# 121
Коментирам представянето ѝ. И да, защото зная претенциите, които има, го намирам за посредствено.
Приемете го като отговор на ваш коментар, не като поредния такъв за нея. 🙃
Иначе другите двойки ми харесаха, справиха се добре, особено момчето с бащата, които откриха сезона- чудесни!

# 122
# 123
  • София
Гледам на пресекулки, понеже върви и мача на Стилиян Петров.
На въпр. с Дали, аз бях по-скоро за Уорхол, или дори архитекта, поне той е някак "извън" другите трима.
Но ме стреснаха гъбите. Логиката на Нойзи беше и моята - а бера гъби и познавам сърнелата. Ама не съм чувал тези й имена.
ПС. Стресна ме и един от първите 5, та направо се притесних - от играта на Л.Дамянов, примерно, доста нови глупотевини са наизмислени и май вече и питанка от първите 5 може да те прати на жокер.

# 124
Логиката за сърнелата е, че расте на кръгове, а такива гъби се наричат самодивски, защото самодивите танцували в кръг. За змийска – заради люспите, които приличат на змийска кожа. Конска гъба не съм го чувала и си нямам понятие защо са я наричали така.

# 125
  • София
Нойзи много го харесвам и много се радвам, че участва в предаването. Много ерудиран човек. Надявам се да стигнат далеч.
И аз обаче щях да изгърмя с мухоморката именно защото е отровна и заради името 'змийкска' Много коварен въпрос ако не го знаеш, защото с 'обща култура' отиваш 'под дивата круша'...
Но на добра сума са и само с един изхабен въпрос. Дано му се падне по завъртян спортен или футболен въпрос да видим как ще се справи. Или пък от сферата на киното, където също е силен. 🙂

Хареса ми първата двойка, искаше ми се да вземат поне 5 хилки. Не го знаех това за Терджуманите. Браво на дядото за Флорида! Дори и да не го знаеш се вкарва правилна логика. Браво. Истински подарък с Титаник. Браво за ковалентната връзка. Ясно беше, но не всеки би го видял и посмял ей така да го закове без подсигуряващ жокер. Билалов обаче много помага. Той направо искаше да ги откаже от грешния отговор ама те не го послушаха... 🙂

# 126
Харесва ти първата двойка! Тийнейджърката беше с вратовръзка и риза закопчана до гърлото – ще се задуши! Laughing

# 127
Много ми хареса първата двойка и на мен! Яд ме е, че отпаднаха толкова рано, но определено беше от хубав въпрос.
На Нойзи племенника- “…виждал съм кайсия”🤣, или нещо в този смисъл беше. Самото поведение на Нойзи го оставям без коментар. 🥴

# 128
Нойзи беше с много темерутско поведение. Сякаш хич не му допадаше, че е там и изглеждаше все едно му е много досадно.

# 129
Той така си изглежда винаги човека

# 130
И аз съм с такова впечатление от него.

# 131
Нойзи винаги се държи перфърцунено. Типичен кореняк софиянец. Така пишеше и в Егоист и други лайфстайл списания.

# 132
Когато беше в Черешката, се опитваше умишлено да накара всички да се чувстват неудобно, включително Мария.

Скрит текст:
Енергиен вампир. Същото правеше и Китодар, но с други средства.

# 133
Сега гледам снощния епизод. Много ме е яд първата двойка как се отказаха от Дали, уж изключиха другия отговор и как се завъртяха, че маркираха пак него. Иначе девойката много добре се беше гримирала, ако участниците сами се гримират всъщност за студиото. Добре беше матирала лицето в общи линии, на малко тинейджърки им се отдава. Офф топик, както и да е Grinning

Гледам Нойзи сега, никога не съм го харесвала, но не съм му и следила отблизо изявите. Обаче кой му глътна чувството за хумор, ако изобщо има такова, не знам. Отиваш с племенника си там, ми покажи малко живец, такава досада, все едно са го вързали за стола, пък племенника хич не го вълнува. То и племенника не блести засега, но все пак от вуйчото очаквам проява на повече ентусиазъм поне заради тийна.

# 134
И аз сега го гледах. Хареса ми как отряза племенника си направо да каже верния отговор (за k-pop групата).😁

Общи условия

Активация на акаунт