Стани богат - тема 15

• 20 872
  • 792
  •   1
Отговори
# 135
Племенникът или е много зле, или в днешно време думи като "минижуп"и "монокини" са твърде архаични, ама и така да е, логиката също му куца, щом може да си помисли,че "жена по монокини" може да означава само по горнище. Не мисля, че е разпространено жените да ходят на плаж само по горнище и голо дупе.

Нойзи за момента не мога да го преценя доколко е ерудиран. Всички въпроси бяха елементарни, с изключение на гъбения въпрос, чийто верен отговор той не знаеше.

# 136
Не беше много труден. И аз го знаех. 😅

# 137
Аз лично не го намирам за особено ерудиран Нойзи.
Той е от тези хора, които от една страна говорят много, но не казват нищо, а от друга- ползват сложни думи и изрази и се надяват човекът отсреща да не ги е чувал, за да не разбере реално какво парвеню има за събеседник.

# 138
Така е. Това е стратегия, която работи при не много образовани хора. Wink

# 139
  • София
Аз лично не го намирам за особено ерудиран Нойзи.
Той е от тези хора, които от една страна говорят много, но не казват нищо, а от друга- ползват сложни думи и изрази и се надяват човекът отсреща да не ги е чувал, за да не разбере реално какво парвеню има за събеседник.
Констатациите Ви за начина му на изява са уместни, но си е ерудиран. Да речем, че като впечатление от хора, които не са му в "темата", дори може да бъде определен и по-крайно отрицателно от "парвеню". Жалко, че той май си "помага" да го виждат такъв. Погледайте го обаче, когато говори/пише за английски футбол или рок музика и ще установите, че има и своите си емоции. Преди година-две (или в края на Ковида) защити докторат във ФЖМК онлайн, като и труда му, и представянето не можеха да се окачествят като не-ерудирани или снобски.
(Обаче, гледахме Черешката с неговото присъствие и бая ни издразни. Сега - на стола до момчето - пак като да е попаднал насила. Такъв си е Ивайло Цветков.)

# 140
Много противен тип е.

# 141
  • София
Този път браво! на тийна - прояви логика и смелост. И аз плахо бях за учените (все пак, какво Е кулата).
Баскета - ето тук трябва Нойзи да знае.
(Най-на изток си е Ню Йорк, откъдето май почва NBA. Тук не е посочен отбор от НЙ?)

И сега, след дадения отговор - правя пробата в Гугъл. Обаче най-бързо пишеш: ... стар в НБА (понеже така е зададен въпросът). Излиза съвсем друго. Понеже Сакраменто са отбор 23 години изобщо преди НБА... Жалко.

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 18:18 от EmBrother

# 142
Пропуснах,кой е верният отговор на въпроса за отбора?

# 143
  • София
Пропуснах,кой е верният отговор на въпроса за отбора?
Сакраменто - още преди самата НБА

Бащата и дъщерята! Съчувствам им - харесаха ми. Гербът на ДАНС, егати (пардон) въпроса и отговора...

Некоректен въпрос за ЛАЗЕРИТЕ - и светлина, и топлина (даже самите играещи се колебаха)! Бесен съм! Да ви имам сценаристите. И това на въпрос за 400 - да си отгърмиш жокер, точно понеже знаеш какво е лазер и се чудиш кое са имали предвид философите от отдел компютър/въпроси.  Imp

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 18:45 от EmBrother

# 144
Откъде е  последната участничка? Участвала е и преди или е популярна?
Мисля, че я нарекоха Пепи, от половин час се мъча да се сетя откъде ми е позната.

# 145
  • Свищов
За последната майка и аз се чудех още от анонса на предаването. По името днес я намерих - брокерка от предаването по Нова Дом за всеки от 2017 г. с Драго Симеонов.

# 146
Благодаря, явно там съм я гледала, понеже гласът ѝ ми беше много познат.

# 147
  • Русе
Нойзи беше с много темерутско поведение. Сякаш хич не му допадаше, че е там и изглеждаше все едно му е много досадно.

Нойзи все подчертава, че племенникът му играе, но като знае отговорите бърза да каже: да не губим време. Изглежда е суетен човек, който се страхува да не се изложи.

# 148
Не разбрах тези двете жени какви се падат на Нойзи? Майка и дъщеря са май... Камерата за кратко ги показа...

# 149
  • Sofia
Момичето е дъщеря му Ана,а жената е сестра му-майката на момчето с което играят.

Общи условия

Активация на акаунт