Стани богат - тема 15

• 20 878
  • 792
  •   1
Отговори
# 165
Ех, ако можеше и в останалото време, когато не играят деца и родители да са така лесни и интуитивни въпросите. Днес отново бяха топ въпросите, не предполагаха почти използването на жокери

# 166
  • София
За ДАНС нямаше да се сетя. За Сакраменто писах по-напред.
От днес - деца за възхита! Момичето, което изгоря му съчувствам - знаещо, но и смело и отговорно; жалко! Малкото момче беше много чаровно: сериозно, та сериозно.
За моряка знаех. За Дженоа - с леко колебание, нямаше как да са другите. Но не знаех, че е Ар Деко - а свързвах (по спомени някакви) брутализма със соца и се чудих, докато излезе отговорът.
По констатацията на "Алмонд12" - имам чувството, че първите две вечери въпросите бяха по-тегави. Но игрите на децата бяха страхотни - и за гледане, и за самите тях (вярвам).
Още не ми е минал яда от некоректния въпрос за лазера и топлина/светлина в една от игрите. За незнаещите нямаше да е дилема - хайде, жокер и готово. Именно знаещи щяха да се чудят какво искат да кажат "въпросистите" на екипа - и да опукат жокер за нищо.
Дано идната седмица (обеща Билалов изненада някаква?) пак да е интересно.

# 167

Браво на момичето. Само че това не са думи на Мария-Антоанета... За съжаление повечето хора по света не го знаят това.

Така е ,но някакси е придобило "гражданственост" и все Мария-Антоанета яде пасти.

# 168
Ще има нов жокер - помощ от приятел в публиката

# 169
Супер, много по-добре от телефонния жокер според мен, едва 10% от телефонните жокери знаят какво да направят с търсене, че да има някакъв смисъл от тях. Аз винаги телефонния жокер не съм го брояла за жокер и се учудвам как понякога хората го оставят за по-високи въпроси, но всеки има различни съображения. Ще видим каква ще е ефективността на новия жокер. Вярно, не може да търси, но най-малкото има достатъчно време да прочете и вижда всички отговори и да помисли.

# 170
  • София
Значи ще има вече цели 4 жокера?
Така се увеличава шанса за по-високи печалби.

# 171
От участващите двойки,първите бяха по-симпатични.Нойзи не го понасям,поведението му е на типичен нарцис и като,че го бяха довлякли насила.Малкото момче беше много симпатично,но не му беше там мястото,все пак играта е за по-широки знания.Бащата и той не блестеше и не му помогна много.Съжалявам за момичето с "брутализма",имаше възможности.
Въпросите обаче стават все по-изсмукани от пръстите.

# 172
Този жокер ще замести Помощ от публиката.

Обади се на приятел съвсем не е ненужен жокер и не веднъж сме виждали как има полза от него на високи въпроси.
Стига въпросът да е подходящ и да го зададеш както трябва, ако човекът отстрща знае как да търси, то отговора излиза бързо и е почти 100% верен.
Докато с другите два жокера винаги има шанс екипа да те подхлъзне, ако ги ползваш на висока сума.

# 173
  • София
Еее, това е голямо дърво тогава.
Как един човек ще знае повече от цялата публика? А този човек дали ще може да използва интернета на телефона си? Ако може то тогава е друго. Все едно ще има два жокера 'обади се на приятел'

Последна редакция: нд, 10 сеп 2023, 19:13 от Diavolo

# 174
Ееее стига, как ще замести публиката...пълен абсурд.

# 175
Не вярвам да разрешат ползването на телефони, абсурд.

# 176
  • София
След по-малко от 24 ч. ще видим точно как са конструирали новото дърво - сценаристите...
Виждам, че Дяволо е схванал правилно - даже и с конспиративните предположения, публиката вероятно е прецакала играч в не повече от 10% от случаите. А сега - вместо "компютъра" с процентите - ще си каниш човек да ходи с теб там. Че и да знае всичко, тъй се налага.
Хората по света печелят по 1 млн., у нас даже и тия мизерни по 3-4-5-10 хил.лв. вече им досвидяха.
България е, пардон, територия на мазохисти-толстоисти, които харчат повече, отколкото изкарват и се жалват от всичко пред чашка ракия. По митинги ходят, ама само с викане - толкова (т.е. нищо). Аз също се слагам в тоя кюп. Важи, разбира се, за всичко - като започнем от политиката.
Да са ни честити! Новите правила тук, новата Ферма, новите ИВ - дето от сега се реди 6-и сезон и ВИП-сезона, новите вечни Гласът на... (каквото се сетите).
ПС. И аз го разбирам така - 3 жокера; вместо цялата публика, този, дето си си го довел в публиката. Телефони: абсурд!

# 177
Според мен ще разрешат телефон и няма да е толкова зле положението. Трябва само приятелят да внимава и да гугълва, докато се чете въпросът.

# 178
  • Sofia
Няма да има телефон.
Ще се разчита на знания.

# 179
Какъв жокер е това?! Значи вече и 2000 лева им се свидят на тази телевизия. Обаче от реклами колко прибират и за водещи все връзкари слагат.

Общи условия

Активация на акаунт