Стани богат - тема 15

• 20 884
  • 792
  •   1
Отговори
# 180
  • на село
Абсурд е да позволят тел. в залата.  Въпросът сега е дали жокерите пак ще са 3 и кой ще отпадне или ще станат 4.

# 181
На мястото на другия четох. Човек за да стигне до жокер, значи въпросът е по-труден. Какъв е шансът някой твой приятел да знае отговора? Досега публиката или ползваше телефон, или някой им подаваше верния отговор.

# 182
Ех, ех, много жалко, пораздадоха пари миналия сезон и сега да компенсират. Много разочароващо.

# 183
Нали това е закупен международен формат? Имат ли право да го променят така? Хайде двойките и разни благотворителни инициативи,разбирам.Ама да променят жокерите?

# 184
Разбира се, че е съгласувано и са спазени всички договори, няма как сами да си определят регламента.

Tакъв жокер и разни други е имало/има в различните държави по света.

В Уикипедия има статия за за правилата, където са описани и жокерите:

https://en.wikipedia.org/wiki/Who_Wants_to_Be_a_Millionaire%3F

Смени въпроса или Опитай два пъти са интересни жокери.

# 185
Аз пък съм доволна. Малко да се поразчупят правилата, нещо ново да въведат, пък ще видим как ще потръгне. Те доста суми раздадоха досега, така че не виждам основания да се твърди, че им се свиди.

# 186
Аз го виждам като нещо негативно. Ще гледаме предимно лесни въпроси. Хората не могат да се задържат толкова при трудните. Освен ако не са участници с невероятна обща култура, но те такива почти не избират.

# 187
Възможно е "Помощ от публиката" и "50:50" да останат, а при ползване на трети жокер играчът да има право да избере дали да звънне на приятел или да ползва този, който е в студиото Rolling Eyes

# 188
Чисто НОВ ЖОКЕР - „Помощ от приятел в студиото“ ще влезе с пълна сила в играта и ще замени досегашния „Помощ от публиката“. Така от понеделник трите жокера в СТАНИ БОГАТ са: „Помощ от приятел в студиото“, „50:50“ и „Обади се на приятел“.

https://www.btv.bg/shows/stani-bogat/news/chisto-nov-zhoker-vliz … PBXpwZZlKrNnO-Eo#

# 189
  • тук, на мястото си
Никога не съм вярвала, че публиката действително отговаря. Може би сега пак ще е така, а смяната на жокерите си е рекламен трик. По Нова почват кутиите с водещ Ненчо и тук трябва нещо да се направи за рейтинг.

# 190
Не ми харесва тази промяна. Реално точно този приятел, да знае верният отговор на произволен въпрос значително намалява, спрямо  вероятността за някакво що годе реално процентно  разпределение на отговор получен от голяма група хора.

# 191
Не само. Има голяма вероятност да знаете сходни неща с твой приятел или роднина. Освен ако не си извикаш някого, който има много по-различни интереси от твоите. Не всички участници ще имат такава възможност обаче.

# 192
  • София
Обаче Билалов направо го подведе да ползва жокер за Истрос - човекът беше готов да си го отговори (логически, но вярно)
 Ето сега ще пробват новия жокер. Да видим технически как става.

# 193
Нещо не ми харесва особено как се развива играта досега. И Билалов много грозно го подведе да използва жокер.

# 194
Нещо не ми харесва особено как се развива играта досега. И Билалов много грозно го подведе да използва жокер.

А той защо се подведе? Иначе не ми харесва, не играе добре според мен. Даже и подведен това не беше за най-силния жокер.

Общи условия

Активация на акаунт