Стани богат - тема 15

• 20 888
  • 792
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Е, спестиха още парички продуцентите. Вместо публика (или компютъра) - един единствен човек! Браво, бе скръндзи нещастни.

# 196
Който не е гледал "Мисия Лондон" така е.

# 197
ох, баш книгите отхвърли, а това е верният отговор.

# 198
  • тук, на мястото си
Сега пуснах предаването и не разбрах по двойки ли играят.

# 199
Ха,точно!Тъкмо се чудех от къде го знам това за лебедите.
Тук залагам на книги,да видим.

# 200
Прекалено логичен е и се бои да не е уловка. Явно очаква странната японска култура да е избила в нещо странно.

# 201
Е, спестиха още парички продуцентите. Вместо публика (или компютъра) - един единствен човек! Браво, бе скръндзи нещастни.

Аз като гледам, публика си има. Поне тия отзад мърдат.

# 202
  • София
Черна станция: браво за подсещането (че и се посмях).
Бесен от промяната в регламента. Значи - ако имаш/който и да си доведеш - ще мислиш и ще го ползваш, ако знаеш, че чуденката ти е в неговия обсег на знания/интереси.
Бива ли всичко пък да ни е накриво в тази територия... След като са го въвели - значи да не се питаме дали нещо с правата на играта и т.н. Измислили са си го.

@pticasprujina
ПС. Имам предвид, не 20-те лв. на публиката, която ще си ръкопляска и сега - а по-големи спечелени пари, понеже ограничението си е такова отвсякъде.
Повтарям от предишен мой пост - публиката, дори и да грешеше понякога (едва ли повече от 10-15%) беше почти сигурен жокер. Сега разчиташ на два пъти "помощ от приятел" - единият по тела, другият там. Дали е същото?

Последна редакция: пн, 11 сеп 2023, 18:45 от EmBrother

# 203
Би трябвало да е в медицината тази скала.

# 204
  • тук, на мястото си
В медицината

# 205
  • София
Не тръгва седмицата по добър начин...

# 206
Е на последния въпрос жокерът 50:50 щеше да е много полезен. Но го пропиля за глупост.

# 207
  • София
Е на последния въпрос жокерът 50:50 щеше да е много полезен. Но го пропиля за глупост.
... понеже Билалов го поведе натам.
Изобщо (рано е, да от едно предаване), личната ми конспиративна теория е: абе, правим го предаването, ама сме зле с парите, та всички трябва да внимаваме какви ги вършат участниците (т.е. колко печелят).

# 208
А човекът в публиката има ли телефон в себе си? Защото ако има това си е 100% жокер.

А тази как може да се колебае за колибрито???
Иначе при определени условия и лешоядът може - те са много добри в планирането и според условията на въздушното течение могат и на място да стоят, че и назад да ги отнесе. Като пътувах с ферибота за Тасос гледах как чайките правят същия номер около кораба - висяха съвсем неподвижно "яхнали" вятъра и се местеха напред и назад.

# 209
  • София
Колибри е.
И да има телефон - защо не го ползваха? Аз не си представям, че "помощникът" идва отпред, вади си тела и пише в Гугъл, докато разсъждават с играча...

Вавилон - езиците.
Боже, боже, не гледат ли по Великден вечните библейски филми? Скакалците са в Египет при Изхода. Потопът е когато падналите ангели (и гиганти и др.) влизали при човешките дъщери и... развратеното човечество.

Последна редакция: пн, 11 сеп 2023, 18:52 от EmBrother

Общи условия

Активация на акаунт