Стани богат - тема 15

• 21 083
  • 792
  •   1
Отговори
# 240
Ряпа е.
За Сейшелите не знаех отговорът,но по звучене го улучих .

# 241
Ряпа

Това е хубав жокер. Идеален въпрос за Гугъл.

# 242
Ряпа, разбира се. Онези бели, дълги, китайски репи, които масово заляха пазари и магазини у нас от сума ти години насам.

ПП За Сейшелите не знаех, питах Гугъл и веднага изплю статията в Уикипедия. Нужната информация е в първите изречения. Къде бля приятелката, така и не разбрах.

# 243
Е, микрофибър.

# 244
Да, това е лесно

# 245
  • София
Така зададен - нещо не мога да схвана въпроса? Т.е. че и 4-я отг. е същата материя ли? Какъв е смисълът?

# 246
Не е. Кое е различното.

# 247
Холандия, също лесно.

# 248
EmBrother, не се мъчи. Жените обикновено обръщат внимание на етикетите на дрехите. Simple Smile
Съжалявам за участничката, но нещо се дъни още на лесните въпроси. Да не пада от Марс?

# 249
  • София
Благодаря за окуражаването, Како Сийке! Може да съм се смахнал, не е до етикетите:
Три отговора са..........., Кой е четвъртият? (Т.е. плат или отговор? Както и да е. Познавам само микрофибъра и ликрата - засега ми е достатъчно.)

Наблюдение: ето, че участниците започват като първи жокер да ползват човека у дома пред компютъра. 50/50 ще е евентуално - ако имаш някаква почти сигурна хрумка. Живият жокер - го пиши бегАл.
Мога само предположа 2 неща: по-бързо ще вървят игрите - повече участници ще отпадат около и под 2000 лв. Няма и да има кой знае колко от истински любознателните въпроси (за зрители и участници) - онези над 5/10 хил. лв. Няма да го нарека опорочаване на идеята/замисъла/познанието - ще го нарека Поредната Чалга на бТВ.
А продукцията наистина ще спести от бюджета - да има за благотворителност, или за отпадналите участници от разните техни реалитита - да вземат и те поне 500 вместо хонорар от другите игри/шоА. Честито!

# 250
Може да съм се смахнал, не е до етикетите:
Три отговора са..........., Кой е четвъртият? (Т.е. плат или отговор? Както и да е. Познавам само микрофибъра и ликрата - засега ми е достатъчно.)

Точно до етикетите е. Simple Smile
Ликра, еластан и спандекс са различни наименования на един и същ вид влакна.

Цитат
В Северна Америка е познат под името спандекс (spandex);
В Европа като еластан (elasthanne, elastin, elastano);
В Англия, Ирландия, Австралия, България като ликра (lycra).
Абревиатури, под които може да се срещне тази материя – EL, EA.

# 251
Такаа, гледах за първи път предаването по новият регламент. Мнението ми се затвърждава, че реално участниците остават с 2 вместо с 3 жокера, освен ако не попаднат на въпрос, в който "приятеля в публиката" не е експерт...

# 252
Гледах сега и аз. За Сейшелите на мен ми беше труден въпрос, още повече пък политик, къде ти, нямаше да се сетя сама. Ряпата ми изскочи инстиктивно, дори не се сещам кога съм го чула/чела.

За новия жокер. Ами едва ли от предаването не се сещат, че е негатив, по-скоро се сещат и пестят, разбира се. Публиката, дали реално тя дава отговора или не, не ме вълнува, важното беше, че е сигурен жокер. Сега останаха на практика 2, да не кажа и 1, че телефонния жокер и него понякога хич го няма. За зрителя е още по-неприятно - цял сезон да гледа въпросчета за по 2000 - 3000 и въобще да не види въпрос за по-горните суми. Ако искам някакво предаване за фон само ще си пусна Сделка или не...Много тъпо.

П.С. Този жокер поне да си седеше в публиката и оттам да говори, а така стърчащ до главата на участника никак не ми харесва.

# 253
Леле,зле ми е! За Шекспир родното място да не знаят.Абе,какви участници ,какво чудо!

Хайде сега! Баш пък родното му място ми е минало през ушите, нищо че съм учила староанглийска литература, даже класното ми беше върху Макбет.

Но пък тази година бях в Stratford upon Avon и на живо видях къщата, в която е роден.

Скрит текст:

# 254
Гледах сега и аз. За Сейшелите на мен ми беше труден въпрос, още повече пък политик, къде ти, нямаше да се сетя сама. Ряпата ми изскочи инстиктивно, дори не се сещам кога съм го чула/чела.

За новия жокер. Ами едва ли от предаването не се сещат, че е негатив, по-скоро се сещат и пестят, разбира се. Публиката, дали реално тя дава отговора или не, не ме вълнува, важното беше, че е сигурен жокер. Сега останаха на практика 2, да не кажа и 1, че телефонния жокер и него понякога хич го няма. За зрителя е още по-неприятно - цял сезон да гледа въпросчета за по 2000 - 3000 и въобще да не види въпрос за по-горните суми. Ако искам някакво предаване за фон само ще си пусна Сделка или не...Много тъпо.

П.С. Този жокер поне да си седеше в публиката и оттам да говори, а така стърчащ до главата на участника никак не ми харесва.
Едно към едно с моето мнение.

Общи условия

Активация на акаунт