Стани богат - тема 15

• 21 078
  • 792
  •   1
Отговори
# 255
  • Sofia
По-добре да махнат и платената публика... ще спестят някой лев...
Да пускат запис на ръкопляскания както в други предавания...

# 256
И аз мислех, че жокерът в публиката ще го питат докато си е на мястото, а не да стои до участника.
Тъп жокер е, няма спор.

Според мен, именно заради това, което пише Almond, че ниските въпроси бързо омръзват, гледат да има от всичко и все пак допускат участници до по-високи суми.
Всичко е сценарий и рейтинг. Понякога гледат да добутат посредствени играчи до 5-10 хил, защото знаят, че те по-нагоре не могат да стигнат, а знаещите хора ги посичат рано с кофти въпроси.

# 257
Предаването става все по-тъпо.И аз смятам,че този новия жокер за нищо не става.Намалиха шанса на играчите.Ще си гледаме въпроси да 1500 лв и това е!

# 258
Този с Шекспир нямаше нужда от втори жокер. Знае, че Шекспир не е шотландец - толкова.

# 259
  • София
Ами, това е - още една съсипия. Имаще една поговорка, че който не може - учи другите. Аз ще я перифразирам: ако не можеш нищо друго, стани сценарист в ТВ шоА! Ако имаш един добре гледан сезон на нещо-си зад гърба - стани продуцент на още 10 шоА и ги направи с копи-пейст. Ако сте само 3 продуцентски екипа - вземете по 3 формАта и ги правете както си знаете, докато ви плащат. Нещо да ви се струва, че не е така?
Като зрител. Виждам, че единодушието след само 2 вечери се уплътнява. Ще гледаме/научаваме елементарни питанки/отговори като за до 2000 лв. Ако сме мнооого търпеливи, някой петък/шестък - може и от ниво 5-10 хил.лв. А сценаристите/панел Въпроси/компютърджията ще имат възможност да увеличат броя на недомислиците си (като с лазер/светлина/топлина - от преди ден-два). Ще има по-малко участници, на които да съчувствам искрено, но пък - ще им съчувствам по-силно.
Като кандидат-играч. Ако изобщо се стигне до обаждане (покана). Мисля, че няма да ида. Жена ми, все пак, ме надъха - абе, я иди, накефи се и си вземи поне 500-те лв. Ще видим. Върти ми се в главата да не ползвам "живия жокер" - но да се напъна да си осигуря трите човека по телефона (вече имам едно предложение от тук - тя си знае, благодаря ти!).

Нямам ФБ, страницата на СБ там е отворена и виждам, че коментарите не са положителни. Моля и тук - които имате по 2 свободни минути и сте във ФБ, пишете си мненията! Не казвам какво да пишете (чета ви, споделям повечето мнения). Може би там - във Фейса - от екипа поглеждат повечко и дано на някого му уври главата.
И за въпроса за "микрофибъра". Прочетох там, че също немалко хора са го приели като недобре/некоректно/безмислено зададен. Успокоих се, че не съм само аз (освен с окуражаването на Кака Сийка тук).
Офтопик питанка: когато дами пишат за своите мъже - е "ММ". А когато (ясно, че е доста по-рядко) мъж пише за жена си, кое е съкращението - "МЖ" (моята жена) или "ЖМ" (жена ми)? Благодаря.

# 260
Голямо мрънкане, големи фермани за един тъп жокер. Сякаш нечий живот зависи от това.
То като си прост и кух и 100 жокера да ти сложат, все тая.

# 261
EmBrother, според мен няма причина да не отидеш, жокери все ще си намериш. Отиди, забавлявай се, каквото стане. Аз също искам отдавна, но нямам смелост за тв студио, по-скоро мисля, че прутеснението, че ме снимат ще вземе връх и не знам изобщо ще съумея ли да се успокоя. Малко блазирам на хората, които са по-големи непукисти, то така трябва, за да се пробваш наистина.

# 262
  • София
Смятам, че за НЕ простите и кухите "старият" жокер беше една помощ, регламентирана от онзи, дето е наредил правилата. Като имаме предвид по-честия неуспех с жокера "от телефона" - досега имаше поне 2 добри опции.
Сега просто остава една и половина (единият да те чуе, или другият да го повикаш от негов комфортен ъгъл на знание.
Ако бях единствения, дето коментира негативно промяната, щях да се скрия в ъгъла. Но вече ставаме доста в темата. Екипът сам ни е задал "наклона".
И понеже ничий живот не зависи от това, хайде да коментираме (или мрънкаме - ако нещо не ни изнася) само за войната, еврото, Шенген, сглобката, здравеопазването или кой ще е 3-ят ерген. Никъде нищо не зависи от нас - като си го знаем и да си траем.

# 263
  • София
Жената още вчера се изложи, така че логично взе само 500 лв.
Този нов жокер е тотал щета. Първо, че не мога да свикна с него и да го харесам и второ много е слаб. Направо греда отвсякъде.

Жената беше много добра. Хареса ми. Дано днес стигне по-далеч.

# 264
  • София
Браво на тази дама! Аз не го помнех (е, и Винету съм чел.)

Още едно браво! (Но, все пак не е открит още. То и амер.летец го беше снимал, ама... А на мен ми се иска (и Кивота също) да ги открият.

Русия е най-широка от всички (другите са повече тесни и надолу по меридианите). Обаче дали там няма някаква унификация на зоните. Русия или Китай?

# 265
Атос го знаех, но дали е САЩ, или Русия – не знам.

# 266
За Китай не казаха ли преди, че има една часова зона, приета със закон?

# 267
Русия е много по-голяма от всички други, но някак прекалено логично е.

https://bg.rbth.com/%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%82/329621-kolko- … i-zoni-ima-ruisya

И да, има врътка - Франция било. Но зоните на Франция не са поредни без пропуск, както е с русия, а има "дупки". Но от крайна точка до крайна точка се разпростира най-надалеч. Но е хлъзгав въпрос от гледна точка на формулиране.

Последна редакция: ср, 13 сеп 2023, 18:17 от Черна станция

# 268
Китай е „по-тесен“ от Русия и САЩ.
Разсъждавам си, мързи ме да питам Гугъл.

Спомням си поредица от руски новогодишни филми – героите посрещаха няколко пъти Новата година, даже даваха на картата как „прелита“ Дядо Мраз. Ама колко бяха...

# 269
И го проверих - Франция е.

Общи условия

Активация на акаунт