Стани богат - тема 15

• 21 076
  • 792
  •   1
Отговори
# 270
А, може и Франция да е – като включат колониите.

# 271
  • София
... и въпреки бодряшката манипулация на Билалов (горкият!) - нито в един случай "живият" жокер не даде твърд отговор (който да е и верен, да беше и използван).
Франция? Че колко часови зони са - да е повече от САЩ и Русия?
Ааа, с колониите - много вероятно: прим. Френска Папуа и др.под. на майната си по Океаните.

Ако беше публиката - нямаше да отпаднат тук.

# 272
Ах, не били колонии, ами отвъдморски територии. Сладури! Simple Smile))

# 273
  • In The Middle Of Nowhere
Не е ли Франция? Нещо ми се върти, че и друг път е ставало въпрос за това по тези куиз предавания, заради отвъдморските територии. Даже и без отговори пак това щях да кажа, просто се повтарят въпросите.

# 274
На мен ми се стори познат въпроса за часовите зони.Сетих се за Франция и отвъдморските и територии.
Определено не ми харесва новият жокер.

# 275
Пак е въпрос на гледна точка. Да, от най-източната, до най-западната френска територии се наброяват най-много зони, но има дупки. А в Русия няма, всичките са поредни. Иначе и аз щях да кажа Франция, защото Русия е прекалено логично за 10 000 лева, а и подозирах особен подход към колониите. 

# 276
  • София
Везенков - поради което отиде в НБА
В сряда чак, в 18:27 регистрираме първата успешна поява на живия жокер!

Мисля, че беше италианското езеро.

# 277
Това със Славейков ме уби. Иначе на бабата бяха лесни и логични въпросите.

# 278
Езерото Комо е.Нещо ми се струва ,че отново познат въпрос.Може би въпросите се покриват с тези от Последният печели и за това са ми познати.

# 279
Комо, разбира се.

# 280
Толкова лесни въпроси му се падат на това момиче...жалко, че явно тя нищо не знае. С какво е известен Пенчо Славейков? "Че е син на Петко Славейков"...ако само с това го знае, как да знае изобщо къде е починал.

# 281
  • София
Не знам. Но заради Шон Конъри - трябва да е или Еко, или Хемингуей.
Честито за късмета и добре взетите жокери на това - относително знаещо/не знаещо момиче.

Знам само, че не С/астроном.единица. Да не е супа?

# 282
О, това е велик филм. И книгата е супер. Тук бях бетон и за мен този въпрос е несъизмеримо по-лесен от предния.

# 283
Е, добре, тя нищо не знае, дотук за нито един въпрос не каза, че знае нещо...толкова много кулинарни предавания напоследък, толкова ли не се интересува, не слуша, не гледа. Днес гледам за пръв път цяло предаване от новия сезон и наистина се възмущавам...

# 284
Гледала съм филма, не е лош. Мислех, че ще има уловка, обаче.
Тук предположих супа, защото другите все щях да съм ги чувала (проверих го, така е).

Общи условия

Активация на акаунт