Стани богат - тема 15

• 21 058
  • 792
  •   1
Отговори
# 450
Точно Манчестър Ингланд, Ингланд.

# 451
И аз съм за Манчестър

# 452
  • София
Това "дете" с упоритите млечни зъби доста напред отиде. И май още не е гърмяла 50:50?
За Манчестър съм сигурен, че е в Коса - на първо време се позамислих, дали не ни хлъзгат, да си е от песен с това име, а не от Лет дъ...

Според мен - Дания.

Благодаря, како Сийке!

# 453
# 454
Интересно, че го знае.

B или D

# 455
  • София
Бавноходките!!!
(Браво на младата дама! И аз щях да стигна до 10К, ако бях преодолял Хърватските острови - тях изобщо не ги знаех. Във Ф1 уловката беше Дания-Азърбейджан - вторите са имали състезание, имаха/имат писта.)

Последна редакция: ср, 20 сеп 2023, 18:42 от EmBrother

# 456
Девойката не е засичала бавноходките (tardigrades) в немалко филми и сериали за космоса (не документални, а комерсиални такива).

# 457
  • София
И в научно-популярни по разните "дискавърита".

Бавария.

# 458
Това с носиите беше лесно.

# 459
  • София
До утре на екипа тук! Днешното издание ми беше приятно и доста френдли. Сега новините ще ми го развалят тутакси.

# 460
Само за бавноходките знаех твърдо. А момичето не се усети, че едноклетъчните нямат потомство, а се делят. И нямаше да каже чехълче.

# 461
Много приятна игра на младата дама. Почвам от въпросите, които ми бяха по-интересни/трудни:

Малко срамно, но на въпросът за зъбите, не бях 100% сигурен. Бях между 20 и 24 и не знам, дали бих рискувал.

За островите, не го знаех като факт, но имената ми звучаха хърватски и това ме насочи към верния отговор.

Двата въпроса със семейните жокери, също бих ползвал и аз вероятно. На този за италианската традиция, изключих Коледа и Великден, но между другите две, не бях сигурен. Относно "Коса", интерeсното е, че съм го гледал само веднъж, при това в 5-ти или 6-ти клас в училище и сам нямаше да позная.

Странното е, че въпросите за 10 и 20 000 лв. ми бяха два от най-лесните. Този за Ф1 моментално го познах, а следващия също се насочих към верния отговор, по спомени че съм чел нещо по темата, а и чехълчето беше очевидно подвеждащ отговор.

Трябваше да вземе повече пари, предвид че показа добри знания и разумно използвани жокери.

Последна редакция: чт, 21 сеп 2023, 15:37 от Titanbg

# 462
  • София
В анкета в една друга тема в Бг мама съм питал за новия жокер от този сезон. Дали ви харесва или не. 😊
Който иска може да гласува:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1544645

Тодор ме разочарова, очаквах повече от него.

Браво на младото и много чаровно момиче. Много ми хареса. Страхотна игра! 😊
Ключът беше във въпроса за Хърватия. Много хора биха искали жокер, тя бе уверене и го закова. Ето така се прави.
Браво и на таткото. Разбира се че Манчестър. 😊
Дания го знаех ама аз си следя Формула 1.

# 463
Много, много ми хареса девойката снощи. Прекрасно игра. Съобразителна, разсъдлива и с много добро държание пред камерите. Таткото също добре се включи, както и майката.
Искам повече такива играчи!

# 464
Трябва да е АБ отрицателна.

Общи условия

Активация на акаунт