НАБОР 2004 - университетски класирания - втора тема

• 61 364
  • 763
  •   1
Отговори
# 165
Човек не знае да се смее ли, да плаче ли... И кой е за бой:
https://www.standartnews.com/balgariya-obshtestvo/chetesh-i-plac … iseri-529212.html

# 166
  • София
Как мислите, докато студент учи в чужбина, дали може да си врътка тук едно успоредно всшО, задочно? 😄

# 167
  • В светлината на слънцето
Значи, ще ни стискате палци до понеделник - 4 души я делят от първо желание в УНСС. А дано й се случи, че това дете много изстрада и го заслужава.
А на мен до утре - тогава ще имам официален отговор, но май има някакъв шанс (иначе щяха веднага да ме отрежат предполагам).

# 168
  • Deutschland/HE
Стига да има желание Simple Smile
Аз има позната, която е завършила едновременно задочно ИУ-Варна и  редовно BWL в Манхайм преди 20години. В холандската тема преди 2-3 години също имаше пост за паралелно учене на право в Нидерландия и София, дано да не бъркам.

# 169
СУ първо класиране жени
Японистика платено: мин.бал 21.20

# 170
Значи, ще ни стискате палци до понеделник - 4 души я делят от първо желание в УНСС. А дано й се случи, че това дете много изстрада и го заслужава.
А на мен до утре - тогава ще имам официален отговор, но май има някакъв шанс (иначе щяха веднага да ме отрежат предполагам).
Ще й се случи! Стискаме!!

# 171
След големите драми в петък от порязването по химия днес изненада приета е медицина. Мислех, че няма шанс но е приета. Паднал е балът доста. Но изпитът беше много труден. Супер сме щастливи.

# 172
  • София

Nad_tab, маркетингът е блага специалност, освен това има страхотен недостиг на кадри, ако това по някакъв начин ще ви помогне в мисленето.

Наясно съм, имам едни 7г. в GFK, но няма да е Маркетинг, утре ще запише Журналистика, а вдруги ден отлита към Париж, свърши зора.... само дано да и хареса в СУ, аз имам известни резерви, дано не съм права.

За всички не приети по първо желание в УНСС, имайте предвид, че на 2ро класиране, ще има доста голямо раздвижване, около нас има масово приети деца по първо желание, които са кандатствали само за да видят дали ще ги приемат.

Последна редакция: пн, 10 юли 2023, 19:32 от nad_tab

# 173
  • София
След големите драми в петък от порязването по химия днес изненада приета е медицина. Мислех, че няма шанс но е приета. Паднал е балът доста. Но изпитът беше много труден. Супер сме щастливи.
Къде е паднал бала? Във Варна ли?

# 174
честитоо!! това във Варна ли? Аз още чакам 3ма приятели да съобщят добрите новини, че са приети...май утре ще разбера

Хора, чета ви и ми се плаче от яд, че не съм се родила година по-рано, че и при мене вече всичко да свършва и да ме приемат... Sob Sob

# 175
  • Варна
Във Варна минималния бал за момичета е 36,08 тази година, при 37,78 за миналата.

Стискам палци на чакащите!

# 176
УНСС как ни изненада днес Laughing
Приета е Недвижима собственост, която искаше най-много. Отказва се от ТУ Стопанско управление.

Честито на всички приети! Успех на другите, които чакат желаната специалност! Flowers Four Leaf Clover

Скрит текст:
Връщаме се от море. Следя си темата, да не ви изпусна и виждам, че пишете, че има резултати! Проверяваме, приета! Скачаме с нея от радост, мъжът ми я поздрави, ама един такъв сериозен. Викам си, какво му става на този човек? Само леко отби и спря. Оказа се, че точно в този момент колата започнала да губи мощност, натиска педала до долу, няма никой и то точно в тунел. Добре че изпълзяхмя някак и имаше веднага отбивка. Нищо не откри, тръгнахме пак и си работеше, прибрахме се и се готвим да празнуваме Champagne

# 177
  • София
Ооо, супер! Стискайте палци и МУ София да повтори Варна!

# 178
  • София
В холандската тема преди 2-3 години също имаше пост за паралелно учене на право в Нидерландия и София, дано да не бъркам.
Право в Нидерландия успоредно с право в София Scream Респект! Боже, какви деца! (моите не са такива. Ама то и аз не съм такава Grin )
Това "задочно" не иска ли да се явиш и телом в някой момент, не само "духом". Т.е. трябва да си в БГ за т.нар. "очни", ама в това време изпускаш нещо в другия уни... В този смисъл нещо дистанционно (ако изобщо има някъде нещо подобно) ми звучи като по-възможно. А и не е само логистика цялата работа, и учене си трябва, две комплекта изпити...много силна трябва да е мотивацията и сходна специалността също. Поне така ми се струва.
Но явно при желание, няма невъзможни неща.

# 179
Във Варна , но тук бройките са вдигнати и затова мисля, че падна бала.

Общи условия

Активация на акаунт