НАБОР 2004 - университетски класирания - втора тема

• 60 989
  • 763
  •   1
Отговори
# 615
Хаха, наистина Санака беше обкръжена от нидерландски майки Simple Smile. И аз благодаря за хубавата вечер, момичета!  Много приятно беше! Трябва по-често да се събираме.

# 616
  • София
На разположение съм на всяка "холандска" майка с каквото мога да помагам.
По петс'тин евра на месец, ако ти е възможно....Сметка пращам на лични Laughing
Много кофти, че и аз не успях да дойда, но са ме изоставили всички и съм сама с малчо. Вариантите бяха да не дойда или да дойда с него Scream Смилих се да не го причинявам на вас и горките хорица в ресторанта...Вярвам, изпили сте една каничка и за мен!

# 617
Радвам се, че се запознах и на живо с толкова свежи майки. Чакам следващата среща, да да видя и останалите.
Коментирахме и един друг списък, ако дойдете следващия път, може и да ви включим;)

# 618
  • тук-там
Какъв списък?
Жалко, че не можах да ви видя!

# 619
  • София
Какъв списък?
Жалко, че не можах да ви видя!
В последния епизод на продължението на Сексът и градът, едната мацка, вече майка, беше на РС и директорът заклеймяваше как ученик съставил списък на секси майки в класа и го разпространявал, колко възмутително, но всички тайно се надяваха да са в него и го търсеха, а като се добраха до него се зарадваха. Та за такъв списък се шегуваме....Филмът е станал доста странен, но има попадения и лафчета.
Mtz разбрахме се след като почнат учебната година пак да се съберем!

Последна редакция: нд, 23 юли 2023, 09:41 от bora

# 620
  • София
Значи, докато не сте изпълнили списъците, сте "бъдещи". Като ги спретнете, ще ви повишим в "настоящи". Stuck Out Tongue Winking Eye

# 621
На разположение съм на всяка "холандска" майка с каквото мога да помагам.
По петс'тин евра на месец, ако ти е възможно...
Да си призная и аз не бих отказала някой да ми праща някакви пари, ма все съм "портфейл и такси" и нещо последните години не мога да се видя в пет лева. Но пари се изкарват, та не ми е жал.
Иначе сутринта изпратих детето към Нидерландия, че работа я чака. Но другия месец пак ще си дойде за малко. На малката очите не съм й видяла, а в края на седмицата отива и на море.

# 622
  • София
Скрит текст:
Сега попаднах на някаква статия на немски за необходимостта от откриване на още места за студенти по медицина в Германия - това го пиша във връзка с написаното по-назад от Tedi предложение за допускане на повече  студенти  (медицина) в България по примера на Германия за технически и икономически специалности и разчитане после на отпадането на неподходящите/несправящите сe сред тях.  Като отговор на това искане на лекарския съюз на съответната провинция е даден фактът, че следването на медицина е може би най-скъпото следване на територията на страната и разходите за държавата до големия държавен възлизат на над 250 000 Евро на човек. Отделно като проблем са посочени клиничните капацитети, обяснено е, че университетските клиники конкретно в Хесен, за където е статията, са доста натоварени и в момента при сегашния брой студенти. Какво остава за още..Та логиката е същата и тук. Със семестриалната такса за държавна поръчка не се покрива вероятно и малка част от разходите за следването на медицина. И ако някой отпадне по някаква причина доста нагоре по пътя, примерно 10-11 семестър, за държавата това си е чиста загуба.

Последна редакция: нд, 23 юли 2023, 12:10 от пенсионирана русалка

# 623
  • Пловдив
Хубава среща сте си спретнали столичанките и е страхотно, че го правите често.

Марулеткееее, слушах новините сега. Как е положението, има ли при вас поражения?

# 624
  • София
Имам извинителна бележка, момичета, малката вдигна температура и втори ден я сваляме. Съжалявам. Но и преди да вдигне имахме планове да пътуваме, които пропаднаха, естествено. Все нещо ще изскочи и ще ми провали плановете.

# 625
  • София
Аз и затова не се разписах предварително. Имам много неща в момента за вършене, отпуската ще ми отиде покрай организациите на младежа и се опитвам да крада моменти за себе си извън София. Това лято планина и море, през крив макарон, както се казва.

# 626
Хубава среща сте си спретнали столичанките и е страхотно, че го правите често.

Марулеткееее, слушах новините сега. Как е положението, има ли при вас поражения?
 Мерси, че питаш. Този път се отървахме . Някой друг счупен клон. Но във Врачанско е било страшно.От там се виждаха много и силни светкавици.

# 627
Момичета, моля някой да ми изпрати списъка с лекарствата, а не бих отказала и други списъци с необходими неща или често забравяни неща..

# 628
kasmet4e, изпратих ти ги. Само трябва да се добави : деган и гранофурин (не зная дали така се изписват Simple Smile)

Последна редакция: пн, 24 юли 2023, 14:20 от bunovа

# 629
  • Cobrs
Може ли и на мен този списък, моля!

Общи условия

Активация на акаунт