Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 18

• 74 996
  • 796
  •   1
Отговори
# 60
Препоръчайте ми, моля, крем, балсам, лосион за тяло за много суха кожа!
Eudermol 8 и Eudermol 8H от аптеката, изписани са ми от дерматолог.

# 61
Eudermol 8 съм ползвала, но не ми помага...
Аз съм с ужасно суха кожа.

# 62
Eudermol 8 съм ползвала, но не ми помага...
Аз съм с ужасно суха кожа.
Това е много добро за суха кожа:
Скрит текст:

# 63
  • София
Най-добрата белачка, не се затъпява,  с нея белим всичко, вкл. домати. Подарили сме на всички приятели.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/victorinox-universalna-belachka- … 611160001481.html

# 64
  • София
Най-добрата белачка, не се затъпява,  с нея белим всичко, вкл. домати. Подарили сме на всички приятели.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/victorinox-universalna-belachka- … 611160001481.html

Само он лайн ли се предлагат или ги има и във филиалите?
Хаха, само такава белачка нямам. Blush

# 65
  • софия
При проверка за наличност в магазин излиза къде има.

# 66
  • пустинята Гоби
На мен рези белачки така и не ми станаха удобни (не тази конкретно, а самата форма), но може да я пробвам за мъжа ми, белким почне да я ползва по-често. Белачка за моркови и краставици дали има?

# 67
  • София
На мен рези белачки така и не ми станаха удобни (не тази конкретно, а самата форма), но може да я пробвам за мъжа ми, белким почне да я ползва по-често. Белачка за моркови и краставици дали има?
Какво им е специалното на морковите и краставиците? Тази бели всичко. Специалното й е, че може да бели домати, което не всяка друга може.  И бели тънко. Не заминава половината продукт.
Има ги във всички физически магазини ДМ.  Стоят при домакинските аксесоари, на най-горния рафт и много не се забелязват. Някой продавачки даже не знаят, че ги имат в магазина.
Двата модела се предлагат в сайта и магазините на Victorinox  в различни цветове, но са на двойна цена.
В ДМ имат само  правата белачка и само в черно.
Имат и кухненски ножчета, но са скъпи.
Ние първите белачки от двата вида и ножчета купихме като подаръци от екскурзия в Швейцария. Видяха ни се по-смислени от разни магнити и китайски сувенири. Харесаха ни и се зарадвахме, когато ги открихме в ДМ.

# 68
  • 1st floor
Белачките са уникални. Ползвам от над 15 години, всичко беля с тях.
В ДМ (или Лили) има ли пликове за съхранение на храна и др. с цип? Взимала съм от Кауфланд такива, но не ми се ходи до там.

# 69
Имат пликове.
В магазините за левче също съм виждала.

# 70
  • Сливен
Някой има ли идея тези перли  какво почистват и как се ползват?

# 71
За почистване на бутилки за пиене, гарафи и други подобни.

# 72
Ей, не знаех, че там има, супер.

# 73
В лаковата тема ги споменаваха и за пускане на 1-2 в лак за нокти, за разбиване Grinning

Оплаках се и в друга тема но да измрънкам и тук... След сума канене да го пробвам, много ми допадна дневният крем на Балеа с ниацинамид. Супер, обаче сега го нямат наличен а гледам че взе да ми олеква тубичката. Не е заради смяна на опаковка, с новото лого си ми е и текущата.

# 74
Почвам да се дразня много на неоткриваемите стоки в ДМ. Това лято се влюбих в един дезодорант и едва се класирах за една бройка. Изчезна безследно вече и дори не знам дали не е лимитирана серия. С пяната за лице на Балеа пак стана неоткриваема.

Общи условия

Активация на акаунт