Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 18

• 74 989
  • 796
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Някой с мнение за това измиващо душ олио, в отзивите прочетох, че миришело средно между рибено масло и урина. Верно ли е толкова зле. https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-dush-olio-p4066447237603.h … l#dm_bv_container
Аз съм го ползвала и е ужасно. Много е мазно, не измива или поне на мен не ми дава усещане за измито, за миризмата - не е толкова зле, но не е хубава. По-добре дай малко повече пари и си купи нещо качествено от медицинската козметика. Ползвам за детето на Uriage Xemose - разликата с това е от земята до небето.

# 46
  • Deutschland
Някой с отзиви за това на Sundance? Откъм блясък и аромат как е? Благодаря.

# 47
Някой с мнение за това измиващо душ олио, в отзивите прочетох, че миришело средно между рибено масло и урина. Верно ли е толкова зле. https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-dush-olio-p4066447237603.h … l#dm_bv_container
Изобщо нямам такива наблюдения за този продукт, даже много го харесвам, изключително подходящ за суха и зряла кожа. Преди да изразходя първата си опаковка взех още, за да си използвам намалението. Бих го купувала пак, изобщо не мирише лошо.

# 48
Много харесвам показаното олио, не ми мирише на нищо, но не е и ароматизирано. Свалям си грима с него, кожата е мека, непресушена и добре почистена. След него мия и с пяната на Алверде. Сега  го приключих, но мисля пак да го купя.  За тяло също е добре, но не се пени като душ гел. Аз съм с много суха кожа.
За разлика от другото им олио за свалянето на грим, което е ужасно, никаква работа не върши. В жълто -лилавата малка опаковка.
Кога е било на намаление душ-олиото, уж го дебна... Гледам сега са намалени  с купон продуктите за тяло, но то май не се включва?

# 49
Ами, имаше намаление на продукти с Марката Балеа.

# 50

Сваля ми грима с 2-3 разтърквания! За първи път съм толкова доволна от измивен продукт!

# 51
И аз ползвам показаното душ олио в момента,  много ми харесва и мирише много приятно даже, за моя вкус. И все пак е олио, няма как да не е мазно.

# 52
Как са като качество?
Силно ли миришат?

# 53
Аз съм доволна. Мирише на чисто

# 54
Бях писала, че съм доволна от този крем

Приключих опаковката и исках да си купя пак, но вече не е наличен никъде. Много е дразнещо това.

# 55
Препоръчайте ми, моля, крем, балсам, лосион за тяло за много суха кожа!

# 56
Moni, аз взех крем на Микса за атопична кожа. Ползвам го, и за бебето. Доволна съм, вече не ми се лющи кожата, и не ме сърби. Докато бях бременна ползвах розовото здраве и също бях доволна.

# 57
Зимата ползвам Дексерил (не е по темата, 500мл е към 25лв), през останалото време съм с маслото за тяло на Cien/Lidl. Много го харесвам и не правя експерименти с други продукти вече. В момента имам от това с какао и друго с кокос.

# 58
Зимата ползвам Дексерил (не е по темата, 500мл е към 25лв), през останалото време съм с маслото за тяло на Cien/Lidl. Много го харесвам и не правя експерименти с други продукти вече. В момента имам от това с какао и друго с кокос.
Благодаря!
А защо Дексерила го ползваш само през зимата?

# 59
Той ми е тежката артилерия, защото зимата при мен положението е доста по-зле особено заради търкането с дрехите (дълги ръкави, крачоли) и кожата се лющи. Със затопляне на времето си позволявам да мина на нещо по-леко. Даже след море си харесвам кожата най-много, защото там се мажа и с какаово масло.
--
Сега се сещам, че Балеа имат нелош лосион с уреа, който съм ползвла преди време.

Общи условия

Активация на акаунт