Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 18

• 75 009
  • 796
  •   1
Отговори
# 15
Аз пък тези продукти за пръв път ги виждам! Нови ли са? Похвалвам най-сърдечно маските на Миша, днес ползвах тази с краставица! Великолепни!

# 16
  • София
Прахът на denkmit за бяло пране е много добър, от години ползвм само него. От скоро сме със съдомиялна и ползвам техния прах - доволна съм. За програма от 60 минути, която основно ползвам, измива без забележки, изплаква се добре и не е ароматизиран.
Мога ли да ви помоля за снимка на праха за съдомиялна?

# 17
  • София
Аз съм доволна от най-обикновените таблетки за съдомиялна на Денк мит, Лидл, Кауфланд и Финиш. Един път купих капсули Феъри и вече няколко години така си седят. Съдовете ми се умирисват на една силна химична миризма от тях.
Сега съм взела от този прах https://www.dm-drogeriemarkt.bg/denkmit-prah-za-sadomiyalna-natu … 058172755422.html , но още не съм го пробвала.

# 18
  • Плевен
Аз също харесвам таблетките на Денк мит по тази причина - измиват добре и не мирише на химия, особено силиконовитв форми за печене.

# 19
  • Седмото небе
И от мен един глас за обикновените таблетки за съдомиялна на Денкмит. Много съм доволна от съотношението качество на почистване-цена. По нищо не отстъпват на доста по-скъпи марки. Даже малко ме е яд, че толкова време съм хвърляла луди пари за течни и твърди препарати на скъпи и прехвалени брандове. Почистващите средства за съдомиялна и пералня на Дм също харесвам. Ама пък айде да не е само позитивно, да хейтна тези “мокри” кърпи за под/паркет. Никаква работа не вършат, плюс че са съвсем леко влажни.

Ако трябва да почистя хубаво спалня, детска, хол и коридор, които са ми с паркет, сигурно два пакета дето са по 5 лв всеки ще отидат. Ами не мерси! Още след първата изхабена кърпа ми стана ясно, че ще останат само за детската където така или иначе си е принципно чисто и има нужда от леко забърсване и обиране на прах между пусканията на прахосмукачка. За по-сериозно замърсени и големи площи за мен са голям Х…

Исках да си спестя разреждане на препарат в пръскащото отделение на моп-а Виледа, отделно слагай сухи кърпи тип Суифър пак от тяхната Дм марка, търкай, обирай, хвърляй, но няма да стане явно. Иначе моп-а им с дръжка на Дм точно тип Суифър, който е ама на половин цена обаче, пък е много приличен. Него ползвам за под на баня/тоалетна+тераси, но с оригиналните мега напоени Суифър кърпи за подове, които са в кутия. Ами направо всичко блести след тях. А аз чистя като луда напоследък, понеже детето тотално отказа чорапи и пантофи за вкъщи и иска постоянно навън и навътре, но все да е боса…

Последна редакция: вт, 11 юли 2023, 15:25 от * SUPERMAMА *

# 20
Прахът на denkmit за бяло пране е много добър, от години ползвм само него. От скоро сме със съдомиялна и ползвам техния прах - доволна съм. За програма от 60 минути, която основно ползвам, измива без забележки, изплаква се добре и не е ароматизиран.
Мога ли да ви помоля за снимка на праха за съдомиялна?
Ето този ползвам: https://m.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cHMlM0ElMkYlMkZ3d3cuZG0tZHJ … tc2c0NjY4MzA5NQ==

# 21
SUPERMAMA това ли е мопът?

# 22
  • Седмото небе
Точно същият е! Телескопичната дръжка пак Профисимо е някъде около 5 лв, но предполагам и друга такава с такъв нарез би паснала. Мокрите, ама много мокри кърпи на Суифър, които са ми скъпи по принцип и ползвам с горното, но пък чистят чудесно са това:

Общо взето и с евтината, и със скъпата основна част е все едно… Кърпите са ми ключовия момент на мен. Иначе оптималния ми вариант е универсален препарат от Лидл в спрей бутилка или в пулверизатора на моп-а и ползване на сухи кърпи за обиране на прах. Евтино, ама пък си е занимавка с едно, второ, трето. Аз искам хем да ми е лесно, хем да не е скъпо Joy

# 23
И аз отскоро ползвам такъв моп, тези мокри и на мен са ми скъпи и се надявах ДМ да имат по-достъпен вариант, но уви.

# 24
Аз взимам за swiffer-a кърпи запод от дм.

# 25
Какви кърпи?

# 26
На тоя моп няма ли възможност да се сложи някоя микрофибърна кърпа вместо тия мокри кърпи ?

# 27
  • Варна - Черна гора
Здравейте,
от вчера не мога да вляза в профила си в мобилното приложение. Някой дали има същия проблем?

# 28
Има, разбира се. Аз съм си пригодила няколко памучни кърпи и карам с тях. Икономисват се хем средства, хем отпадък. Но понякога трябва да се действа бързо и се налага да ползвам мокри кърпи.

# 29
  • Седмото небе
На тоя моп няма ли възможност да се сложи някоя микрофибърна кърпа вместо тия мокри кърпи ?
Има разбира се, то в тези дупчици в ъглите можете да захванете всякаква подходяща по размер материя.
И аз ползвам мокрите кърпи, за да си спестя занимавката с препарат отделно, пък после и парцелчето пери, суши. Все има отпадък и разходи, аз ползвам според спешността за почистване и времето, с което разполагам.
Леко влажните Дм-ски и много мокрите Суифър показах нагоре, сухи подобни, които употребявам с разреден препарат или попиване взимам пак от там https://www.dm-drogeriemarkt.bg/profissimo-antistatichni-karpi-z … 058172673597.html

Последна редакция: ср, 12 юли 2023, 11:17 от * SUPERMAMА *

Общи условия

Активация на акаунт