СЕДМИ КЛАС - в очакване на първо класиране - 10.07-17.07

• 105 159
  • 1 024
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте, имам въпрос, Класирането за втори етап на същия принцип, както при първи ли се осъществява? Имам предвид, започва се от първото желание и се върви надолу, докъдето стигне бала? Дъщеря ми е приета на 9-о желание, но се надявам на второ класиране да бъде приета по 2-ро желание, където в момента имаме 9 точки разлика между нейния бал и минимално достигнатия бал за паралелката

Да. Системата започва да проверява, започвайки от първото ви желание надолу, за къде ще ви стигне балът.

Имам въпрос, ако при второ класиране е дръпнал с желанията по нагоре, (въпреки че бала не му достига) но не в толкова желана (вече😫) паралелка губим ли си мястото от първо класиране. Т.е имаме ли право да избираме между първо и второ класиране ?

# 391
Да, не ни е първо желание. Написала съм второ, но реално е трето - третата заявена паралелка. Затова предполагам, че е изместена от деца със същия бал, на които това им е било първо и дори второ желание.

От никого не е изместена. Къде е приета - по първо желание, второ, трето?

# 392
Не, нищо не избирате. На второ класиране принципа е същия. Ако бала на детето стига за някое от по-предните му желания го класират там. В противен случай остава, където е приет на първо.
Здравейте, имам въпрос, Класирането за втори етап на същия принцип, както при първи ли се осъществява? Имам предвид, започва се от първото желание и се върви надолу, докъдето стигне бала? Дъщеря ми е приета на 9-о желание, но се надявам на второ класиране да бъде приета по 2-ро желание, където в момента имаме 9 точки разлика между нейния бал и минимално достигнатия бал за паралелката

Да. Системата започва да проверява, започвайки от първото ви желание надолу, за къде ще ви стигне балът.

Имам въпрос, ако при второ класиране е дръпнал с желанията по нагоре, (въпреки че бала не му достига) но не в толкова желана (вече😫) паралелка губим ли си мястото от първо класиране. Т.е имаме ли право да избираме между първо и второ класиране ?

# 393
И моят младеж е приет по първо желание - СМГ с АЕ. С цели 5 т. е паднал балът спрямо миналата година за тази паралелка.
Колко е минималния бал?
Мин бал е 486

Къде мога да видя минималните балове
В Графа -  Желания на инфо прием излизат Мин балове за заявените от вас като желания училища

# 394
Дали някой би проверил бала за НПМГ - двете паралелки с МАТ?

# 395
  • София
Приети сме в нашата паралелка, френски с английски в 9 ФЕГ- записваме 😁

И ние сме така Simple Smile
И ние сме приети ФЕ/АЕ, младежа е много щастлив Simple Smile

# 396

Къде мога да видя минималните балове

В системата в "Желания" може да видите минималните балове за специалностите които са ваши желания. За останалите училища и специалности чакаме статистиките на РУО-тата-

# 397
Чудесни новини в темата! Поздравления и най-мили пожелания за всички родители, деца и нови начинания!

Как ще награждавате за постиженията?

# 398
  • София
Приети сме в нашата паралелка, френски с английски в 9 ФЕГ- записваме 😁

И ние сме така Simple Smile
И ние сме приети ФЕ/АЕ, младежа е много щастлив Simple Smile

Май ще се съберем половината клас тук! Simple Smile

# 399
Чудесни новини в темата! Поздравления и най-мили пожелания за всички родители, деца и нови начинания!

Той е награден - ще учи в добро училище. Simple Smile Мисля, че по-добра награда няма.

# 400
  • София
Възможно ли е при бал 235, на второ класиране да бъде приет в паралелка с минимален бал 347? Rolling Eyes
Съжалявам за глупавия въпрос..

# 401
  • Ловеч

Той е награден - ще учи в добро училище. Simple Smile Мисля, че по-добра награда няма.
Подкрепям! По-голяма награда от това,че ще учи там където иска,няма!

# 402
Възможно ли е при бал 235, на второ класиране да бъде приет в паралелка с минимален бал 347? Rolling Eyes
Съжалявам за глупавия въпрос..
Не.

# 403
4-то желание ГПИЕ с португалски. Не му стигнаха 3 точки за английската паралелка. Ще отидем и на второ класиране! Поздравления на всички Simple Smile

# 404
Дали някой би проверил бала за НПМГ - двете паралелки с МАТ?
Само за с АЕ имам
мин бал 483.50 (без квоти е)

Общи условия

Активация на акаунт