СЕДМИ КЛАС - в очакване на първо класиране - 10.07-17.07

• 104 716
  • 1 024
  •   1
Отговори
# 210
Имах някаква тайна надежда, че днес ще качат класирането ..., заради това ДО 12-ти ... Не за друго, то е свирено с излизането от изпитната зала на 16.06 - каквото са направили - това е! Ама, ... любопитно ми е Simple Smile Щерката - чете си книжки и си ходи на разходки с приятелки ... к'во толкова... класиране Simple Smile Вашите деца вълнуват ли се? Моето като, че ли - не ... Повече се вълнуваше и изпадаше в изтеричен рев на 30.06, че завършва ... Молеше се някой да ѝ пише 2-ка за годината, за да повтаря Simple Smile

Вълнува се, макар че го дава неглиже.

# 211
Синът ми е на лагер и днес ме пита дали съм хвърлила бележката, щото, нали, как да си проверял класирането?!?  Викам, майка ти всичко пази, моето момче, да не говорим, че съм запаметила на всички устройства данните, нЕма да си останеш некласиран и неинформиран Simple Smile

# 212
Не се вълнува хич нашият. Даже е забравил кое след кое сме подредили след първо желание и ме гледаше като все едно за първи път чува, когато го питах за едно от училищата Laughing
И аз точно толкова се вълнувам. Ще го мислим, след като излязат класиранията и се види къде сме и къде можем да бъдем. Сега какво да му се вълнувам на един екселски списък.

# 213
Интересно (за мен), всъщност си мислех, че детето не се вълнува чак толкова много. Когато се случи аз небрежно да засегна темата Sweat Smile, тя казва (също така небрежно): "В сряда всичко ще се разкрие. Няма какво да го мислим." Зряло, а? Е, току-що звънна баба ѝ да ѝ каже развълнувано и забързано, че "внукът на еди-коя си нейна приятелка тъкмо си видял резултатите, излезли са, излезли са." И аз наострих уши като чух, че госпожицата отговаря: "О, супер, сега ще погледнем." Пак така спокойно и зряло, а очите ѝ сякаш крещят "давай, отваряй сайта, проверявай" Scream, отворени като на аниме герой. Аз правя мимики: "Какви резултати, какъв внук, кой, къде?" Известно време върви ъхъм-кане и аха-кане и по едно време виждам как лицето на момиченцето се отпуска в досада: "Бабо, чакай, това какво общо има със 7ми клас? Ама, сега ме притесни, бе, бабо."
Е, оказа се, че въпросният внук май бил 12ти клас. Хич не ме питайте какви са тези резултати, щото ДЗИ излязоха преди време, та вече е момент за кандидатстудентските. Както и да е, нямам представа. Cocktail

Ииии, разказвам всичко това абсолютно излишно и без връзка с темата, защото в този момент разбрах, че хубавото момиченце всъщност се вълнува, ама и тя го раздава споко.Innocent

Така, още малко споко и дишаме дълбоко Popcorn, пък утре да видим защо ще пием - от радост ли, от мъка ли, или от обяд WinkChampagne
Поздрави и спокойна вечер - малко остана

# 214
При нас няма съспенс. Съспенс имаше докато избере първото желание.
Сега чака, за да се запише.

# 215
Излезли са резултатите от приема в СУ, вчера май.
За детето в пети клас, моето го записах с помощта на Закрила на детето, иначе обикалях директори, РУО, водих телефонни разговори с МВнР, нулев резултат. :/

# 216
  • София
Добре, де...може ли толкова да ги мързи? Детето се върнало от чужбина, има си съответния нормативен акт за случая и при тази демографска криза, вместо да се радват...

# 217
Имах някаква тайна надежда, че днес ще качат класирането ..., заради това ДО 12-ти ... Не за друго, то е свирено с излизането от изпитната зала на 16.06 - каквото са направили - това е! Ама, ... любопитно ми е Simple Smile Щерката - чете си книжки и си ходи на разходки с приятелки ... к'во толкова... класиране Simple Smile Вашите деца вълнуват ли се? Моето като, че ли - не ... Повече се вълнуваше и изпадаше в изтеричен рев на 30.06, че завършва ... Молеше се някой да ѝ пише 2-ка за годината, за да повтаря Simple Smile

Вълнува се, макар че го дава неглиже.
Моето дете се тревожи. Но той си е по - чувствителен.

# 218
  • София
На набора брат му повече се вълнува...

# 219
  • Sofia
На набора брат му повече се вълнува...
И при нас така.

# 220
При нас има тръпка. Той ни изненада с резултати, за които ме беше страх да мечтая дори и сега има надежди, че ще го приемат в хубаво училище. Обаче балът му е на ръба... И затова са ни драмите - ще стигне ли, няма ли да стигне... Иначе той и втория вариант не е лош, но не е мечтан...

# 221
Имах някаква тайна надежда, че днес ще качат класирането ..., заради това ДО 12-ти ... Не за друго, то е свирено с излизането от изпитната зала на 16.06 - каквото са направили - това е! Ама, ... любопитно ми е Simple Smile Щерката - чете си книжки и си ходи на разходки с приятелки ... к'во толкова... класиране Simple Smile Вашите деца вълнуват ли се? Моето като, че ли - не ... Повече се вълнуваше и изпадаше в истеричен рев на 30.06, че завършва ... Молеше се някой да ѝ пише 2-ка за годината, за да повтаря Simple Smile
Миличката. И на моята й беше много мъчно, било перфектното училище, нямало шанс новото да е толкова хубаво. Да съм кажела на директорката да го направят до 12 ти клас, да не страдат следващите деца. Искаше и тя да повтаря, хем да е още 1 година там, хем и до догодина се надяваше да открият паралелка с графичен дизайн в града ни.

# 222
Мача няма как да е свирен, защото джуркането на желанията пренарежда и няма как на сто процента да се предвидят резултатите...много ми е напрегнато, честно казано 🥴 и търпението не ми е силна страна.
Остана да се наспим, утре ще дойде скоро Simple Smile

# 223
  • София
Ходили са в 3 училища във Варна и от трите са ги върнали с извинението, че няма места. Затова ми беше питането, дали има някой над директорите, който може да ги натисне и отвори бройка.
От РУО отговорът според мен ще е - запишете детето там където има места, в гимназиите има квота за чужденци, но не и за деца на българи живяли и учили досега в чужбина. Това го казвам от първо лице - когато преди няколко години търсихме къде да запишем племенника ми в 8ми клас - без да се е явил на матури. В 5ти клас може би е по-лесно, но в "по-елитно" училище става по втория начин...

Трябва да напишете мотивирано заявление, защо искате да запишете детето точно в това училище, например близко е до работа, до вкъщи и т.н. да го подадете в  училището и те трябва да го изведат и да го изпратят до РУО, което ще отпусне едно надпланово място за следващата година.

# 224
За съжаление не са тийнове, дърти пергиши са...

Общи условия

Активация на акаунт