Какъв крем за лице използвате? – 24

• 110 063
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
Влюбена съм в този серум, просто не се сещам такова усещане да ми дава друг, а аз доста смених, имате ли мнение за крема за лице от серията?
За нотино и аз имах опасения, но досега години наред са били повече от коректни за мен..

# 391
Някой от вас ползвал ли е измивния гел на NL Beauty? Какво ви е мнението?

# 392
  • Велико Търново
В момента съм с тази серия.Изключително доволна съм от състоянието на кожата ми, която е изключително суха.
Скрит текст:
Преди нея бях с Е.Л адванс найт рипеър, също бях много доволна.
Годините са близо 45.

# 393
В момента съм с тази серия.Изключително доволна съм от състоянието на кожата ми, която е изключително суха.
Скрит текст:
Преди нея бях с Е.Л адванс найт рипеър, също бях много доволна.
Годините са близо 45.
Красота, а серумите двата двуфазните смесват ли им се двата серума. Моят серум излиза малко трудно сякаш и едната страна, където е по-плътния серум е по- малко от течната, заедно ли намаляват, мисля, че трябва да намаляват съразмерно.

# 394
  • Велико Търново
Да, но аз винаги преди да ги използвам разтръсквам флаконите.

# 395
Привет момичета!
От доста време в интернет попадам на козметиката Caudalie. Ако някоя от вас я изпозлва бих се радвала на мнение. Аз лично съм с мазна, склонна към акне кожа и доста чувствителна.

# 396
  • Някъде там
Привет момичета!
От доста време в интернет попадам на козметиката Caudalie. Ако някоя от вас я изпозлва бих се радвала на мнение. Аз лично съм с мазна, склонна към акне кожа и доста чувствителна.
Използвала съм този серум https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000030024069, не е лош, но цената му трябва да е по ниска.Лично аз видях по голям ефект от серума на Нукс https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000030018984.
Като споменах Nuxe, да попитам имате ли отзиви за този крем https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000030025350 пише,че е с универсален нюанс, много се изкушавам да го изпробвам.

# 397
И аз все гледам това ББ на Нукс, мисля да го пробвам като се стопли, защото много ще ми дойдат новите продукти, които съм заредила.

# 398
  • Велико Търново
На мен не ми харесва оцветения на Нукс.Подарих го на колежка.Мога да го сравня все едно си слагам база за грим.Пудреният крем от серията, обаче ми е любим от марките в аптеките и един на Апивита с мед също.Ако се търси ББ крем с добро покритие може да видите хидратиращия на Апивита с цвят и фактор.Предлага се в един цвят и фактора е 30.

# 399
Благодаря за отзива, Искрица 🌺
Много положителни отзиви има за козметиката на Caudalie така че мисля да тествам някои неща, като за начало имам нужда от мицеларна вода.

По-нагоре похвалих крема на Skin 1004, харесва ми като цяло, но тези дни тествах кремове от мостри които имам вкъщи и осънзах, че имам нужда от нещо по-силно през това студено време. Голямо ровене падна да намеря нещо подходящо за кожата ми (мазна, склонна към акне и чувствителна).
В крайна сметка поръчах I’m from vitamin tree water gel и ще дам отзив като го пробвам

# 400
siska79, откъде купи продуктите на Герлен? Без проба ли? Заглаждат ли фини линии? Без да съм пробвала крем или серум за лице не обичам да купувам. Заглеждам ги и аз, макар че съм доволна от кремове и серумите, които ползвам (серум Shiseido Ultimune, дневният ми крем е Filirga Lift Structure,  нощният Lancome Renergie Multilift.

# 401
  • Велико Търново
От различни физически парфюмерии са купувани.Без проба повечето, но аз си познавам кожата добре, а и това работя.
Харесвам си лицето, утре преди да тръгна на работа ще се снимам на светлина и без грим.
Дори големия 80 мл. дневен балсам-олио възстановяващ ми е идеален.Със суха кожа съм.

# 402
  • София
От различни физически парфюмерии са купувани.Без проба повечето, но аз си познавам кожата добре, а и това работя.
Харесвам си лицето, утре преди да тръгна на работа ще се снимам на светлина и без грим.
Дори големия 80 мл. дневен балсам-олио възстановяващ ми е идеален.Със суха кожа съм.
Извинявам се за личния въпрос,но споменахте е работите нещо свързано с кожата,може ли малко повече информация ?Благодаря !

# 403
  • Велико Търново
О не, няма проблем за въпроса.Работя нещо съвсем обикновено-продавам козметика в аптека.

# 404
На мен не ми харесва оцветения на Нукс.Подарих го на колежка.Мога да го сравня все едно си слагам база за грим.Пудреният крем от серията, обаче ми е любим от марките в аптеките и един на Апивита с мед също.Ако се търси ББ крем с добро покритие може да видите хидратиращия на Апивита с цвят и фактор.Предлага се в един цвят и фактора е 30.
А на мен точно този пудрен ефект не ми хареса и все тръпнех да не направи кир ефект.

Общи условия

Активация на акаунт