Домакини 87/ С лятно настроение

• 53 086
  • 731
  •   1
Отговори
# 105
Добър да е денят ви!
Плами да ти е честито момчето!
Мако Наздравеееее!!!
Смърфи кафето е трепач!
Марулета голяма прегръдка от мен!
Мария - на шоуто имаше деца, които рисуват лица Grinning , обаче нямаха клиенти, че възраста на огромната част на зрителите е 70+++ JoyJoyJoy Та сина седна да го рисуват, но имаше условие да си измислят нещо само да не е мики маус, или пчеличката Мая JoyGrinningJoy
Аз съм добре /чукам на дърво/! Даже сега се прибрах от пазар - взех майка да бута количката, че аз не мога с тези патерици JoyJoyJoy Научих се да правя доста неща без ръце, ама количката в супера още не мога да управлявам Joy

# 106
  • София
Добра вечер!

Плами, да ти е здраво и успешно момчето!

Ма ко, честит празник на вас, още много години люборв и разбирателство!
С нов телефон съм, е, старият на детето, де😁, и нещо не мога да качвам снимки тук. Иначе бих ви черпила кафенце сутрин.
Ще чакам Мими да се прибере от Търново, за да ми разясни някои неща, много съм боса в това отношение.

Лейди, все по добре да си и скоро да махнеш патериците. 😍

Смърфи, аз с моя 11 етаж в София си мисля, че живея високо😄.
Лека нощ на всички споменати и неспоменати. 😍

# 107

Добро утро!

# 108
  • Бургас
Добро утро и от мен!

Градски,това ли те си откъсна от сърцето?
Ами бАнбони,кроасани?

Жега голяма е тук!Вчера бяхме на басейн и на Криста и стана лошо.Днес никъде няма да излизаме!

Лейди,звучиш много добре!:kiss:

# 109
Славе, как върви организацията по сватбата? А на моренцето не ходите ли?
  Снощи при нас имаше страшна буря, а сега е облачно. И малко разхлади.

# 110
Славче Kissing Heart

Стига съм работила отивам на сянка, горкото ми дете, тази баба Илийца и кола той чете а аз се смея...

# 111
  • при късмета
Добро утро!
Джейми, почивка малко, стига работа. И не тормози детето
марулета, влязох да питам теб и Валето има ли щети. И при нас беше много силен вятъра, но още снощи разбрах, че натам е било по-зле
Славе, бързо да се оправя Криста
Калинче, да махнеш и патериците скоро
Допивам си кафето и ще видя какви ще ги върша. Гушки на всички Hug

# 112
ПРи нас няма щети, мерси, Мако!
  Освен че басейнът е пълен с листа, няколко кофи разпилени из двора и една счупена лейка.

# 113
  • София
И при нас всичко е точно.

# 114
Добър да е денят ви! Аз съм в зъболекарницата, че днес майка е на хигиенист Joy да й мият, стържат, масажират останалите 5 зъба Joy На нея хич и не й се ходи, ама и глоба от 20кинта не ще да плаща. После ще я оставям в къщи да си почива, пък аз отивам да ми оправят прическата, че съм като ритана зелка в главата Flushed

# 115
Драстееее! Надявам се сте в добро физическо и ментално здраве!
Аз работя, ама хич не ми се работи.

# 116
  • при късмета
Добро утро!

Стягам багаж, да ходим на вилата за следващата седмица. Шефа остава с майка, ще дойдат с влака за 2-3 дни

# 117
Бих ти пожелала приятна почивка ,но  предполагам, че ще е физически натоварена. Все пак , да е ползотворна!

# 118
  • при късмета
Добро утро!

Ние хващаме лопатите

# 119
  • София
Спорна работа, ма ко!
 Моето момиче си дойде след 2 седмици в Търново. Ще остане два дни на село при мен и после-  софиянка.
Ама така ще е, това е нормалното развитие на нещата. И всъщност е толкова хубаво!
Беше си поръчала мнооого салата с домати и краставици и от градината, така доволно си хапна!

😍

Общи условия

Активация на акаунт