Домакини 87/ С лятно настроение

• 53 091
  • 731
  •   1
Отговори
# 120
Ехооо!!!
Как сте в жегата?

# 121
  • Бургас
Ужас е в Бс!
Лошо ми стана днес!

Що не си останах във Финландия?!

Лейди,как си ти?

# 122
При нас е повече от жега.

# 123
Като гледам, при нас е по-хладно от при вас. 🤣 Но ние уж сме свикнали на жегата и влагата. Живеем изцяло на климатици. Иначе няма спасение.
Багажът ни има закъснение. Още три седмици ще сме на полеви условия. Отказвам да купувам още посуда в момента, като знам какво количество идва. Ще трябва да издържим някакси още малко.
В момента има два дни някакви огромни намаления. Не знам точно какви са, мо се възползвахме за купим една прахосмукачка без кабел (на батерия е), защото съвсем бяхме изключили, че тук не са много дащни с контактите. В целия апартамент има-няма 20-на общо, а той е бая голям и обикновената ни прахосмукачка с кабел няма да върши работа. Тя ще върши, ама ще се разхождаме с нея и един разклонител из стаите… Сега взехме някаква китайска, да видим каква работа ще върши.

# 124
Аз съм добре - при мен в момента е 11гр. Joy Вчера излизахме на разходка, беше 18гр със слънце и след 2часа вече исках да съм си в градината, под дърветата. Само като чувам прогнозата в България и ми става лошо...
Наистина остарявам... преди не ми пукаше колко е горещо Joy

# 125
  • София

Добро утро!
Да е жив и здрав този, дето е измислил климатиците 😎.
Колкото и да е горещо, на село не се усеща  точно тази градска жега с напечения асфалт и сгради.
Но си е топло пак, де.
Хубав ден на всички!

# 126
Ни кафе, ни гарнитура. Що така, Вале?
Добро утро!

# 127
  • София
Ни кафе, ни гарнитура. Що така, Вале?
Добро утро!
Правя се, че съм на диета! 😁

Мария, девойката забрави ли вече за операцията, как се чувства?

# 128
Екстра е, Вале.  Пу- пу!
Ще бъда солидарна с теб по повод диетата.

# 129
Аз едва дишам. Не мога да вирея на жега, не мога!

# 130
  • София/Севлиево
Е те това е(а уж щеше да е само 37)

# 131
Кошмарно е това време в БГ. Преди да тръгнем изгнихме от дъждове, сега жегите са непоносими. Единственото спасение са климатиците.

# 132
  • София/Севлиево
То и на климатик не трябва да е много студено (някъде до -10 градуса от навън,в къщи държа 26-7).Най-много се мъчи малкия,че все иска навън,а след 9:30-10 вече не става докъм 20 вечерта,а той става около 8 и си ляга към 20:30 и почти не остава време да е на открито...

# 133
това е от преди час споделеното в групата, мъжът ми каза, че в колата по същото време е показвал 43 ( климатик не работи) Вятърът е горещ. В къщи е 30 живее се. Днес изпрах каквото се сетите обемно и бавносъхнещо, всичко е прибрано изсъхнало включително и всички възглавници. Само дето ми дадоха грешка на центрофугата...

# 134
  • при късмета
Да сложа кафе за утре сутрин

Вчера тук изобщо не е стигало тези Т или на мен така ми се струва. На мъжа ми в жегата с бетона му се такова таковата, то не, че аз не помагах, ама жегата не ми пречи. И комшията удари едно рамо, та бетон, арматура и зидария са готови. Сложихме и пода на 2 етаж, започваме стените. Добре, че е дървена структокция и отвън ОСБ, вътре гипскартон. Утре ги запчваме, надяваме се да го затворим напълно до покрив. Снимки отатък. Вчера дойдоха майка и Шефа, утре ги изритвам да си ходят, че котката повече не смеем да оставяме сама.
А днес умрях от студ, а температурите паднаха малко. Ох, това лято кога дойде, кога забърза да си ходи. Тотал щета съм тази година. Около мен всички са по къси гащи и кой гол до кръста, кой с тениска, аз зъзна Joy Ще ходя при Смърфи

Общи условия

Активация на акаунт