Домакини 87/ С лятно настроение

• 52 543
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
Добър да е денят ви Kissing Heart
Хуквам на пазар....

# 646
Ние сме в Сингапур, ама мен нещо ме мота главата…

# 647
Отпуска съм. Смърфи, бързо оправяне и ще чакаме снимки.

# 648
  • при късмета
Добро утро!

марулета, имат си график хората
Мария, почивай малко
Калинче, сама ли ходиш на пазар?
Смърфи, и аз искам снимки
И мен ме мота главата и кръста и още места, ама масаж чак в четвъртък. По това време на годината искам да съм мечка

# 649
Добър да е денят ви!
Мако не ходя сама. Вчера Дългун беше свободен. Не мога да бутам количката докато ходя с патерици... Мога, ама е мнооого бавно и веднага идва някой да ми помага, а пък аз не се чувствам комфортно така. Ходила съм сама само ако е за мляко Grinning

# 650
  • при късмета
Добро утро!

# 651
То стана време за вечерното питие,  Наздраве! Днес някаква въртележка , не остана време да ви видя.
    Най-после имаме развитие за пелетното котле. Идваха , огледаха, в сряда ще монтират. После ще дойдат други, да го настроят и да ни обучат как да боравим с него. А дано е по-скоро ,че си става студено.А като го монтират в сряда , ние почваме ремонта на кухнята.ММ счупи долния рафт кухня, сложи на един импровизиран шкаф мивката, печката и тя стои в нищото.Но поне ще знаем какво да мерим и как да редим тая кухня.Трябва да се шпаклова, да се сложи ламинат, да се боядисва, да се монтират шкафове......Но поне да се почне.

# 652
  • София
Привет, привет.
Похвал с доволна Мими. Върнаха им и втората част от изпита по Статистика. На първата беше зле и се беше отпчаяла- 49 процента. Но втората и е чудесна и общ резултат 78 процента. Много е доволна, меко казано.
Толкова учене, направо не знам, няма никакво време. Не се оплаква детето, де.
На 24 са поканени децата от студентския вестник в Нова тв, ще гледат как се снимат новини,  ще имат среща с една журналистка, Марина Цекова .
Дано все така да е.

Марулетке, после ще ви стане добре, ще потърпиш.
Минаха ли пенсионерите през магазина?😁
Как е Кати?

Ста ди не е писала скоро?

Джейми, свикваш ли с уреда?

Лейди, толкова искам пак да се видим!

Поздрави на всички!

# 653
  • при късмета
Добро утро!

марулета, нали ви остава цялата инсталация и това котле пак ще е свързано с подовото? Аз бих сложила и в кухнята подово и плочки, вместо ламинат. Особено като трябва да се реди целия под.
Браво на Мими, важно е да ѝ е интересно до края.
Хващам се с основно чистене вкъщи, че не остава време. И прозорец отвън трябва да чистя, в хола стана само пяна отвън. Някой малоумник в най-ветровитото време беше решил да уплътнява дограма и сега няма чистене. добре поне, че го стигам. Вчера бях на масаж и сега мърдам малко повече, че да се възползвам

# 654
Ех, тая Мими! Браво! Марина Цекова е много харизматична.

# 655
Поздравления за Мими.
марулета и това ще мине.Само това си повтарям та и за теб е валидно.
Много ми е натоварено последните дни. Тази седмица два дни имах родителски срещи прибирам се след 19 ч докато сготвя и оправим, станало време да ставам. В сряда преподавах за първи път на учениците на стажа, много забавно беше и много сложно и за моите часове и моите ученици. Днес колата отново влезе в сервиза и добре, че два дни съм онлайн на лекции. Та сега съм си сипала едно ( защото лекцията приключи) сложила съм две неща да сготвя и съм решила да почивам.
Вале тенджерата и робота ме спасяват последните седмици, сега гледам че в ФБ не мога да вляза, там някакви нови правила има, ама трябва да чета, че из групите откраднах много идеи за вечери.

# 656
Добра да е вечерта ви!
Вале Kissing Heart много, много се радвам за Мими!!!
Сигурно е, че ще се видим, само дето не знам кога....

# 657
Оня ден бях в Благоевград и се оглеждах за адашката. Сигурно ще ме помисли за луда лелка, ако й се представя на улицата.

# 658
  • София
Добро утро!

Ха ха, Мария, имало е подобни случки.
Беше на лагера Академия Глоу Мими миналата година. И мои приятели са били в същия хотел край Търново. Това не го знаех. И ми пращат една сутрин снимка с Мими😄. Тя не ги познава. Като малка го е виждала, де. И те отишли при нея и я питали: Ти не си ли Мими на Валенцето?😁 И се снимали.
Мими после ми разказва как другите момичета я питали Ти да не си някаква феймъс, та идват хора да се снимат с теб😄.

После на концерта на Imagine Dragons пак така една моя приятелка отишла със същия въпрос при Мими и ми прати снимка😄.
Та Мими се майтапи: Мамо, аз не съм феймъс, ама ти май си.😅
Мария , зрелостничката насочва ли се вече към университет, специалност?  Ако могат нещо да съм полезна ..Много приятели на Мими са в различни университети, могат да бъдат полезни с информация. От опит да кажа, че събирането на реални мнения на студенти е много важно.
Също и наборната ни тема е супер полезна. На първа страница има информация на всяка съфорумка къде учи детето, много деца има в чужбина. Винаги можеш да им пишеш на лично, ако се интересуваш конкретно от нещо.

Лейди, ще стане идното лято, усещам го!😍

# 659
Добро утро!
   Мако, не искам подово в кухнята, там има голям радиатор.Искаме ламинат , ще го слагаме дирекшън върху стария теракот. Ползваме си старата инсталация, с леки корекции, защото ще сменим мястото на камината и ще се добавят два радиатора.
   Ще стане. Ама се изнервям, ММ само мисли, обмисля, ПА се чуди кви плочки, какъв гръб, какъв цвят, как точно.Аз много мразя да се занимавам с такива неща и нямам никак усет за цветове и материали. Отивам, халесва ми ,купувам и финито. Пращах ги със сина да избират, дойде да ме вземе и мен после.Харесали три вида ламинат, и три вида плочки/ на едно място  ще се сменят/ . Ми аз вече не помня какъв цвят шкафове харесахме,че да ги напасвам.
   Хубав уикенд ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт