Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 16

• 73 025
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
  • София
ppp, благодаря!
На Dilios  продуктите са с малко по-високи цени, но са много качествени.

# 526
И в ХИТ има вече самообслужващи каси.
Коледните артикули са на червени етикети по 3 и 4 лв - щолени, меденки, бонбони.
Купих за подаръци разни сладки неща.

# 527
  • София
marinadp, какъв грамаж са щолените за тези пари?

# 528
marinadp, какъв грамаж са щолените за тези пари?

По 200 гр.
А бонбоните, които взех са “домино”. В Лидл има същите на марка Фаворина. Не съм обърнала внимание там обаче каква е цената.

# 529
чудесна практика е с тези каси, само закупуването на алкохолец е кофти, ако няма служители наблизо.

# 530
  • София
Обаче в Билла тези каси не хващат намалените неща, ако са с етикет -30 или -50%. Пак трябва да се редиш, а ми се е случвало и да не ми отразят намалението в бързината.

# 531
така е, в била не хващат.

# 532
  • София
така е, в била не хващат.
И те са на път да се оправят. Не помня в коя Била беше, но оранжевият етикет беше с бар код. Учудих се. Simple Smile

# 533
  • София
В Билла вече няма ли почерпка за рожден ден?
ММ не беше влизал отдавна, днес пазарува и на касовата бележка не пише нищо. РД му беше на 15.12, вписан е в профила. Маркирал е картата, отразени са му намаленията.

# 534
Няма ли купон в купоните ?

# 535
ММ не беше влизал отдавна, днес пазарува и на касовата бележка не пише нищо. РД му беше на 15.12, вписан е в профила. Маркирал е картата, отразени са му намаленията.

Има 10% отстъпка - на хартиената КБ излиза или в приложението.
Ползвала съм на 9.12 такъв купон.

# 536
  • София
Има все още отстъпка 10%. Имам такъв при ваучерите в приложението.

# 537
  • София

На един имейл имам две карти - дигитална и физическа. Не са с еднакви номера. Така и не ги уеднаквих. До миналата година имах по два купона.  За физическата излизаше на касовата бележка, а за дигиталната и на касовата бележка, и в профила, но употребявайки единия, другият се деактивираше. Явно са се усетили и тази година имах само в профила. На физическата карта така и не се задейства купон. Специално пазарувах с нея няколко пъти седмица преди и след датата. Sad

Ако мъжът ти има профил, нека погледне при седмичните купони. Там се появява като допълнителен купон с давност 2 месеца.

Сетих се да ви кажа и още едно "откритие" покрай новата им инициатива с левчето при достигане на 100 лв, продукти за 1 ст при 200 лв и т.н. Баркодовете са еднакви за всички и не е задължително да си носите купона. Касиерките ги имат и ако знаете, че имате неизползвана награда в профила, просто им казвате коя е и те ще ви я маркират.

# 538
  • София
Благодаря за отговорите на всички.
И двамата имаме само физически карти, не сме инсталирали приложения на тел.
Някакви профили регистрирах на сайта, но не помня нито потребител, нито парола. И в лаптопа няма запазени пароли. Здраве да е, рядко ходим в Билла.

# 539
  • Буркина Фасо
Сетих се да ви кажа и още едно "откритие" покрай новата им инициатива с левчето при достигане на 100 лв, продукти за 1 ст при 200 лв и т.н. Баркодовете са еднакви за всички и не е задължително да си носите купона. Касиерките ги имат и ако знаете, че имате неизползвана награда в профила, просто им казвате коя е и те ще ви я маркират.
това не го схванах. какъв купон носиш ?

Общи условия

Активация на акаунт