Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 16

• 73 030
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Ако ви трябват завивки, препоръчвам да видите в Юск. Страхотни са! Редовно намаляват моделите на около 50%. Смених всички у нас, сега поръчах на нашите за Коледа.
Те имат различни серии, кои точно са страхотни? Аз чаршафи търся и много ще ми помогнеш с линк, ако имаш наблюдение.
Трябват ми с ластик 160/200 в топъл цвят ( бежово, кафяво ) пликове и калъфки ( 50/70 )в същия топъл цвят.

# 511
  • София
Миналия месец купих от Фантастико завивка.
Измерих я на контр. везна - излезе 1250 гр за 150/200 см.
Не знам дали беше на Дилос. Но помня, че на Глория тежеше 1050 гр за същите размери.
Топла е, изпробвах я 2 -3 нощи. Сега внука спи с нея, постоянно е отвит. Но стаята е малка, вътрешна и с парно на 2ра степен
Връщането във Фант. е много трудно. Затова ако се съмняваш - следи за прИмоции в Кауфланд.

# 512
Ошаф, сушени сливи,чушки и чушлета в Т-маркет
Скрит текст:

Ошав. Пише го на етикета с цената и на пакета

# 513
  • 1st floor
Ако ви трябват завивки, препоръчвам да видите в Юск. Страхотни са! Редовно намаляват моделите на около 50%. Смених всички у нас, сега поръчах на нашите за Коледа.
Те имат различни серии, кои точно са страхотни? Аз чаршафи търся и много ще ми помогнеш с линк, ако имаш наблюдение.
Трябват ми с ластик 160/200 в топъл цвят ( бежово, кафяво ) пликове и калъфки ( 50/70 )в същия топъл цвят.
За чаршафите не знам, писах за завивките. У нас нямам много място за съхранение и поръчах 4 сезонни - моята е две завивки, тънка и дебела, които се съединяват с копчета. Щерката и тя си взе за у тях - https://jysk.bg/spalnya/zavivki/poliesteren-plnezh/zavivka-850/1 … -4-sezona-200x220 - по спомен беше 130 лева, значи е била или с по-ниска цена, или намалена с повече от 50%.
Тогава питах и в темата за Юск - нямаше недоволни от завивките. Голд серията им е най-хубава. Сега поръчах за нашите тази:
https://jysk.bg/spalnya/zavivki/poliesteren-plnezh/zavivka-1450- … -ekstopla-135x200
Иначе на сайта на юск можеш да четеш реални мнения от хора, закупили продуктите. Полезни ми бяха.

# 514
  • София
Гледах тези на Юск, но едно, че са по-тесни (135 см), второ, всичките са с калъф от микрофибър.
Дилиос са с размер 150 х 210 см. и с калъф от памук.

# 515
  • Асеновград
Е как не ви стигат 135см. Аз съм 105 кила и ми са предостатъчно . Нали за един човек става дума . Поне така разбрах .

# 516
  • София
Ами по-комфортно е със 150 см. А и с такава съм свикнала.

# 517
Аз на Дилиос имам две хавлии, не помня от къде са купувани, но пускат постоянно много власинки, невъзможно е да се ползват.

# 518
  • София
Взех я завивката. Питах пак една служителка, каза, че сега е зима, не е логично да продават летни завивки.
Измерих я на контролната везна 1350 г.
В къщи я разгънах... Май е пролетно-есенна, имам една зимна на Роксима дрийм, определено новата е по-тънка. Но пък не е и от най-тънките. Довечера ще я пробвам.

# 519
По принцип не е нужно да е дебела за да топли, важен е пълнежа.

# 520
По принцип не е нужно да е дебела за да топли, важен е пълнежа.

Така е, но пак количеството играе роля Wink

Ние спим на отворена врата на терасата и през зимата, но с пухени юргани (имаме на ТЕД и от Юск); за да е комфортно, за спане при ниски Т, е добре завивката да е над 1300гр (и най-добре само гъши пух). По-леките са за по-топло време..

# 521
Аз имам една много тънка и лека завивка от Билла преди години е купувана. Така топли това чудо. Не знам какъв му е състава, но зимата спя само с нея.

# 522
  • София
Доволна съм много от завивката. Все едно спах в облак, толкова е мека и приятна. Бях си метнала едно полярено одеалце отгоре, защото мислех, че ще ми е студено, но през нощта го махнах.

# 523
  • София
Може ли снимка на тези завивки? Трябва да сменя досегашните.

# 524
  • София
Може ли снимка на тези завивки? Трябва да сменя досегашните.

https://dilios.bg/zimna-pamuchna-zavivka-150-210-natural-300-g-m2

Общи условия

Активация на акаунт