Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 16

• 73 038
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
  • софия
Т-маркета е не лош магазин откъм стока.
Там вбесяването и оплакванията идват от разминавеното в цените. На етикета едно, в брошурата второ , на касата трето.

# 496
Купих коледни картонени кутии от Т-маркет- на сканиращото устройство уж по 1,99 лв, а на касата излязоха по 2,49 лв. И с още един артикул по 2,49 лв се случи същото...Не ми се разправяше за 1,50 лв, но си е дразнещо...все в тяхна полза е разликата.🙄

# 497
  • София
Купих коледни картонени кутии от Т-маркет- на сканиращото устройство уж по 1,99 лв, а на касата излязоха по 2,49 лв. И с още един артикул по 2,49 лв се случи същото...Не ми се разправяше за 1,50 лв, но си е дразнещо...все в тяхна полза е разликата.🙄
Аз може и да се разправям, зависи в какво настроение ме хванат.
В Била ме ядосва, че стоките с -30% не ги хващат касите на самообслужване, ами те наказват да висиш по опашки.

# 498
Лятото всички дини които купих от Т-маркета бяха сладки и се изядоха,
за разлика от Лидл -3 дини купих и трите ги изхвърлих недоузрели.
От Лидл дини повече не купувам.

Това щях да напиша и аз, и плодовете, и зеленчуците са с добро качество. Има си и хубави намаления. Не помня скоро при мен да е имало някакво разминаване на цени на касата, даже май в Кауфланд ми се е случвало много по-често. Не е чак толкова зле, може би е до филиал и до управител.

# 499
O, разправяла съм се и за по-малки суми от 1,50 лв. Просто този път не ми се занимаваше.🙂
Огромен плюс иначе за Т-маркет за дините- страшно вкусни. А и в магазина до нас режат и парчета и виждаш какво купуваш.

# 500
  • София
И в нашия Т-маркет режеха на 1/2  и на 1/4 дините
и си избирах узрели и сладки
Но ако нямаше нарязани избирах с изсъхнала дръжка,
да има жълто петно на дупето на динята  и ако има и следи от нахапано от насекоми като издълбано или издраскано с нокти- значи е супер-сладка, насекомите усещат сладките плодове, няма да ядат зелените.
Отядохме си на дини и пъпеши.

Последна редакция: пт, 01 дек 2023, 23:50 от lite16

# 501
  • 1st floor
Сигурно аз съм единствената доволна от Т маркет. Smile Дълги години живеех до този в Люлин 2. Сега съм на 5-10 минути пеша от него, но пак пазарувам от време на време. Харесва ми, не мириши гадно, месото е супер. Та даже и от топлата витрина съм купувала неща. Smile Обаче съм влизала в други магазини на веригата и споделям това, което сте писали. От вратата лъха на гадост, витрините с месо са ужасни и не бих се престрашила да взема нещо от там. Явно е до управление на самия обект.

# 502
В Т-Маркет срещал ли е някой коледните терлички, които са в брошурата на стр.14?
 Чудя се дали изобщо са ги зареждали. Още първия ден ходих и нито едни нямаше, общо пет магазина обиколих. Rolling Eyes
Скрит текст:

# 503
  • София
Ошаф, сушени сливи,чушки и чушлета в Т-маркет
Скрит текст:

# 504
  • София
Някой знае ли олекотените завивки на Дилиос във Фантастико зимни ли са или летни? Никой от персонала не можа да ми каже, а и на етикета не пише.

# 505
  • София
Някой знае ли олекотените завивки на Дилиос във Фантастико зимни ли са или летни? Никой от персонала не можа да ми каже, а и на етикета не пише.
Виждам само Дитекс и Глория в брошурата не не се ориентирам за кои точно питаш, но
ако пише 200 грама / м² то е пролетно - есенна и съвсем спокойно може да се използва като зимна ако не сте зиморничави.
Аз такива ползвам сега, без допълнително отопление и без друго. Екстра ми е.

# 506
  • София
Не, на Дилиос са, има и луксозни комплекти чаршафи, страхотно качество. Не пише грамаж на завивката, щях да се ориентирам по това. 49 лв и стотинки е цената с намалението. Питах - може ли да върна - не знаели. Посъветваха ме да я извадя и разпъна - да, ама магазинът е малък и супер натоварен, не мога да се бутам в хората.
Ох, много ме е яд на тия продавачи - може ли да не знаеш какво продаваш?...

# 507
  • София
Има ли написан модел. Виж в техния сайт.
Аз съм много доволна от нещата на Дилиос. И хавлии, и халати, и чаршафи.

# 508
  • София
А да я сложиш на контролната везна на зеленчука дали ще се хване? Не се сещам какви са им и дали няма стърчащо отзад което да възпрепятства обема.
Имаш квадратните метри, лесно ще сметнеш гр / м² и ще се ориентираш.

# 509
  • 1st floor
Ако ви трябват завивки, препоръчвам да видите в Юск. Страхотни са! Редовно намаляват моделите на около 50%. Смених всички у нас, сега поръчах на нашите за Коледа.

Общи условия

Активация на акаунт