Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 16

• 72 995
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Сетих се да ви кажа и още едно "откритие" покрай новата им инициатива с левчето при достигане на 100 лв, продукти за 1 ст при 200 лв и т.н. Баркодовете са еднакви за всички и не е задължително да си носите купона. Касиерките ги имат и ако знаете, че имате неизползвана награда в профила, просто им казвате коя е и те ще ви я маркират.
това не го схванах. какъв купон носиш ?
Когато изхарчиш 100 лв (с натрупване е) на касовата бележка излиза купон за 1 лв при следващо пазаруване, на 200 лв - купон за продукт за 1 ст. и т.н. Досега носех старата бележка и я маркирах заедно с картата. Оказа се, че номерата са еднакви за всички и касиерките ги имат. Достатъчно е да се каже, че имаш да взимаш 1 левче или продукт за 1 ст. и те маркират съответния код.

Онагледявам с купона от миналия месец:

Последна редакция: чт, 21 дек 2023, 19:48 от Таня67

# 541
  • Буркина Фасо
клиентския номер на касовата бележка трябва да съвпада с този на картата. с друга карта системата не те отчита.
преди 3-4 дни се сблъсках с това. маркира се баркода на бележката и на картата. съвпаднат ли - печелиш.
не знам кои номера ги имат касиерките и да са еднакви.

# 542
  • София
Касиерката ми го каза. Горе онагледих с купон от миналия месец. Този бар код, който започва с 380085....  бил еднакъв за всички и ако не си нося старата бележка, тя можела да ми го добави. Само трябва наистина да имам неупотребен такъв купон. Ако не съм достигнала сумата в профила или вече съм го използвала, няма да се отчете.

За този месец вече си употребих левчето, но го имам на скрийншот. Ако искате може да сравним дали наистина са еднакви. Simple Smile 

# 543
  • Буркина Фасо
абе кви са тия купони? откъде ги взимаш?

# 544
Да, еднакви са. Те си ги имат принтирани жар кодовете и само ги сканират , вместо да зареждаш приложението , да показваш купона

# 545
  • София
абе кви са тия купони? откъде ги взимаш?

Като пазарувам с една и съща карта. Simple Smile Появява се на касовата бележка, когато се достигне дадена сума.

# 546
  • Буркина Фасо
на това ли казваш купон?

# 547
  • София
Не, бар код е. Виж по-нагоре съм показала. Иначе при похарчена сума от 142 лв, би трябвало и ти да си имал купон за 1 лв. на предишна бележка. След още 46 лв. ще се покаже вторият купон.

# 548
Е, научих нещо ново. Изобщо не знаех за този купон, магазините ме направиха разногледа. За кое по- напред да гледам, дали за дати на акции, цени, номер на артикул, дали отстъпката е отразена?
Извинявам се, но за 1,00лв какво е разрешено да се купи?

# 549
  • Буркина Фасо
Не, бар код е. Виж по-нагоре съм показала. Иначе при похарчена сума от 142 лв, би трябвало и ти да си имал купон за 1 лв. на предишна бележка. След още 46 лв. ще се покаже вторият купон.
това което показваш е касова бележка.
на кас.бележка, която аз показах горе има изписан клиентски номер - номера на картата.
ако не съм със същата карта не мога да взема ваучера. преди 3 дни  с такава бележка не успях да взема отстъпката от 1 лв с моята карта. на касата сканират баркода, но ако не съвпада с клиентския номер не се получава.

Е, научих нещо ново. Изобщо не знаех за този купон, магазините ме направиха разногледа. За кое по- напред да гледам, дали за дати на акции, цени, номер на артикул, дали отстъпката е отразена?
Извинявам се, но за 1,00лв какво е разрешено да се купи?
1 лв. е отстъпка от сметката.
разгледай приложението или сайта на Билла и ще разбереш.

# 550
  • София
Това, което съм показала е долната част от касова бележка с бар код на купон за отстъпка.

Разбира се, че отстъпката се взима само с картата, която е натрупала сумата. Не може всеки да я вземе. Въпросът е, че ако с моята карта имам право на отстъпка, но не нося самия купон (бар код), защото съм загубила или забравила вкъщи касовата бележка, то касиерката може да я вкара, защото купонът е с еднакъв код за всички и те го имат разпечатан на касите.

По-горе Севда също е потвърдила това.

# 551
  • Буркина Фасо
за мен първоначално не стана ясно какво разбираш под "купон".
първо мислех, че на кас.бележка казваш купон, сега го разбирам, че ваучера е купон. Smiley
иначе да, нормално е за един продукт (в случая някаква отстъпка) баркода да е еднакъв. при нас на касите
не са се досетили да си принтират баркодовете за тези отстъпки. даже ако не може да се прочете баркода го
изписват на ръка.

# 552
Свинският врат в "Била" е испански. Някой купувал ли е цяла българска пуйка от миналата брошура? В нашия филиал така и не дойдоха.

# 553
  • софия
Това масло хубаво ли е? Купих едно, беше - 40% - 250 г/4.99 лв. Досега не съм го виждала.

# 554
Да, това им е новата серия подобно на Делукс на Лидл.
Аз купих соленки с гауда много вкусни.
Маслото също ми хареса.
Тирамису взех и карамелени бисквити.

Общи условия

Активация на акаунт