Алея на славата - сериал на НОВА ТВ

• 43 710
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
Направихме си труда.

# 631
  • Sofia
Част от сценария,с елементарни диалози...

# 632
  • на село
Е и какъв труд, че то няма фокус, от телефон нищо не се чете,  нали не мислиш, че ще вадя РС, за да чета, можеше да напишеш с няколко изречения за какво става дума.

# 633
Бе, визуализирах, зумнах и се тая. То като е тъпо, по умно не става. Grinning

# 634
# 635
Не е лош сериалът, има добри диалози и добри актьори/Данс аджията ми е фаеорит/.Ако не го разпънат в 5 сезона ще бъде приятен за гледане

# 636
Изключително тъп ми е, вече почти не гледам.

# 637
Радина всеки път е все по-руса. Тя дали няма да се влюби в новия управител или той в нея?

# 638
Здравейте.
Фен съм на сериала. Има какво да се желае от него като актьорска игра и озвучаване, но е супер.

Мисля, че Лагадинов е доведен брат на този от ДАНС.
Тая русата (не се сещам сега за името) ще се влюби в Тео.
Милен много ме кефи. Актьорът все по-добре започна да влиза в ролята си.
Актьорът, който играе бащата на Лагадинов е уникален. Много добър.

# 639
Това за доведения брат и аз си го мислех. Но не мога да ги навържа нещата. Защото, ако нямат кръвна връзка смисъл не виждам.
Дори да му е доведен брат какво дели с него, защо го преследва толкова.

# 640
Това за доведения брат и аз си го мислех. Но не мога да ги навържа нещата. Защото, ако нямат кръвна връзка смисъл не виждам.
Дори да му е доведен брат какво дели с него, защо го преследва толкова.

Ще стане ясно по натам. Освен това си мисля, че Лагадинов ще се влюби в Али, а стриптизьорката... Еми май ще е браменна от Никола, иначе не виждам защо ще си ляга с нея, ако няма развитие занапред.
Слави се оказа скрита лимона.

# 641
Ще стават обрати. Онзи ден снимките за Маргита Гошева - Валентина са приключили. Гледам че другите продължават. Дерин, Леда, бодигардът на Гадинов, Али.
Не искам да си представям нищо интимно между Гадина и Али, става ми гнусно.

# 642
Аз не мога да повярвам какъв епизод гледах(не казвам изгледах, защото не можах да го изтрая). Две големи жени си лаят като кучета, пиянски истории, нескопосани диалози. А как се напрягам да чуя какво казва ДАНС-аджията.

А вървеше добре като за български сериал.

# 643
Според мен бащата на Гадината се самоуби накрая. Горкия човек...
Дано Тео по-скоро се хване с Тина, а Али дали ще спи с ЛаГадината не ми пука. Просто няма да гледам сцената. И мен в момента Милен ми харесва най-много като образ. Али е подобрена версия на майка си. Неслучайно има една приказка, че като тръгнеш да се жениш, трябва да погледнеш тъщата, за да знаеш каква ще стане жена ти след време и да се замислиш.

# 644
Ще стават обрати. Онзи ден снимките за Маргита Гошева - Валентина са приключили. Гледам че другите продължават. Дерин, Леда, бодигардът на Гадинов, Али.
Не искам да си представям нищо интимно между Гадина и Али, става ми гнусно.

Валентина да са я изпратили някъде на екскурзия ли или са я убили. И мен ме е яд за бащата на Лагадинов. Незнам кой е актьора, но е мега добър.

Общи условия

Активация на акаунт