Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява синдромът на гнездене?
Как се определя размерът на бебето в утробата?
Какви са препоръките за подготовка на гърдите за кърмене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява синдромът на гнездене?
-
Как се определя размерът на бебето в утробата?
-
Какви са препоръките за подготовка на гърдите за кърмене?
За да подготвите гърдите си за кърмене, се препоръчва редовно масажиране, притискане и леко издърпване на зърната. Това помага за предотвратяване на рагади или възпалени зърна през първите седмици от кърменето. Освен това е важно да избягвате използването на антибактериални гелове за ръце, особено при новородени бебета, поради риска от алергични реакции.
-
Как се издава болничният за 45-те дни след раждането?
-
Колко пелени, одеяла и други спално бельо са необходими за бебето?
. ти кога ще се навърташ пак там? смених си и лекаря който ми води ЖК. утре съм на курс ако искаш ела лекцията ще е интересна, но трябва да си с таткото. ще ни учат как се прави масаж на бременна и бебе

) казаха, че къпането трябва да е в помещение със статичен въздух и температура 25-26 градуса. Като след къпането веднага трябва да подсушим, намажем и облечем бебето. Това трябвало да стане в рамките на 5-7мин от събличането до обличането
. А относно плискането на вода, ми то зависи ние колко ще плискаме по това време, щото те горките няма да знаят на кой свят са, камо ли да се сетят да махат с ръце и крака и да плискат вода
. Айде спирай да работиш и идвай да се учиш
. 
/. 
. Мисля, че в крайна сметка ще е единия (предполагам таткото) ще къпе първото , другия ще подготвя през това време леговището, после докато се къпе второто първото ще го мажем и обличаме и така
.
Но тук мисля ,че Пенелопа не малко пъти е казвала,че детето само си казава какво си иска.А и все пак тези легълца не са само люлки-могат и да се застопоряват и да си се ползват като обикновени