АС и други романтични К-драми - тема 3

• 22 195
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Не помня за коя точно далекоизточна държава ставаше въпрос, но там създаденото ново семейство няма право да носи нито една от фамилиите и е задължено да си избере нова фамилия, различна от тази на мъжа и на жената. Мисля, че на няколко пъти имаше въпроси в Стани богат, свързани точно с това.

Белл, за V от BTS и Джени от BlackPink се случи чудо невиждано. Толкова бяха автентични и недвусмислени кадрите, че нито една от двете агенции не посмя да отрича, шикалкави и хвърля прах в очите, както е обичайно. За първи път, и за двете агенции, взеха, че публикуваха официални съобщения, казващи, че не се месят в личния живот на подопечните си. Което си беше чисто признание, че фактите са неоспорими, според всички фенове и профита, следящи случващото се в к-попа. Преразказвам каквото го помня. За нещо по-точно ще трябва да се връщам много назад по разни страници и сайтове за да намеря оригиналните съобщения. Мисля, че не е нужно.

Крисс, аз съм заплюла К2 за следващ сериал за гледане. А и го имам с качеството на СуперК. Wink

... Което ми напомня да спомена, ей така между другото, че и Истинска красота я имам по същия начин. Stuck Out Tongue Winking Eye
Имате ли нужда да се преобувам?

Последна редакция: вт, 29 авг 2023, 14:41 от profi_1

# 631
Преди 2-3 години отмениха закон, според който изневярата се наказваше със затвор ooooh! . Не, че са го прилагали в последните години, но наистина го имаше.
Същото е и това с фамилиите. Законът е бил стар и навремето, когато населението е било малко може би е имало някакъв резон. Сега вече няма как да се прилага.

По принцип 2 РМ и 2 АМ са двете части на една група. Първите наблягат на денс парчета, танци и визия, а другите на балади и пеене.

2PM - Make it

2AM - One spring day

И един бонус песен на 2АМ, но в клипа участват КимСо и Джуно - Should′ve known.

Двете групи заедно макар и на японски.

След The K2 Джи беше споменал в интервю, че иска да спре за известно време с екшън ролите. Явно му бяха дошли в повече, след като му се бяха събрали три поредни такива, снимани в рамките на две години - Хийлъра, К2 и Измисления град.

# 632
  • Варненска клюкарка
Аз не, има го с перфектно качество в Телеграм, там го гледах.

Крис, ще ме умориш, Рамбо-Джи Joy И аз съм му хвърлила око, по класациите за ролите на Джи казват че партньорството му с Юна било по-добро от това с Минка, а на мен ми бяха харесали, но ще видим кога, а и ще кажеш цялостното си впечатление от сериала. Бях решила да ги редувам по-леко и по-тежко, но така се получи че изгледах 2 от лекия жанр един след друг, Ча ме откачи от Джуно, но сега нещо ще трябва да ме откачи от Ча Joy

Проф, не се връщай и това стига. Според мен това си беше някаква обмислена и режисирана акцция за да излязат на светло, помня че зад тях вървяха мениджърите им, а преди това дълго е имало само слухове.

Красивият Ча за последните 2 години е дръпнал страшно много, може би след избирането му за най-красиво лице. Аз се опитах да изброя рекламите му и се отказах, защото има и еднократни представяния, Докато гледах руската блогърка и тя се обърка, чете там изрежда ги и каза упс, май пропуснах нещо Joy  Опитах се да запомня поне световните брандове но и там забравих - Диор, Ламборгини, Онийл, Бърбъри, Джордано, Събуей и другите ги забравих... А от когато беше филмчето 2021 каза че имал 15,5 млн. последователи в ИГ, но вчера като проверих само милион го дели от 40-те милиона, т.е. за 2 години цели 24 милиона нови последователи, средно по милион на месец. Това само с 400 снимки в профила му, много от които са като реклама за предстоящи концерти негови и на групата, корици и др. Агенциите им здраво ги държат да не кривнат, но и вършат страхотна работа за кариерите на тези момчета

# 633
2 в 1, някъде попаднах на заглавия Отговор 1994 и Отговор 1997 и коментар, че 1988 е техният 3и сезон. И. мат ли някаква връзка трите сериала като истории, герои, актьори. Ако да, струва ли си да се гледат. Подразбира се, че много ми хареса сериала и се нареди сред любимите ми, но все пак не разбрах включванията от 2015г. с каква цел са. Определено възрастните актьори не ми допаднаха. Младите с направо омагьосващи. Особено привлекателен като герой за мен е Тек и романтичните му трепети и моменти с Док Сон са пресъздадени напълно автентично за възрастта на героите и времето в което живеят. Бо в тази роля е много по-добър от лунния принц. Просто героят му е по-сложен и търпи развитие. Знам че на останалите по-вероятно няма да им хареса, но все пак "Глеайте го! ". Струва си.

Но някъде прочетох, че още 2016г. екип се е заел да го превежда, а аз намерих във вбокса само 1 еп. Възможно ли е да има и друго заглавие на англ. , за да го потърся и с него. Намеря ли го с бг превод веднага ще го повторя. След финала ми липсват героите и прекрасното им приятелство плюс моментите на двете романтични двойки, особено моментите на Тек и Док Сон, дори тези в които тя го командори, а той я гледа като омагьосан.

# 634
Рори, 1988 вече е преведен изцяло, но явно минава редакция преди да започнат да го качват. Мечтателите (Stupid dreams) го превеждат. Иначе на английски освен като Answer 1988 може да се срещне и като  Reply 1988.
Ти и да си харесваш Тек и Док Сон като двойка в реала тя (Хьери) е гадже с другия си приятел Чонг Хуан (Рю Джун Йол) Wink.

Другите сезони са Reply 1997 (2012) преведен е на бг и Reply 1994 (2013) няма бг буквички, но го има на руски. Нямат връзка по между си освен, че Сонг Донг Ил и И Ил Хуа са родители на главната и в трите части нищо, че девойките са различни Smile.

Първият излъчен е 97. Лично на мен той ми е най на сърце. Тук на преден план са младите, родителите са повече фон. Както и в 88 действието се върти около приятелството на група младежи, първите им любовни тръпки и особеностите на съответното време. Дават много обстоен поглед на фенщината към първите к-поп групи. Главната беше луда фенка на популярната тогава група H.O.T. , които се конкурират по това време за сърцата на девойките със Sechs Kies и между феновете на двете групи стават големи въргали. И това са го показали в сериала. Интересното е, че Eun Ji Won, който в сериала играе един от групата приятели на главната е член на Sechs Kies Joy.
Главната е голяма скица, макар и малко невъздържана и свръхемоционална на моменти като всеки тинейджър. В реала също е идол от момичешката група Apink. Двамата с главния имат уникални взаимоотношения. Смяла съм се от сърце с тях.

94 не ме грабна и ми беше скучен. Почти не го помня за разлика от другите два. Главната е тази от Хуарангите.

Последна редакция: вт, 29 авг 2023, 23:58 от 2в1

# 635
Супер, значи ще го гледам и с бг буквички. Но къде ще го качат? Във вбокс има само 1 серия, но май не беше превод на Мечтателите или пък се бъркам. А това ли са двете роли, които правят Бо популярен - Тек и лунния принц или има и други много популярни и запомнящи се  роли. Ще гледам и Здравей чудовище. Нали там участваше и актьора изиграл Ши Он?
Обаче този Отговор в 1988 дръпна доста носталгични струнки и не мога да се отлепя от него, въпреки че гледах последна серия преди 2-3 дни. Тек не е единствения главен, но като се появи пълни екрана и душата на зрителя, а главната е голяма сладурана. Казваш, че е гадже на другия главен т. е. връзката им продължава вече 8г. и е публично известна. Много впечатляващо като за ЮК. А Ючон, Бо, Звездолин и Йоги към момента имат ли официално подтвърдена връзка с колежка от някой сериал (за да гледам сериала с предимство 😜).
Да, много ми харесва двойката Тек и Док Сон (сцените с двете им целувки са много нежни и романтични, напълно като за възрастта на героите им), но в реала имам предвид видяното в Младежкия лагер Бо и КимЮ много ми харесаха и сега след като гледах Отговор 1988 някак ми напомнят на Тек и Док Сон.

# 636
по класациите за ролите на Джи казват че партньорството му с Юна било по-добро от това с Минка,
 За мен абсолютно не, даже с мащехата и ми пасва повече. Става за гледане, започна много добре. Джи е бивш войник, в Ирак застреляха гаджето му и обвиниха него. Видя се с главната в Испания, тя бягаше от охраната си, него пък някой го беше пребил /май докато е бягал от затвора/. И после действието мина на родна земя. Той беше общак /вкараха трагизъм/ слагаше билбордове на високи места, все пак подготовката от спец,отряда трябва да се употреби Joy. Докато работеше по нощите видя един конгресмен, както не трябваше да го вижда и го подгониха. Съответно се запозна с мащехата на главната, която се води шеф-килър на групата /на мен нещо не ми се връзва да е чак толкова зла/ до края ще се разбере. Има и забавни моменти, върви леко но с главната нещо не са ми ок. 30 плюс годишен да се влюбва като 15 минус нещо.....   да и подсмърча пред вратата и т.н.  но пък има и забавни моменти тип Джи-стил - главната се опитваше да го съблече заради раните , че пак го бяха били Joy и той и обяснява че още не бил готов за такива отношения
https://youtu.be/DVRIUf_ZMzE?si=04nGtEBipbx6lwdl
масовият бой в банята, по случай влизането му в екипа .
https://www.youtube.com/watch?v=HexDL4OinoY
и задкадрово, хич не им е лесно
https://youtu.be/1XeXm5ebhUQ?si=4jp-6FjOYk85DF4R

и малко Ча , нали сега е тренд + бодигард / тук беше се изнесъл от вкъщи и разбра какво е да не ти стигат 10стотинки за закуска/
https://youtube.com/shorts/hlZMxJF9tHg?si=b50gnwYRcjADSJPN

Последна редакция: вт, 29 авг 2023, 19:43 от Krissttinna

# 637
Бо пее
https://youtu.be/QOd-U2QIRrQ?si=V81mN2qusonY0ZXN
https://youtu.be/m0c_Qx9qUsM?si=dIh2DNaVpWbb-11l

Как приятелството се превръща в любов Тек и Док Сон
https://youtu.be/vzH5DFU8z4w?si=OgwL2hpqgcoDnSz2
Кога - Отговор в 1988
https://youtu.be/zX-i79MxDyg?si=oK4gMREKJPlWoCEQ

Последна редакция: вт, 29 авг 2023, 20:15 от Рори72

# 638
  • Варненска клюкарка
Крис, хареса ми това което разказа за Ка2. Много готина сцена с боя, предполагам репетиция, все се чудя тези момчета с каква лекота вдигат някого от земята,  все едно нищо.
Аз сякаш не мога да определя Лечителят като екшън, по скоро любов и драма, но като драмата не е в любовта, иначе бойни сцени  има във всеки сериал, или поне показват ГГ в някоя зала, като той самия има реални умения, в случая Джи.

Това видео с красивия Ча ми е попадало но пак го изгледах. Въздържам се да го разцъквам все още този сервиал, макарл че в Бокса субтитрите са от хубавите, че май е много малък там и сигурно е още по-скован, макар че си мисля че ролята му в Истинска красота хич не му помагаше да покаже нещо повече.

Новите ми любими песни, сякаш ги открих с малко закъснение.
Confess To You King the Land OST
https://www.youtube.com/watch?v=vzH3-8_Y7oo

Keep Me Busy King The Land OST
https://www.youtube.com/watch?v=HwV6mQjQjSQ

И още една която открих случайно, чувала съм я, но не знаех че е от сериал, явно е доста стар, но песента е много хубава
Perhaps Love  Princess Hours OST
https://www.youtube.com/watch?v=cjaW3edHhHA

# 639
Съгласна съм с Криси за химията между Джи и Юна. С Минка бяха на светлинни години напред в това отношение. А, К2 става за едно гледане, но не е от тези, които ще ти се прииска да повтаряш и потретваш.

Бел, Princess Hours известен и като Goong е от 2006 г. и е бил един от рейтинговите сериали по онова време. Двамата главни печелят наградите за най-добър млад актьор/актриса съответно за мъжка и женска роля. За сериал от онези години е приятен и забавен, а четиримата главни стават доста популярни след участието си в него. Главната е тази от Кафе-принца.
Действието се развива в модерни времена, но Корея е кралство. Главната учи в едно училище с принца-наследник и разбира, че по споразумение между дядовците им тя трябва да се омъжи за него. И колкото тя е дружелюбна и открита, толкова той е високомерен и темерут. В нея обаче е влюбен и братовчедът на принца, чието семейство също има претенции към престола. И, за да е пълна картинката бившата приятелка на братовчеда, която е отказала навремето предложението му за брак, за да става прочута балерина се завръща, защото си е променила мнението.

Рори, никой от тези за които питаш няма потвърдени връзки с колежки. Ючон приключи с кариерата си заради скандалите и скоро не виждам как ще се завърне, така че, каквото има до сега с него това ще е. За Бо, Йоги и Звездолин не е имало слухове за каквито и да е връзки. А Хьери и Рю Джун Йол са заедно от 6-7 години и е официално потвърдено и от двамата.
В Здравей чудовище не участва Чу Уон, който изигра аутиста-лекар Ши Он. В главната роля е Со Ин Гук или накратко Гуки. Той е главен и в Отговор 1997.
Ако много ти се гледа Бо, освен Чудовището, пробвай Encounter/Boyfriend или Record of Youth, може пък на теб да ти харесат.

Последна редакция: ср, 30 авг 2023, 00:02 от 2в1

# 640

Още едно изпълнение на мелодията, което много харесвам, но този път от две от момчета от групата ONEWE.

По-красиво изпълнение на тази мелодия не бях чувала. Цял ден го въртя Heart

Интернета ми вкъщи е много зле тези дни, ту го има, ту не и не мога да си изгледам сериала на спокойствие. Разчитам на мобилните данни, но то направо да му се отще на човек.
Обаче след днешната порция смях с тия шемети в двата линка на Бел с листчетата, бонбоните и солети ли беше другото тази вечер за един миг изпаднах в ужас като телефона ми попадна в ръцете на племенницата... Щяла да гледа детски.😱 Исках да затворя видеото, което си стоеше и да изтрия историята, да ама като бързам гледам и не виждам в настройките кое къде беше  🤣 Както ГГероиня в Истинска красота като прати на грешния човек първата им обща снимка с гаджето и се паникьоса, та побърза да я изтрие преди онзи да я види🤣 Успях все пак, че щеше да задава въпроси на които да не мога да отговоря 😂
А пък тези образи видимо се забавляват без да изпитват погнуса, получава им се😂

# 641
Въздържам се да го разцъквам все още този сервиал, макарл че в Бокса субтитрите са от хубавите, че май е много малък там и сигурно е още по-скован, макар че си мисля че ролята му в Истинска красота хич не му помагаше да покаже нещо повече.
    Joy  и в този ролята  не му помага много. Две години е разликата Бел. Добре че и като малък си е бил хубав и е можел да гледа изразително.
   perhaps love  на мен ми хареса в този вариант https://youtu.be/c-5bMO4nMuk?si=7SXWbhzR5Nlu2wjy   беше за фон на "Кралят на шопинга". А точно след Goong/Дворецът реших да гледам каквото е излязло след 2015/16 примерно.
    К2 завърши в стил "Умирай трудно". Всички лоши си получиха заслуженото, и не вярвам някой да не е разбрал, че е толкова як защото го изхранва subway Joy

Последна редакция: ср, 30 авг 2023, 01:10 от Krissttinna

# 642
Водя ви Ча, вчера Криси каза, че е #1 в тренда или нещо подобно 😝

# 643
  • Варненска клюкарка
Големи джентълмени, колежките им са в сигурни ръце, много се грижат за тях Heart

В началото е някой който не познавам, следва Бинчо, колко пъти я вдига от земята тази колежка, оправя и дрехите, Рори, след Бинчо е Парк Бо точно с дамата с която го гледаш в момента, забравих и името, нататък има и Ча....

Марги, посмях се заради паниката ти Joy Не знам дали малката щеше да разлбере какво се случва, на екрана, ама добре че не е видяла.Тези листччета са ми излизали в кратките видеа, ама онзи ден като ги намерих ги разцъках и щях да умра от смях. Най се смях за онова дето трябваше да стои с ръце в джобовете докато останалите трябваше да покажат някаква нежност към него, май от Супер Джуниър бяха, накрая изглеждаше като прегазено Joy  И на онова дето беше клекнало и с ужас погледна сантиметърчето солетка останала за него и затвори очи, пък другия му вика да си отворел очите че така прилича на нещо друго. Това с листчетата е много смешно, особено на забързан кадър, всички се въртят наляво надясно, някои падат и се търкялят когато не са уцелили листчето и така Joy Погнусени или не, искрено се забавляваха , а аз така не бях се смяла на видео в ЮТ не помня от кога:joy:

Друго исках да покажа, но както винаги не го ли запазя на момента или поне някой скрийн че да търся по заглавиеето, после няма намиране, стотици са тези видеа. Тръгнах от видеото с листчетата с Астро, но този път не ми се появи търсеното, имаше и нови закачки караха ги да хапват разни неща, Ча се държа мъжки, изяде и лютото, и горчиляците и киселото, но едното от момчетата на горчивото се смля, то се олигави цялото, взе и да му се повдига, много са смешни, същински деца Joy Видях и подобни неща с актьори и по- специално с Минчо и Бинчо, и те гризкаха солетки, но с дами, по-скоро бяха шоколадови пурички. Минчо я беше захапал и оголил едни големи зъби и в същото време цвилеше от смях, някак успяха с дамата му да си изядат солетката без да се докоснат. Бинчо го раздаваше над нещата, без смях, разкърши рамене, хвана дамата за тила и направо към целта, много бързо изгриза почти цялата пуричка и в последния момент наклони глава по посока на камерата и така ставащото между него и дамата му остана скритно, тя само размахваше там ръце Joy

Видях и Джуно но изпълнението беше за  ограничение във възрастта Joy Беше на сцената, концерт, регламента на игричката не го рацзбрах точно, но с още един бяха със завързани очи, Джуно каза там някакви неща, пипна го тук там, а онзи на два пъти го уцели в чатала, публиката щеше да сруги залата от смях, Джуно се опита да избегне хватката, каза нещо, размаха пръст по посока на онзи, но и двамата с вързани очи и втори път го уцели пак там, този път уж по- внимаваше и попупваше през няколко сантиметра но пак го нацели където най-не трябваше Joy

Едно красиво момче на пианото

Снима се и пуска изпълнения в ИГ
https://www.youtube.com/watch?v=ZiJfCNcFFdY Heart

И още компилация на пиано + малко похапване, малко готвене, четене, баскетбол и т.н....
https://www.youtube.com/watch?v=8d2mckh7S4M

пиано
https://www.youtube.com/watch?v=-hyz7ajvIMU

Шортс. Не знам кой е първоизточника на тази хореография, но това го танцуват по един и същ начин и Суки и Ча
https://www.youtube.com/shorts/SJy1TN5WrDA

https://www.youtube.com/shorts/ZBL3x1aUd8Q коремче Joy

Последна редакция: ср, 30 авг 2023, 15:26 от Беллора

# 644
Кавалери ❤️ Бел, познаваш го първия - 13тия принц от АС. Помислих че е с колежката от Булка на водния бог, но не е тя, а Сузи в Start up.

Пък кой ще ни отклони вниманието от Ча не знам... Скоро няма да ми омръзне да го гледам 😂

Общи условия

Активация на акаунт