Аз днес и утре съм си вкъщи, имаме майстори и на мен се падна да пазя къщата 2 дни и днес оставих компа автоматично да ми вади видеа с Ча, че ми писна да търся, онези за които разказах по назад, ами то нямаше нито едно без субтитри или мемета на английски, тук-там са на испански, ако не, испанския е в автоматичния превод, т.е. ентъртеймънта му работи перфектно, а под видеата колкото коментари излизат на йероглифи, толкова са и на английски, испански и португалски, даже на места западните езици в коментарите преобладават. За моя радост имаше и н руски та поразбрах това-онова.
Марги, то аз що още нищо друго не съм започнала, държи ме. В началото голяма боза ми се видя, ама то всяко начало е трудно, или поне при мен докато ги запомня, но после приятно ме изненадаха че не разтопаха топката 8 серии да не може да я понае, още на втората и показа че влиза в игричката и. И ме хвана. Сега и аз като теб се чудя, кой ще ме отърве от Ча

Марги като стигнеш до 13-та мисля че към края беше, там някъде искам да отрежеш нещо. Гаджетата в категории състезателен кон и пиле на нощна разходка по сеулските баири, тя гладна и немощна не може да върви, той първо я дърпаше, после я тикаше по баира, накрая я метна на гърба си да я носи, ама така я завъртя все едно е парцалена кукла

И още нещо имаше, но не помня в коя серия беше, ще трябва да го потърся.
От изгледаните досега сериали, мисля че на мен най ми допада корейския микс от любов драма и комедия, сякаш не ми се далдисва в чиста драма.