АС и други романтични К-драми - тема 3

• 22 191
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
  • Варненска клюкарка
Да сложа и ИГ на красивия Ча, дето за няма 2 години от 15,5 млн. му е подскочил на 38,5 но с темповете с които качва след около 2-3 месеца ще са 40 млн. без да е кой знае колко активен за десетина годишната си кариера.А и е много млад още, има накъде да се развива.

Аз днес и утре съм си вкъщи, имаме майстори и на мен се падна да пазя къщата 2 дни и днес оставих компа автоматично да ми вади видеа с Ча, че ми писна да търся, онези за които разказах по назад, ами то нямаше нито едно без субтитри или мемета на английски, тук-там са на испански, ако не, испанския е в автоматичния превод, т.е. ентъртеймънта му работи перфектно, а под видеата колкото коментари излизат на йероглифи, толкова са и на английски, испански и португалски, даже на места западните езици в коментарите преобладават. За моя радост имаше и н руски та поразбрах това-онова.

Марги, то аз що още нищо друго не съм започнала, държи ме. В началото голяма боза ми се видя, ама то всяко начало е трудно, или поне при мен докато ги запомня, но после приятно ме изненадаха че не разтопаха топката 8 серии да не може да я понае, още на втората и показа че влиза в игричката и. И ме хвана. Сега и аз  като теб се чудя, кой ще ме отърве от Ча Joy

Марги като стигнеш до 13-та  мисля че към края беше, там някъде искам да отрежеш нещо. Гаджетата в категории състезателен кон и пиле на нощна разходка по сеулските баири, тя гладна и немощна не може да върви, той първо я дърпаше, после я тикаше по баира, накрая я метна на гърба си да я носи, ама така я завъртя все едно е парцалена кукла Joy

И още нещо имаше, но не помня в коя серия беше, ще трябва да го потърся.  
От изгледаните досега сериали, мисля че на мен най ми допада корейския микс от любов драма и комедия, сякаш не ми се далдисва в чиста драма.

# 646
Хаха, трябват ви повече любимци наведнъж. Моята чуденка от месеци е не кой да ме отърве от някой, а на кой по-напред да се радвам и в коя му роля, с кой партньор.
Ей на идва и 09.09 и ще се чудя и къде да търся превод на Хрониките-Меча. За пръв път ще се вълнувам за сериал, който в момента се излъва. Досега беше лесно. За 2-3 дни и извъртам целия сериал, а сега ще чакам седмици може би за всяка серия.

# 647
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
....
Проф, не се връщай и това стига. Според мен това си беше някаква обмислена и режисирана акцция за да излязат на светло, помня че зад тях вървяха мениджърите им, а преди това дълго е имало само слухове.
...
Тц, нищо подобно. Хвана ги случайно репортер от арабски произход, неподготвен. Затова и записът не е кой знае колко качествен. Сам той беше обяснил в профила си, че разпознавайки ги е действал инстинктивно и отреагирал, както е могъл на момента. Освен това няколко дни не е пускал записа, преди да прецени, че следва да го публикува. В профила си в туитър му се беше наложило да потвърждава, че лично е заснел кадрите, че наистина са Ви и Джейни, а не имитатори. Беше разказал и цялата история как се е случила, като имаше потвърждение от други  лица свидетели на случката. Освен това от HYBE отреагираха и пуснаха съобщението си чак 2-3 дни след обясненията на репортера, а на Джейни компанията още часове или даже ден след тях. Първоначално и двете агенции бяха пуснали съобщения, че не са им известни фактите и ще проверят. Т.е. не бяха подготвени и не знаеха какво да правят. А и, както вече писах, досега изявления с подобен текст от продуцентски компании не са правени.
Оттогава насам нищо повече не е излизало за връзката им, т.е. не са точно на светло.

Покрай клипчетата със солетките и т.н. на мен онзи ден ми излезе едно, за гледане след 3 след полунощ Mr. Green
На моменти шегичките дори на мен ми се видяха туу мач. Лепяха си едни лепещи листчета баш отпред, подръпваха си панталонките, та фантазиите да придобият очертания и т.н. Joy Мисля, че на моменти прекрачват границите, но явно те наистина си се забавляват и не им е чак такава морална тегоба. Ама то може да се очаква, като се има предвид, че не им е проблем в една и съща баня едни да си мият зъбите, а друг да си върши работата на тоалетната чиния, както видяхме в Истинска красота. Манталитет, какво да правиш!

# 648
  • Варненска клюкарка
Рори, аз изгледах съвсем пресен сериал на НФ сниман тази година. Докато го гледах в продължение на 8-10  дни, в Корея все още го излъчваха едновременно по НФ и по твN, даже като го започвах, още не бяха пуснали  последните две серии. Аз стигнах до 14-та, но превеждащия го екип още не беше качил 15та и 16та и ги почаках и тях 10на дни. Мисля че на седмица Нф и телевизията пускаха по 2 серии. Накратко изгледах сериал на Нф съвсем пресен, направо парещ, производство 2023г !  Даже в Шортс видях кадри от финала с булчинската рокля и купона на екипа на сериал който гледам в момента, беше ми странно🤪 Говоря за King the Land - Кингленд. Толкова пресен К-сериал, че и  от листата на НФ не бях гледала, повечето които съм изгледала са по старички. Преводачките го качваха на Плейтуб и още един сайт, субтитрите бяха страхотни. Може пък и твоя сериал да преведат. Лошото е, че не всеки може да гледа Плейтуб, монополистите блокират сайта.

Проф кои бяха палавниците за 3 след полунощ 😂 Мисля че нарочно провокират, особено като видях как опипаха Джуно, уж случайно, ама му очертаха нещата през кожения панталон...😂🤣 но като не могат да си разкриват любовните отношения, по този начин вдигат градуса за феновете си😜

Последна редакция: ср, 30 авг 2023, 21:06 от Беллора

# 649
Точно основно Джуно беше в клипа, но имаше всякакви палавници. Явно клипът, дългичък впрочем, е правен от Джунов фен. Но участници имаше от най-различни групи. Не ги разпознавам по физиономия, така че не се наемам да кажа кои са. Някои от закачките са на сцена, не просто пред камерите.

# 650
Рори, не го мисли превода на Хрониките, почти съм сигурна, че ще има.🙃 ДжГ изглежда е любимец на преводаческите екипи и голяма част от сериалите му се намират с бг буквички.

...
Накратко изгледах сериал на Нф съвсем пресен, направо парещ, производство 2023г!  
Ей така се прави, 🔥пускат на момента, не след година-две когато човек ще се е изморил от чакане, а с това ще му се е изпарил и интереса.

Бел, ще ти резна.
Снощи много се смях на сцената, в която главните гледат филм на ужасите в дома му и бащата през това време си отмъква от храната им. Изведнъж видя как младежите са напът да се награбят, протегна ръка под масата и хвана крака на момчето, ама то направо като част от хоръра🤣🤣🤣 И като преразказваше Бел беше забавно, но друго си е като се види.🤣 Подскочиха като опарени главните, тя удари баща си с първият домакински съд който хвана, впоследствие видя, че е той 🤣 А докато си отиваха към вкъщи взаимно се убеждаваха, че умеят да пазят тайни и няма да се издават пред майката. Таткото предава житейски урок на щерката да не се доверява на никой мъж с изключение на него, а малката пък веднага го подсеща как в тяхното семейство бебето е изпреварило сватбата, сестра ѝ била в корема на майка ѝ 😂

# 651
  • Варненска клюкарка
Ах, тоя палавия Джуно, сега ще трябва са го тъпся, макар че се сещам за какво става въпрос, точно на сцена се случи това което гледах в Шортс и за което писах че публиката щеше да разцепи залата. Той уж протестираше, ама резултата се видя Joy Понеже видеото беше кратко не разбрах нито регламента, нито 2РМ ли бяха1 или негов самостоятелен концерт. А за съвсем пресния му сериал с Юна вече съм писала и там не си поплюваха, изяде я тази жена, досега не бях виждала такова целуване в К-сериал, пък и в друг (не че не може да има де, но сред изгледаните от мен към 25-26 няма). След първата такава сцена и двамата изглеждаха малко като гъпрмяни, вярно бяха и мокри ама все пак, май им дойде в повечко....Мина време докато се поусмихнат, и на тях явно им подейства някак...
След заснемането

И в друга сцена бяха мокри, ама там пак така се отпушиха, даже няколко момента не са влезли в сериала. Според мен който може, провокира - като тези двамата. В реала имат няколко видеа снимани на летището, там уж са заедно, но за пред хората и камерите все едно не се познаваха, той вървеше на метър зад нея, като чат пат и пускаше по един поглед в гърба, тя пък няколко пъти се обърна с един блуждаещ поглед да види къде е, а охраната им тичаше назад-напред да ги опази от тълпата. Тоест в реала не смеят да направят нищо дори като е известно на феновете че се познават и работят заедно от години. Правеха се че не са заедно, като беше ясно че отиват да се качат в един и същ самолет и вероятно ще седят един до друг Joy Та и сериала и онова на коцерта е продукт за феновете, как го нарече  2в1 фен сървис нещо си и ксолкото повече шумно одобрение има, толкова по-добре за тях....
На концерт на Астро видях нещо подобно в изпълнение на Ча и мисля че Мун Бин- поопипаха се тук-там, Ча падна на колене пред него... провокираща сцена, но по странен начин красива. А реално не смее да си покаже пъпа, на предната страница остана видеото където щеше да минава под една летва но му се вирна дрешката нагоре и спря Joy Видях и едно забавно видео на Астрото където се забавляваха край един басейн с едно надуваемо фламинго, натовариха се отгоре, но при оопит да го бутнат във водата се посипаха през шията на фламингото Joy Бяха с потници.... После вече явно мокри се съблякоха, но са редактирали видеото, слагайки по едно голямо розово съэрце на всеки гол гръб или гърди, а Ча даже не беше се съблякъл. Та малко странни разбирания имат- жестоки шеги и закачки си правят на сексуална тематика, дето примерно в някой Т-сериал и след 20 г. дори няма да смеят да разкажат нещо такова, камо ли да покажат, а тези в същото време на същата публика на която показват такива  неща, и показват че в басейна влизат с потници, сакън да не им се види пъпа.

ПП, Марги, когато тя му каза  че знае за кака си, татенцето и вика  " е аз какво ти казвам де, всички мъже са еднакви"  с недоиизказаното "т.е и аз" (той) Щерката сякаш не беше съгласна да чака, ама татенцето беше накарал младежа да му обещае разни неща Joy

Марги, далеч си още, тогава не бързай да търсиш да режеш, като стигнеш до 13 тогава!

Последна редакция: ср, 30 авг 2023, 22:51 от Беллора

# 652
Не знам върви ли вече реклама по Лейдито на следващия сериал, но пишат, че премиерата на Робота се отлага и ще повтарят Последната мисия на ангела от 8.09.

Мда, на предната страница е онова с Чачовия корем, има няколко гледания само от мен 🤪

Марги, когато тя му каза  че знае за кака си, татенцето и вика  " е аз какво ти казвам де, всички мъже са еднакви"  с недоизказаното "т.е и аз" (той) Щерката сякаш не беше съгласна да чака, ама татенцето беше накарал младежа да му обещае разни неща Joy

Да поддържа "здравословна" връзка и да остане невинен 😁

Последна редакция: ср, 30 авг 2023, 23:41 от Margarita N.

# 653
Слагам го, ама не се гордея с това. Joy Joy
Скрит текст:
Скрит текст:

Ако повтарят Ангела, ще го изгледам с удоволствие. При предишното му излъчване имах големи пропуски, а не е като да съм имала време да го гледам в нета. Данчо е голям сладур, кривлата на моменти кефеше с безцеремонността си, а и сериалът беше интересен. Надявам се да успея да го изгледам целия.

# 654
  • Варненска клюкарка
Рори, не го мисли превода на Хрониките, почти съм сигурна, че ще има.🙃 ДжГ изглежда е любимец на преводаческите екипи и голяма част от сериалите му се намират с бг буквички.
Накратко изгледах сериал на Нф съвсем пресен, направо парещ, производство 2023г!  
Ей така се прави, 🔥пускат на момента, не след година-две когато човек ще се е изморил от чакане, а с това ще му се е изпарил и интереса.
Марги именно, това че някой снимал за НФ не означава че трябва да чака 1,5г да му пуснат сериала и през това време да не пипва нищо встрани, то времето си тече и загубеното после никой не може да го върне. Тая скорост в НФ-Т  разбрах че била за феномените. ШИ падна, к'ва голяма радост и повод за хвалби, че на някой му съсипват кариерата  Joy
Корейците за миг не се спират, то са сериали, филми, концерти, шоу, реклама, това на фона докато хвърчат насам натам по световните модни  столици на седмици на модата, или да си снимат супер брандовите реклами, правят живи срещи с феновете си, отделно гъделите в мрежите, и нито за миг не спират да поддържат тела и лица, а мениджмънта на кариерите им настъпва педала във всеки един момент. Който иска да ги види, може да се зареди с търпение и да опъне палатка на международното летище на Сеул и ако успее да преодолее личната им охрана, може и да успее да се докосне до любимците си. Няма отпускане нито за миг и това е правилния начин, после тези момчета и момичета ги разпознават в чужбина въпреки че за нетренираното око са трудно различими - визирам пресния случай с Ви и Джени, дето лъснаха чак в Париж, а има и други които не могат да си тръгнат от летището заради фенска любов 🤪 Визирам и скорошния случай на Ча на летището в Париж - от вратата и директно в ксолата, че ако не беше охраната не знам, за Джин/Бин пък се наложи да дойде охраната на летището в ЛА че аколо тях започна да се събира тълпа.... И много други има от К- селебритата които веднага разпознават на запад.
И аз мисля че по същите причини ще  преведат Хрониките, ДжГ си има доста фенове у нас! Доколкото се сещам той започна да го снима в началото на миналия септември и доста време продължиха снимките, може би към 7 месеца, а няколко дни след финала обявиха датата 23.05 23 за пускане на сериала, само около 3 месеца след приключване на снимкитее, но не е фатално че ще го пуснат 3 месеца по-късно, доколкото разбирам ще има доста визуални ефекти и вероятно работния процес си продължава на пълна пара след заснемането на последния кадър поне още няколко месеца докато стане готов продукт за излъчване.

Проф, изгледах го но не се шокирах толкова, може би защото вече съм виждала някои от нещата. БТС какво правеха там? По специално Джункук? Видях и Ча, заковаха го с някакъв въпрос дали гледал филмчета за възрастни и после обсъдиха рязката промяна във физиономията му, а той просто се усмихна доста широко на неочаквания удар Joy Ама може ли тоя водещ да е такъв идиот, какво очаква да каже младо момче, или да си помисли че не е гледал, дано само не му хрумва лично да прави някое филмче с някоя мацка, че навремето помня няколко съсипани кариери при латиносите...
Ох пък тоя Джуно, какво да кажа, голям палавник, за втори път му видях...релефа на едното място, но този път срита нахалника Joy Впрочем в една от сценките, които изпълни на сцената с другарче, по-нагоре я описах в изпълнение на Ча и Мун Бин, само че затъмниха сцената, двамата бяха с черни блестящи дрехи, които проблясваха на всяко движение, Ча падна на колене и така....😜 После се шмугна през разкрача на другарчето си и хукна по сцената Joy Тези момчета може да ги наричат цветя, ама в саксии не са расли.
А след това видео каква музика ми тръгна, сууупер, трябва да си направя някаква селекция с денс музика и аз.

Последна редакция: чт, 31 авг 2023, 14:14 от Беллора

# 655
няма забавяне на излъчването на Хрониките. На 05.05. имаше фенсреща в Япония и там обявиха датата 09.09. Снимките приключиха доколкото помня в началото на април. Въпросът е дали ще има бг буквички, защото напр. Ючон има повече сериали, но с бг превод са 6,от които 1 не съм гледала защото 2 в 1 каза че не става за гледане. И на Бо не всичко е преведено. На Джун до момента само 1 или 2 от 2004 не са преведени и сигурно ще преведат и Хрониките, но дали ще е сега или след месеци не знам къде да проверя.

# 656
  • Варненска клюкарка
Рори, аз донесох тук два рекламни постера с датата 23.05.23. И по малките букви за 5.05. за Осака ли беше, не се сещам, но  някъде в Япония за фен срещата, първата му от 3г. Единият постер беше с онази снимка с халката на лявата ръка, а рускините обсъждаха че това е датата на премиерата, пък аз очаквах да предъвчат халката и ги наглеждах няколко дни.
Мисля че няма как да се сравняват  кариерите на Ючон и  Джун Ги - на първия  отдавна е приключила, наскоро 2в1 подробно писа по темата, но и до  приключването и няма кой знае какви популярни заглавия. За възрастта му, на ДжГ кариерата му си е активна и популярността му е прилична. Затова единия го превеждат, повече от другия, а и както писа Марги преводачките си го обичат ДжГ. Ако го има преведен първи сезон, макар и неуспешен, вероятно ще преведат и втория. Със сигурност снимките към рд на Джг 17.04. бяха приключили поне месец преди това, ако не и повече, исках тогава да донеса нещо от ВК но не можах защото бяха видеа -сторита от ИГ..

# 657
  • Русе
Само за сведение, дами:
може Хрониките да са снимани по поръчка на НФ, но ще ги излъчва Дисни +

# 658
Да кажа нещо за преводите и защо ви се струва, че някои сериали се бавят. Има преводачи, които превеждат и веднага качват субтитрите на епизода. Има и такива, които предпочитат да преведат целия сериал и тогава да качат всичко наведнъж. Това се получава, защото при текущо качване много често започва едно непрекъснато питане "кога ще пуснете другия епизод", "хайде, няма ли нов епизод", "защо още няма субтитри" , "ама епизода излезе преди 2 дни, а още не сте го превели" и т.н. подобни коментари, което не е никак приятно, защото преводачите все пак отделят от личното си време и то съвсем безвъзмездно.

Дали и кога един сериал е преведен е най-лесно да следите в Спирита. Там веднага обновяват първия пост на даден сериал, когато се появи превод, независимо дали е техен или на друга група или преводач. Съответно има линкове, които препращат към места за сваляне или за гледане.

Хрониките са обявени за превод от "малките вещици". Те преведоха и първия сезон. Качват си субтитрите текущо в subsunacs или subs.sab и накрая всичките в пакет на техния сайт. Сериозни са, преводите им са хубави и не ги бавят. Обикновено излизат до 2-3 дни след излъчването на епизода.

Ючон има във филмографията си 6 сериала и 2 филма. Всичко е преведено на бг.

С Бо също почти всичко е преведено с изключение на многосерийните сапунки.

# 659
2в1, с подробна информация както винаги Flowers Hibiscus
Аз се опитах да открия заради Рори при Вещиците или в Спирита дали ще се превежда сериала, малко трудно се ориентирам в търсенето явно, но в Спирита нищо не се виждаше докато не си направих регистрация.

Общи условия

Активация на акаунт