АС и други романтични К-драми - тема 3

• 22 163
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
Така е Бел, нямат такъв танц с Джи, стана ми любопитно и потърсих още като сподели, но не... Харесвам и песента, зарежда ме с настроение и от години телефона ми звъни с нея 🤪

Да си дойдем на думата. Нося и аз един сладък Ча и нестандартно предложение за брак 🙃https://youtube.com/shorts/JmI-q6YMGUs?si=VESiVbn9w-2_3OpS И Мун Бин се вижда...

Бел, през повечето време е голям смях. Към изброените от теб моменти добавям и подробностите, в които навлезе майката на пикльото, след което ГГерой започна да се обръща така към него 🤣Или като единия помагаше на другия да се облече, но се озоваха един върху друг в леглото 🤣Пред погледите на сестрата и любимото момиче 🤣
В друга сцена брат ѝ пък помисли, че се целуват и им каза да продължават. 😂 Такава си е ГГероиня - където ходи, орлите води 🤣
Но най се смях с двете момчета - едното носи другото на гърба си вместо да потърсят количка 🤣 А онези от класа освен, че унищожиха храната осакатиха и алоето 😂

# 676
  • Варненска клюкарка
Тая сцена с момчетата в болничното легло помня че Крис я беше донесла преди няколко месеца и още тогава се посмях, без дори да познавам героите Joy После беше донесла и скрийн как се чака позвъняване от гаджето Joy

Марги, то ако алоето ставаше за ядене и него щяха да изпасат Joy
Купона в болничната стая
https://www.youtube.com/shorts/lyFsAZuiRRY

Оказва се че съм пропуснала почти цялата 12-та серия та снощи си я наваксах и нея (и преди ми се е случвало да прескоча серия ама е било заради сгрешена номерация) А в Шортс ми излизоха сцени които не бях виждала в сериала, та се върнах да търся и разбрах че имам голям пропуск. Смяната на серии в Телеграм става с един клик под вървящата в моментасерия или от другото място подобнно на начина за разглеждавне на снимки от лявата и дясна страна на екрана т.е. от 3 места, та може би съм цъкнала неволно на следващата, защото от 12-та се оказа че съм видяла няма и 20 мин. и вчера си я изгледах цялата. Марги ти сигурно вече си стигнала до нея, спуках се от смях как се срещнаха двете двойки в училище - каката и даскала с главната двойка - засечка по тъмно в кабинета по химия, едните докато бягаха и се криеха от охраната налетяха на другите двама Joy А после сестрите и гаджетата им отидоха на вечеря, двете се гледат на криво - малката се сърди че кака и забила класния и, а каката я гледа на криво че малката забила сина на шефа и, онези двамата, обект на сръдните на сестрите само се споглеждаха мълчаливо и се опитваха да сготвят врящата на масата тенджера, бях изпуснала и една доста дълга целувка на ГГ, та още съм под впечатление от серията която изгледах снощи.....
.
Знаех си че онзи ден съм пропуснала някой от световните брандове които рекламира Ча - Омега също е в списъка му .
Марги, още от наща нова китка

https://www.youtube.com/shorts/UsznuTXSLQw

Охраната му, плътно са го покрили, това е в Париж
https://www.youtube.com/shorts/UaomZS8m_Vk

Хаштаг  *Prince of Dior* преди да започне ревюто на Диор, въпреки че са на такова място, охраната отново не пуска никого край него.
https://www.youtube.com/shorts/4DPiSQtKsuQ

https://www.youtube.com/shorts/meg2xYupBB4

Друго е, но ми прескочи сърцето, как може така да си изпускат децата
https://www.youtube.com/shorts/u5TFfma1gH8

Като се замисля, аз май последните сериали които съм изгледала съм ги подбрала по сцените които ми излизат в Шортс. Кингленд, без да знам че е съвсем нов, сигурно от 2 месеца се поспирах на сцени от него, а той в момента се излъачвал, споменах го в темата и 2в1 ме насочи. После така загледах и Истинска красота, от месеци ми излизаха сцени, излизаше ми и красивия Ча, знаете че писах за него без никъде да съм го виждала другаде освен в Шортс, дадох и линка на Профа да го сложжи на първа страница, ако все пак реша... А Марги ме побутна за ЛПВТ, но и от него от месеци ми излизаха сцени, ГГ ми бяха познати всеки ден  имаше нещо новоп с тях и не ми трябваше да ме убеждава дълго Joy Обаче в момента е някаква суша откъм предложения на сцени и изяви на двойки, излизат ми разни сцени но не са преобладаващи от конкретен сериал и нищо не провокира любопитството ми, най-много да си харесам песен от сериал и толкова.

Последна редакция: пт, 01 сеп 2023, 17:24 от Беллора

# 677
В Шортс в момента ми излизат видеа само с Ча, но не се оплаквам 😂 След тези твоите  минах още 5-6 преди да затворя раздела. Впечатлих се от едно, в което се вижда как си прави селфи с публиката с телефона на фен. ❤️

Със сигурност от пост на Криси съм запомнила тигровите боксерки, било е преди месеци, но тогава съм пропуснала как се казва сериала.
Тази вечер съм на 12 еп., Бел. Още смях ще има казваш 🤣

# 678
Аз си търсех комедия и започнах това https://youtu.be/oDXmNJlou-8?si=1TX15G2O3PAfZx_J  Strong Bong Soon.
 "Романтична история между До Бонг Сун – физически много силно момиче, и Ан Мин Хьок – богат наследник.
До Бонг Сун от раждането си е надарена със свръхчовешка физическа сила. Ако е невнимателна, лесно може да счупи всичко, до което се докосне. Освен това е отдавна влюбена в полицая Ин Гук Ду, който обича да се придържа към установените правила. До Бонг Сун отчаяно иска да прилича на неговия идеален тип - мила и изящна дама. Благодарение на своята физическа сила, До Бонг Сун получава работа като телохранител на разглезения богаташ Ан Мин Хьок, който е директор на компания, занимаваща се със създаване на видеоигри. За разлика от Ин Гук Ду, Ан Мин Хьок е високомерен чудак, пренебрегващ всякакви правила."
 Покрай Чачо корейски бях забравила, че и Пакито и принц 14 са симпатични Joy

Бел ако ти се гледа средна драма и щом харесваш КМБ това беше приятно
    Uncontrollably Fond https://youtu.be/Fg4CUPnaeYQ?si=hETbKHZHB_8n8Qa8
или малко повече драма
   The Smile Has Left Your Eyes  https://youtu.be/XI44DZ2yx2E?si=Qch6U9fRiVyUy3r3
Joy е как можаха да го облекат в това
https://youtube.com/shorts/cLAucSojHik?si=Mm8IkcE4RBPpmOEe

задкардови от болничните снимки
https://youtu.be/cMwhYK6Axoo?si=Exg_90Iyi4_qREQn

Последна редакция: пт, 01 сеп 2023, 19:07 от Krissttinna

# 679
  • Варненска клюкарка
Аа Крис, нищо му няма, поне е с гащи, Ча на ревюто на Диор е с пола Joy А Пако и компания на някаква акция мисля на Шанел ли беше, бяха с едни чарлстони като палатки, които се влечаха по земята....

Марги то тук не може да споменем някой и да не ми тръгне в Шортс, а сега и при мен е предимно Ча, тук там  малко Джуно, ама и аз не се оплаквам Joy

В Кайро, ревюто е край пирамидите
https://www.youtube.com/shorts/vw5_b0OtB_c

Проф тук от твоите момчета, частта в ляво много ме кефи Heart
https://www.youtube.com/shorts/xDgE6LDXFcs

Крис, скрийн от Телеграм, нарочно оставих плеъра да се вижда, беше казала че имало начин за бързо  връщане около 5 секунди назад, но не го намирам, ако може да ми подскажеш, защото с тоя миниатюрния плеър, ако пропусна някой момент и съм мръднала мелиметър да се опитам да го видя отново, а съм върнала 5 минути време назад. В горната или в червената част на плеъра да гледам?

# 680
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Силната До Бонг Сун ни е в листата на първа страница от самото начало. Това е един от сериалите, които си свалих от СуперК, защото ми хареса каквото успях да видя, докато свалям. Имаше такива, които не досвалих, защото не ми допаднаха и изтрих каквото бях изтеглила.

Белл, точно този танц на Джуно и Юна хич не ми е от впечатляващите. Технично изпълнение без грам емоция. Чак да се чудиш как успяха толкова постно да го предложат.

За момчетата мерси. Grinning
Три дни съм в отпуска. От тях два дни четох книгата, издадена за десетата им годишнинина Crazy и един ден свалях менделеевата таблица от прозорците и комарниците на дневната. Mr. Green

# 681
Това отдолу са епизодите, сега със стрелките от клавиатурата можеш да минеше на предишен или следващ, колкото пъти кликнеш толкова епизода са напред/назад. Когато е на цял екран пак със стрелките превърта по 5-10 секунди.
Скрит текст:
при теб са червени, при мен бели според първият кадър на сериала.

убедена съм, че се сети за кои стрелки пиша, но да си покажа Joy

# 682
  • Варненска клюкарка
Крис, не питам за смяна на епизодите, тъкмо горе обясних че от екрана има 3 начина да ги сменя напред- назад сериит.Ти  преди време беше казала че някак връщаш по 5 секунди назад- изпуснат момент, субтитри и т.н., за това питам. Знам ги стрелките, аз например спирам и пускам от интервала, защото ако ползвам мишката, за около 10 секунди ми се появява плеъра точно върху субтитрите, но като забравя ползвам мишката и така пропускам няколко реда, а когато искам да върна назад за да прочета, едно милиметърче връщане върху плеъра , ме връща около 5 минути назад  и е неприятно.

# 683
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Белл, ами Крисс е написала, че когато образът е разтеглен на цял екран, точно с тези стрелки се превърта по 5-10 сек. Според скрийновете, които слагаш, мисля, че не гледаш разтеглено на цял екран. Разпъни го.
Скрит текст:
Понеже споменах, че си чета тухлата за BTS, да кажа, че има някои пасажи, разкриващи неща от кухнята на индустрията като цяло. Не са много, но ми направиха впечатление. Лошото е, че няма как да си спра четенето за да ви разкажа за някоя любопитна подробност. Още повече, че чета когато ММ е на компа. А в момента например не мога да възпроизведа прочетеното, защото има още хиляда други специфични неща, които съм прочела и са ме впечатлили. Имам намерение след приключването да мина на повторка. Книгата е пълна с кодове за сканиране, водещи до клипове и/или други материали в нета, които в момента съзнателно избягвам да отварям за да не се разсейвам и да не губя ритъма на четенето. На повторката ще си отбелязвам с листчета, нещата за примъкване тук.

Някой прежали ли се да гледа МГ? С глас съм се смяла в днешния епизод. Joy Не мога да не отбележа, че този път от БТв са се постарали преводът да предаде настроението, посланието и духа на диалозите, а не буквален превод. Гледайки го, даже образите на Езги и Йозгюр така ми изглеждат по-ярки. Heart Eyes

# 684
Сега по тв не го гледам, Профче. Преди месеци на Плейтюб малко, колкото да добия представа.

Бел, май не си споменавала, че ГГерой приятелчето му ще го носи втори път на гръб, че и тича с него 🤣🤣🤣 А Ча не е от дребните и слаби момченца.

# 685
  • Варненска клюкарка
Проф, нарочно съм сложила такъв скрийн за да направя питането си - да може да се види целия плеър, горната му черна част и под него в частта в червено, която при Крис се визуализира в бяло. Само така се вижда целия плеър, а когато е на цял екран се вижда само горната му част. Снимах го така, за да мога да си направя питането. Всички останали скрийнове с които разказвам историята са на цял екран. Гледам на цял екран, но стрелките от клавиатурата при мен не работат в Телеграм като при Крис и това описах - ако съм отворила 2-ра серия, при натискане на дясна стрелка втора прекъсва и ми тръгва трета серия, при натискане на лява ме връща на първа серия...

Последно съм качила изображение коментирайки историята в пост 674- от цял екран, както всички останали.

Това е нов скрийн на малък екран, оставила съм да се виждат стрелките от ляво и от дясно които са на екрана от функциите на самия Телеграм, функционират и на цял и на малък екран, но се виждат само на малък, при мен стрелките от клавиатурата работят като тези от екрана - просто сменят серията. Явно няма да мога да правя кратко връщане....

Марги, не съм, ама и описах как случайно съм пропуснала почти цялата 12-та серия, явно съм я започнала и на следващата вечер съм продължила направо от 13-та. Та онзи ден си я догледах и пропуснатата. Досега ми се беше случвало да объркам една серия от Империатрицата, но беше със сгрешена номеряция и една от Вампирския сериал на ДжГ, там сериите пък се сменяха автоматично, а после  явно и аз съм цъкнала за следваща и така бях прескочила 10-та, нямаше да се усетя,  но понеже чаках от нея един конкретен момент, който те карах да режеш и бързо си разбрах пропуска. А за Истинска красота се усетих по това че в Шортс ми излизаха сцени, които не бях виждала, върнах се да потърся, но все не попадах на липсващите момети, а после реших да видя какво ще грледаш ти в 12-та да го обсъдим и изненадата беше за мен, но добре ми дойде още една серия Joy Но така е- и първия път го метна на гръб и втория че и бягаше, а Ча наистина не е някое момченце . Заради голямата уста на втория главен добре се пооцапаха, но пък отново се сближиха повече и от престоя им в болницата Joy

ПП Сега се сетих за нещо от Хуаранг- там Пакито носеше Пако на гръб, втория беше видимо по-едър от първия, макар и еднакви на ръст и Пакито направо се беше превил на две. Горе-долу категориите им бяха като на тези двамата.

Последна редакция: сб, 02 сеп 2023, 10:04 от Беллора

# 686
  • Русе
................
Белл, точно този танц на Джуно и Юна хич не ми е от впечатляващите. Технично изпълнение без грам емоция. Чак да се чудиш как успяха толкова постно да го предложат.
..............
Радвам се да прочета, че някой чувства нещо като мен! Мислех си, че нещо ми има и не съм в ред...
Харесвам танците във всичките им жанрове и не пропускам клип с хореография, слабост ми е. Но...гледам много движения, перфектно изпълнени, но нахвърляни и толкова много, сякаш покриват норма за Гинес. Не знам, разглезена ли съм от американските шоу-програми, какво ли...?! В същност харесвам и балет Тодес, който не е американски.
Конкретно за този танц, като латино парче, очаквах друго и не ми се покриха очакванията. Съжалявам, ако не мислите като мен.

# 687
  • Варненска клюкарка
Уинона, всеки може да си каже свободно мнението, големи хора сме, никой няма да се сърди че нечие мнение не съвпад с неговото. Да, може би е повече технично изпълнение. Моите усещания се смесват за Джуно и Юна като химична екранна двойка която много ми хареса (да не се бърка със сантименталната история от екрана) изгледах ги наскоро, сериалът им приключи преди месец, но Шорт продължава да ми бълва видео след видео.

Посмях се, любимата актриса на Сон Йе Джин е една от бившите големи любови на мъжа и Бинчо - Сонг Хье Кьо, официално призната любов продължила към 2 години. Че даже са ги спрягали и втори път в по-скорошни години....Любим актьор - Суки.. Другото интересно е заработеното до момента към 20 млн долара, отнесено към Бинчовите 22 хич не е зле.
https://www.youtube.com/shorts/3mxPPtJSU9Y

Впрочем, тези дни в едно руско видео чух че в ЮК шоубизнеса най-много заработват в сериалите, неочаквах да чуя такова нещо, някак си представях че е по скоро в К-попа и рекламата, но ако съдя по някои имена на първите позиции в класациите, може и да е вярно. Звездолин примерно ме застреля с цифра, доста впечатляваща беше заработката му, чак ми е неудобно да я повторя, все едно аз съм си я измислила Joy Но също така коментираха че в К-попа доста голям процент остава за компаниите продуциращи групите и убийствените им договори, според които в първите няколко години до 70% от приходите им остават за хората стоящи в сянка. За рекламата е според зависи.

Ча отново от Париж, Марги спомена че не е някое момченце, аз да онагледя мащаба спрямо стилистките му, на тези жени трябва да им плаща допълнително че се разтягат така. Тук според едно друго видео му развързват и връзват някаква черна панделка на шията под бялата риза.Красива шия, много му налитат на нея, шегички и закачки са, но в някакъв момент доста се оливат. Попадна ми и видео от някакво предаване в което обсъждаха  точно шията му, визираха две открояващи се синкави петна въпреки грима, или сценичното осветление и двучасовото  потене  ги бяха направило видими- бяха ги оградили в кръгче Joy
https://www.youtube.com/shorts/FXiou7G8Vsg

Мун Га Йонг, колежката му от Красотата също е била на седмицата на модата в Париж, такъв надпис излезе на едно видео, но не беше уточмнено от тази година ли е....Но всъщнос много корейцзи видях там, мно-го! Имах чувството че са натоварили поне един самолет който са изсипали директно там.

# 688
Не е в Париж Ча. В Сеул на Lady Dior Celebration е, както и още доста знаменитости.

Скрит текст:

Феновете нещо са недоволни от стилистите му. Нито косата, нито гримът му били добре, а дрехите може и да били скъпи, но не подчертавали чудесната му физика Mr. Green.

# 689
И аз като Бел идвах да кажа да си спокойна Уинона, не сме дребнави. Да си призная, колкото пъти минавам през това видео с танца в Ютюб все се спирам, даже още не знаех коя е двойката. Явно изпълнението ми допада, защото самите Джуно и Юна не чак толкова. Още не ми се е приискало да ги видя в Кингленд.

Олеле, какво е това издевателство над Ча (спойлера на 2в1) Scream

Общи условия

Активация на акаунт