АС и други романтични К-драми - тема 3

• 22 221
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
  • Варненска клюкарка
Що ми трябваше да отварям рекламите, като тръгнах след това което е донесла Рори, то е реклама след реклама! Но са интересни и добре направени- има на на Ламборгини, Кристиан Диор, като са на отделни продукти - видях парфюма Идън Рок и още един от онези с безкрайните имена, козметика за лице, ама всякакви неща, които направо ме смугиха че се използват от мъже  Joy Другото разни серуми, пак на КД, както и костюми  и аксесуари на марката, от там явно и прозвището "Принца на Диор"  Имаше кадри дори как подхвърля в ръце един от дамските Диори, сигурно рекламата е под мотото че го е държал Ча Joy Онзи ден Профа писа че на Ви и Бо в Япония не им оставили коридор за придвижване, за Ча коридор имаше, на изхода на випа на летището в Париж, но 6 човека охрана го сграбчиха и го натикаха в една кола, даже не го оставиха да се снима с фенове ....
Видях реклами и на ювелирен бранд но така и не можах да разбера кой - май е корейски. Часовниците не разбрах към този бранд ли са или са от някой друг... Видях още витамини, соджу, храни, сокове, даже соев сос.... Луксозните брандове са го снимали по скъпи и екзотични дестинации - Париж, Кайро, Казабланка, които за корейците са на другия крй на света....Видях още спортни брандове, минерална вода, Джордано,  Събуей (с това тяло не мисля че си е позволявал да яде такива неща, ама чак на мен ми се приядоха скаридките които погълна, а никога не съм яла скариди Joy явно в Азия има и варианти с морски дарове...) Неизброими са рекламите му, със сигурност пропуснах нещо. Спокойно могат да пуснат по тв рекламен сет изцяло с него - има от всичко,  от лукс, до най-обикновени неща, дано не омръзне на зрителите. До тук 2 главни роли и една епизодична, има още много да учи за актьор, засега нивото му ми е като на Суки в ТГ, ама на него там май му е втора или трета роля пък и не може да се намаже на кутрето на Ча по хубост, та това има накъде още да се развива....
Ох забравих да се посмея и на още нещо - една мадама тип Наоми Кембъл на вид и на подобна въэзраст го беше заграсдила на вечеря или коктейл на Диор, тази жена се беше навряла в лицето му и му шепнеше, а той леко теглеше глава назад, ама и неговите нямаше как да му помогнат, защото по такива места няма случайни хора, та кой я знае коя беше тази.... Joy
Малко от неузнаваемия ювелирен бранд

И колата и емблемите на ръката и шапката му са на Ламборгини....

тук за такава реклама директно го пращат у лЕво, а имаше и още по-по....

Аз всичко чета и макар да съм от паметливите доста неща не запомням, защото няма с какнво да свържа имената от тях, та моля за извинение ако питам за нещо вече обсъждано. Но съм запомнила когато преди 2-3 месеца Крис пусна скрийн от Красотата как се чака обаждане от гаджето така че да не го пропусне човек Joy

Оо Марги, загледала си го. Аз от днес съм на втори кръг само с главните, така че ще мога да коментирам с теб. Исках да видя какво изпуснах от първа серия и как толкова бързо главния мина в защита на тайната на девоийката. Изпуснатото беше само миг от втора, но е достатъчен - момента като се сдърпаха на стълбището за онази торбичка  и тя като му каза че вътре има дамски превръзки и той пусна като опарен  всъщност вече знаеше че не са превръзки Joy Оказа се че в един от спомените му вървейки по корисдора към стълбите погледна в плика и видя вътре и сакото и книгата, а трябваше да е само сакото. Ох и историята с това сако как и се отпечата лицето на гърба му Joy Него го свалят някакви девойки, тя се блъсна отгоре му, опита се да си издуха лицето от сакото му....: уви, то и с пране не щеше да се махне от там, посмях се и като го пра и го изтръска отгоре му Joy

Продължението на другия ден

После пъкк се сети че и е казал да изхвърли сакото и че и книгата и сакото нямат работа в торбичката

С две думи в началото помислих че ще топат топката подобно на двойнствения живот който се опитваше да води една друга девоийка, ама този пич много бързо я разкри. Добре че не замъчиха нещката 5-6 серии в стил тя ли е, не е ли...

Марги това с ноктите ще го изпитат и двете главни момчета Joy

А в киното ли си, аз се посмях и там и отвън къде се скри и после като ступа онзи дето обясняваше по телефона че девойката щяла да е лесна плячка...

ПП в къщи съм си днес, ама далдисах по тоя Ча и рекламите му и пак нищо няма да свърша.....

Последна редакция: пт, 25 авг 2023, 11:44 от Беллора

# 586
Започнах Реплай 1988 (извинете за изписва ето, но не съм сигурна в превод отговор ли означава или нещо друго) във вбокс с бг субт. Дано са преведени всички серии. Бо тук изглежда като да е на 16г макс. Не знам нататък как е, но 1 еп. е позициониран в 1988г. Свят ми се зави от разнасянето на купите с храна, но си спомних, че по онова време между съседските отношения и в БГ бяха подобни. Чудех се дали целия сериал се случва в 1988г. Ако не, бая зор трябва да са видели гримьорите за да състарят лапешката физиономия на Бо. Отдруга страна ми е много интересно какъв е бил живота в Корея по онова време. Единият от бащите е тъста на 10ия принц, а друг от татковците е Джи Монг.

Нямах намерение да гледам Истинска красота, но щом участва Йопито и на всички толкова ви харесва ще го погледна като си изгледам някои от планираните сериали.

В ютуб излезе видео на английски, но с оскъдните ми познания, ако не е фенско то новината е, че през септември Айю ще прави концерт по случай 15г. на сцената.

Друго много интересно видео в ютуб ми излезе. ТВ среща на Айю с тийнеджърка нейна фенка. Обаче точно същото тийн лице е използвано във видео, чиято цел е да покаже, че Минка си е правила пластични операции и като тийн е изглеждала съвсем различно. Предполагам, че живото ТВ предаване с Айю е истинско и от там са взели лицето на момичето за видеото с Минка. Ясно е, че в днешно време това е възможно. Обаче не разбирам с каква цел се прави създаването на фалшиви новини за известни хора по такъв грозен начин.

Последна редакция: пт, 25 авг 2023, 14:16 от Рори72

# 587
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
.. Онзи ден Профа писа че на Ви и Бо в Япония не им оставили коридор за придвижване, за Ча коридор имаше, на изхода на випа на летището в Париж, но 6 човека охрана го сграбчиха и го натикаха в една кола, даже не го оставиха да се снима с фенове ....
...Оо Марги, загледала си го. Аз от днес съм на втори кръг само с главните, така че ще мога да коментирам с теб. ...
А така! Профа и видео сложи, да се види как ВИ почти го повдигнаха и понесоха бодигардовете му, така че нищо ново под небето. Joy
А "моите" по принцип не се снимат с фенове, освен на събитие, което е организирано специално за среща и снимки с фенове. Гледала съм видеа, снимани от техния си екип, в които отказват на борда дори и на бизнесмени, пътуващи в същата класа на самолета.
На 23-ти хубавия Ча и "моя" Джунгкук, които са част от приятелския кръг  ’97 liners, са били на вечеря в ресторант Fisherman в Пусан. Преди да им поднесат текилата им проверили личните документи, щото и двамата хич не изглеждат на възраст, позволяваща сервирането на алкохол. Joy
Коментарите в нета са, че май от ресторанта са искали да са сигурни, че точно двете звезди са ги посетили, за да могат да се изфукат в туитър, както са го и направили.

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 25 авг 2023, 14:18 от profi_1

# 588
Кой е сериала от видеото в поста ти, Danifin1 (може ли накратко Дани)?

Рори, благодаря 😘 Много хубав Ча, много. Потребители коментират, че показва повече емоции в рекламите отколкото в драмите.🙃 И друго, доживях да видя корейка по бански в едната, отбелязвам понеже и аз като Бел в сериалите не съм забелязала досега 🤪

Бел, загледах Истинска красота и ме спечели много бързо с това, че наистина не е онези дразнещо наивни в които 4-5 епизода главния да се чуди тя ли е, не е ли. Разбра го почти веднага, оправда поведението ѝ, че и съучастник ѝ стана... Смях се на момента като тя почти му изтръгна от ръцете торбичката, защото вътре уж имало дамски превръзки. Забавно беше и когато се срещнаха извън училище и тя не знаеше какво всъщност трябва да му занесе - сакото или книгата.😂 Влюби се той в неугледното девойче, даже му стана кофти когато не го разпозна в първия момент, а тя просто без очила на покрива не беше видяла добре лицето му... Съдбовно свързани и те... Познават се от деца, заедно са чели комикси.

По-голямата сестра е готина, ама може ли класния да е толкова смотан 🙄

# 589
Margarita N Мин Джен И е момиче от благородно семейство, малко преди да я оженят за сина на един от кралските съветници, отравят нейното семейство и я обвиняват за това, принудена е да бяга и се преоблича в мъжки дрехи. Но съдбата я среща с прокълнатия престолонаследник, който се бори с дворцовите интриги. Двамата започват да се борят заедно, да я оправдаят за убийството на нейното семейство, а престолонаследника да се отърве от проклятието, което го преследва.
Дорамата се казва Нашата цветяща младост /Our Blooming Youth/ , можеш да я гледаш тук с руски дублаж тук   ютюб също

Дорамката е много свежа има от всичко- любовна линия, интриги, убийства и много свеж хумор.

Последна редакция: пт, 25 авг 2023, 15:40 от Danifin1

# 590
Благодаря, Danifin. Значи още един сериал в който момиче се представя за момче...

Бел, за теб
Скрит текст:

Красив е дори когато не прави друго освен да мига❤️

# 591
  • Варненска клюкарка

Бел, за теб
Скрит текст:

Красив е дори когато не прави друго освен да мига❤️
И аз мога да го гледам само да мига, разсмя ме с думите че влагал повече емоция в рекламите отколкото в драмите, има нещоптакова Joy
Тоя момент много забавен беше, а нататък не само и влезе в положението, ами и гримове беше готов да и купува, само да не плаче.

2 шортчета със сцени до които трябва да стигнеш съвсем скоро
https://www.youtube.com/shorts/MhHzZn3sGQE с копчето
https://www.youtube.com/shorts/dj3dJVKQsW4   момчетата останаха потресени...от себе си Joy

и танци-манци
https://www.youtube.com/shorts/8T54C-FY5SE

Ами малко по даскалски е смотан класния, а каката имаше странен челен сблъсък с бъдещото гадже на малката, успя да го оповръща, малката имаше рефлекс да се пази като я види пияна, но той не и за втори път се наложи любимата да му го изпере Joy
За мен много мил момент беше когато ГГ се осъзна че я мъчи, когато тя дойде мокра и с окървавено коляно и го пита искал ли и чадър, ей сегичка отивала да му донесе, а той изхвърча под дъжда и се върна да и сложи лепенка на коляното....Heart Тя и ролята му е такава, с много малко реплики и не дава поле за голяма изява, отделно че е  срамежлив, но дано се поочупи малко, по принцип хората които показват тела и танцуват не са толконва сковани, ама това е някаекъв специален модел.

Профче, има малка разлика- който има желание и ден за губене може да се качи на някой самолет от Сеул и да е в Токио след 2 часа и да ги види на живо, а пътя до Париж е 15 часа, не знам сега дали не е и повече, че нали заобикалят въздушното пространствмо на Русия, летят някъде през северния полюс, феновете които чакаха на изхода на випа не бяха само от дръпнатите очи, ами всякакви, на които единствения им шанс да се доближат до тези момчета е там, на западна територия и това да не им позволят една снимка ми се видя прекалено....

Аз видях Ча и мисля че беше Ви в някакво шоу, нямам представа от кога беше, но така бяха прихнали, че не можеха да се събепат да говорят Joy

Последна редакция: пт, 25 авг 2023, 16:09 от Беллора

# 592
Ох, ти хубаво ме подготви, че онова с ноктите ще го изпитат двамата главни, но по-рано не разбрах, че ще си ги режат един на друг🤣 Сега видях в едно от видеата. Нямам нищо против да знам предварително, преди малко изгледах в Ютюб и друг от моментите които вече си описала назад с романтиката в присъствието на бащата на ГГероиня докато гледат филм. 🤣

И освен тази сцена с лепенката имаше още една, която ми хареса много - като я заведе и изчака пред тоалетната да си оправи грима, за да не я разкрият съучениците им.

Рори, Полицейската академия не я гледам. Не намирам време за телевизия напоследък...

# 593
  • Варненска клюкарка
Ох, и нататък има забавни и хубави моменти, ама ако не искаш, няма да издавам.
Момента на дивана беше супер, и от към смях и откъм романтика, ама и конфузът не беше типичен, който бях свикнала да виждам от някой родител - бощо и се опита да и чете конско, а тя го пресече че знаела че сестра и била в корема на майка им на сватбата, а татенцето "е да де, нали ти кавам че всички мъже са еднакви" Joy "Са" а не "сме" Joy

# 594
Аз след малко ще се прехвърля на Полицейската академия, там ми е интересна криминалната интрига, не само много симпатичния главен. А веднага след нея започва Мистър Грешен, така че скоро не ме чакайте да се разпиша пак тази вечер. Обаче, както сладко сте се раздумали за Красотата, ще вземете да ме накарате да мина и аз на повторка. Ама ми е много натоварено тези дни и не знам дали ще имам време.

Наскоро ми беше попаднал материал за желанията на корейците, които отиват при пластичните хирурзи. Статистиката гласеше, че по около 40%, т.е. общо 80, са желаещите да приличат на Хубавия Ча и на Ве-Ве-Ха-то (WWH) - Джин от BTS. Останалите 20% посочват разни други айдъли. Пластичните хирурзи поясняват, че това не е неочаквано, тъй като двамата имат най-близките до идеалните сечения пропорции на лицето и най-симетричните лица в бранша.

В предпоследния линк с рекламите от поста на Рори на предната страница, е най-обсъжданата и харесвана реклама в последните дни - на марката Джордано, с Ча и актрисата Хан Со Хи. А самата актриса натрупа актив и много нови почитатели след участието ѝ в клипа с хита на Джунгкук - Седем.

# 595
  • пак на Рив Гош
Аз в "Красотата" много се забавлявах с динамиката на отношенията между Класния и Каката, която беше иззела всички "мъжки" функции във връзката им, барабар с клишетата. А той се дърпаше като срамежлива ученичка. Беше приятно разнообразие.

А сериала, който гледа в момента Danifin, Our Blooming Youth, е с Пак Хьон Шик (Пакито) в главната роля (за феновете Wink )

# 596
Някой гледа ли Младежкия лагер?
Аз го гледам Рори, от приемният изпит на Хуаранг не се бях смяла така. Когато си избираха отбор и Джи попита единият, защо когато изтеглил синята топка я върнал.
За какво са им пластични хирурзи на корейците Joy те повечето май са родени художници.
https://youtube.com/shorts/mtZsbTktQlg?si=YWfgqra38u99B5kv

# 597
Роца
Цитат
А сериала, който гледа в момента Danifin, Our Blooming Youth, е с Пак Хьон Шик (Пакито) в главната роля (за феновете Wink )
Ха ,така значи съм уцелила някои от тези ,които обсъждате.Satisfied
Да си призная, не зная имената на актьорите, гледам филмите заради самите истории. И да не помислите ,че не ги харесвам, харесвам някои от актьорите ,но не се прехласвам  по тях:satisfied:
Цитат
на Ве-Ве-Ха-то (WWH) - Джин от BTS
А щерката преди няколко години получи от приятелките си огромен постер на този господин и сега краси стаята и Smile

# 598
Danifin1, значи детето е било на седмото небе от щастие. Grinning

Някой гледа ли Младежкия лагер?
Аз го гледам Рори, от приемният изпит на Хуаранг не се бях смяла така. Когато си избираха отбор и Джи попита единият, защо когато изтеглил синята топка я върнал.
За какво са им пластични хирурзи на корейците Joy те повечето май са родени художници.
https://youtube.com/shorts/mtZsbTktQlg?si=YWfgqra38u99B5kv
Стигааааааа  rotfImbo    rotfImbo    rotfImbo

# 599
На мен корейския Ча чисто физически не ми въздейства (от снимки и рекламите  например). Няма харизматично за мен излъчване. Не знам в роля дали ще ми хареса. Ето например главния в Полицейска академия е много по-привлекателен и въздействащ за мен.

Крис, не по-малко смешни са Семеен отдих, Бягащия човек, Знаещите братя, Гуру шоуто с участието на Джун. Коментирали сме ги, но не знам дали си им обърнала внимание. Колкото и пъти да ги гледам все се смея непрекъснато. Сега се чудя Младежкия лагер ще има ли втори сезон. Много са добри корейците в шоу програмите.

Последна редакция: пт, 25 авг 2023, 19:57 от Рори72

Общи условия

Активация на акаунт