Видях реклами и на ювелирен бранд но така и не можах да разбера кой - май е корейски. Часовниците не разбрах към този бранд ли са или са от някой друг... Видях още витамини, соджу, храни, сокове, даже соев сос.... Луксозните брандове са го снимали по скъпи и екзотични дестинации - Париж, Кайро, Казабланка, които за корейците са на другия крй на света....Видях още спортни брандове, минерална вода, Джордано, Събуей (с това тяло не мисля че си е позволявал да яде такива неща, ама чак на мен ми се приядоха скаридките които погълна, а никога не съм яла скариди

Ох забравих да се посмея и на още нещо - една мадама тип Наоми Кембъл на вид и на подобна въэзраст го беше заграсдила на вечеря или коктейл на Диор, тази жена се беше навряла в лицето му и му шепнеше, а той леко теглеше глава назад, ама и неговите нямаше как да му помогнат, защото по такива места няма случайни хора, та кой я знае коя беше тази....

Малко от неузнаваемия ювелирен бранд

И колата и емблемите на ръката и шапката му са на Ламборгини....

тук за такава реклама директно го пращат у лЕво, а имаше и още по-по....

Аз всичко чета и макар да съм от паметливите доста неща не запомням, защото няма с какнво да свържа имената от тях, та моля за извинение ако питам за нещо вече обсъждано. Но съм запомнила когато преди 2-3 месеца Крис пусна скрийн от Красотата как се чака обаждане от гаджето така че да не го пропусне човек

Оо Марги, загледала си го. Аз от днес съм на втори кръг само с главните, така че ще мога да коментирам с теб. Исках да видя какво изпуснах от първа серия и как толкова бързо главния мина в защита на тайната на девоийката. Изпуснатото беше само миг от втора, но е достатъчен - момента като се сдърпаха на стълбището за онази торбичка и тя като му каза че вътре има дамски превръзки и той пусна като опарен всъщност вече знаеше че не са превръзки

Продължението на другия ден

После пъкк се сети че и е казал да изхвърли сакото и че и книгата и сакото нямат работа в торбичката

С две думи в началото помислих че ще топат топката подобно на двойнствения живот който се опитваше да води една друга девоийка, ама този пич много бързо я разкри. Добре че не замъчиха нещката 5-6 серии в стил тя ли е, не е ли...
Марги това с ноктите ще го изпитат и двете главни момчета

А в киното ли си, аз се посмях и там и отвън къде се скри и после като ступа онзи дето обясняваше по телефона че девойката щяла да е лесна плячка...

ПП в къщи съм си днес, ама далдисах по тоя Ча и рекламите му и пак нищо няма да свърша.....