Промоции на книги тема - 18

• 56 516
  • 727
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Не, онлайн почти нищо няма. В два физически магазина бях, че в първия , в който отидох единият календар го нямаше.

# 541
Sea, хубави книжки си избрала. Яд ме е, че онлайн няма нищо. Тази коледната музикална ли е и ако да песнички ли са или само някакви мелодии? И тази с крана може ли да покажеш отвътре как е, че дребният е на вълна багери и всякакви строителни машини, и ще му е интересно?

Гледах и в Хиполенд, но нещо и там не избрах. Май ще си чакам озон.

# 542
  • София
Има и звуци и песни.

В Комсед продават Егмонт, а в Хиполенд-не, също така.

# 543
  • в сърцето на един мъж...
Искаш ли да ти подаря "Следобеди с Изабел", ако не си я чела вече?

За тази книги имаше много суперлативи, има ли я за закупуване?

Има я по книжарниците. Ако някой я иска да ми пише, ще му я пратя. Вярно има много супрлативи, но аз не успях да прочета повече от 100 страници.

Ами ако няма да я четете и имате желание да се разделите с нея, аз бих я взела Simple Smile

# 544
  • Beyond the stars
Издателство Ракета имат 20%.
Нямам спомен да е споменавано назад.

# 545
Комсед Плевен не продават книги. Какво разочарование. Много исках да взема Коледен календар и книги за няколко дечица.

# 546
  • София
sea.sea, как са разказани историйките в календарите? В смисъл, богат ли е езика, случките, като за 5-7 годишни ли са, или и за по-големи деца са добри?

# 547
  • София
Специално за теб отварям. 😃

# 548
Miss_Independent5, не знам колко е голямо детето, но моето е почти на 2 и страстен почитател на машини от всякакъв вид. Само че книжката с крановете е с меки страници и вече я скъса на 2-3 места, та уточнявам да се има предвид Simple Smile

П. П. Връщам се да покажа що е то подвеждаща реклама Grinning

Излиза ми този банер във фб, като на абсолютно всяка отделна картинка на книга пише - 35%

Отварям го...

Последна редакция: нд, 12 ное 2023, 16:12 от Елмайра

# 549
Елмайра, и на рекламата във фб си пише "До -35%". Това са просто старите номера на Черните български петъци.  Не можеш да се оплачеш, че е подвеждащо Wink

# 550
Некоректно е по мое мнение. Иначе аз вече бях разгледала каквото ме интересува и знаех, че всичко е - 15%, просто ме дразнят.

# 551
Ozone https://www.ozone.bg/landing/black-friday/

Подготовката за Black Friday започна! Всеки ден до четвъртък ще откриваме част от най-продаваните ни продукти за годината със супер оферти. А от 17.11.2023 г. до 20.11.2023 г. ще намериш над 61 000 предложения!

# 552
  • София
От моите любими в Озон само една е намалена засега. Ще видя до петък как ше е, но нямам големи надежди.
Иначе днес си взех една книжка на Саймън Бекет от Лидл за 10 лв.

# 553
Пристигнаха ми няколко книги на английски от Книгомания и се изненадах че са леко надраскани, дори едната имаше нещо мръсно на нея, кориците имат драскотини

# 554
Оглеждам се за промоциите в Ozone ама филтъра по жанрове им е голям майтап, търся научна фантастика гледам Тери Пратчет Тери Пратчет Тери Пратчет.

Общи условия

Активация на акаунт