Промоции на книги тема - 18

• 56 517
  • 727
  •   1
Отговори
# 525
  • Разпиляна във въображението
Аня, изпревари ме. Тъкмо влезнах и аз да пиша. Simple Smile
Какво сте набелязали от Колибри?

Само две книги и не съм сигурна дали ми се плаща доставка заради тях.
Докъде се издигаме в мрака - Секуоя Нагамацу
Чудният вълшебник от Оз - Лиман Франк Баум

# 526
"И във физическата ни книжарница ще има голяма изненада съвсем скоро, но това, което сме обявили сега, важи само за сайта ни." - Колибри във ФБ

Аз ще чакам "голямата изненада" в книжарницата.

Единствено съм си набелязала "Водата на езерото никога не е сладка" . И на мен не ми се плаща доставка.

# 527
  • Mostly in my mind
Ако поръчвате от Колибри, да е през виртуалната книжарница. Дава още отстъпка.
Аз съм се спряла на "Вятърът знае името ми". Stuck Out Tongue Winking Eye
Аня, Аляска я имам. Пиши, ако искаш, с нещо за размяна.

# 528
  • София
От Сиела трябва вчера да са дошли на работа, ама съм в болничен и ще ги видя другата седмица живот и здраве.

# 529
  • София
За мен от Колибри съм харесала втора и трета книга на Лиу Цъсин и "Произходът на тоталитаризма" на Хана Арент. Останалите са за децата. Предполагам, че в "селекцията от 250 заглавия" моите книги ще липсват... та ще чакам 24 ноември във физическата книжарница, 40% не е зле. Heart

# 530
  • Пловдив
Има ли някой , който е получил книгите си от промоцията на Сиела на 1 ноември ? Поръчах , но мина време . Дали ще дойдат ..
Днес получих известие,че пратката утре ще бъде в офиса на Спиди.

# 531

От Colibri искам всичко, което не съм чела от Дъглас Кенеди, може да рискувам и с Уроци и Случаят Аляска.
Ако някой има препоръки - сега е моментът.

Искаш ли да ти подаря "Следобеди с Изабел", ако не си я чела вече?

# 532
  • в сърцето на един мъж...

За тази книги имаше много суперлативи, има ли я за закупуване?

# 533
  • София
Аз нищо не харесах от Колибри. Тези, които ги исках са намалени само с 11%. На 24ти всичко ли ще е намалено в книжарницата с 40% или пак ще е на избрани?

# 534
PolkaDot, много благодаря за предложението. Чела съм я.

# 535
Аз нищо не харесах от Колибри. Тези, които ги исках са намалени само с 11%. На 24ти всичко ли ще е намалено в книжарницата с 40% или пак ще е на избрани?

Аз дебнех "Зима на улица "Черешова", но и тя е само с 11%, сигурно защото е съвсем нова...

# 536
  • Beyond the stars

Аз дебнех "Зима на улица "Черешова", но и тя е само с 11%, сигурно защото е съвсем нова...

Миналата година всичко беше с -50. Много разочароващо, нямам нищо в селекцията намалени, което да исакм.

Жанет 45 някой да има спомен за намаления по това време ?

# 537
  • София
Комсед:

Доволна! 😃

# 538

За тази книги имаше много суперлативи, има ли я за закупуване?

Има я по книжарниците. Ако някой я иска да ми пише, ще му я пратя. Вярно има много супрлативи, но аз не успях да прочета повече от 100 страници.

# 539

Извинете, това от сайта на Комсед ли е? Под категория детски книжки ми излиза само една, нито успявам да ги намеря с търсачката.

Общи условия

Активация на акаунт