Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са тестовете за овулация и как работят?
Какви са препоръките за приема на витамини?
Какви са препоръчителните дозировки за прием на прогестерон?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са тестовете за овулация и как работят?
Тестовете за овулация, като Clear Ovu, откриват пика на лутеинизиращия хормон (LH) в урината, което показва предстояща овулация. Въпреки че някои партиди може да са развалени, използването на стара партида не се препоръчва. Най-добре е да следвате формулата за секс през ден по време на фертилния прозорец.
-
Какви са препоръките за приема на витамини?
Приемането на витамини включва информация за бета-каротина, който е естествената форма на витамин А, безопасна за продължителна употреба. За витамин Е оптималната форма е алфа-токферол. Обсъжда се и формата на витамин Е - ди-алфа токоферил ацетат, като се поставя под въпрос нейната ефективност. Препоръчва се избягване на Geritamin и приемане на витамин А и витамин Е поотделно.
-
Какви са препоръчителните дозировки за прием на прогестерон?
-
Какви са препоръките за бременността?
-
Какви изследвания трябва да се направят след спонтанен аборт и преди опит за забременяване след преживян спонтанен аборт?
) е лошата ДНК фрагментация на мъжа ми. Лекарката ми каза, че може да се дължи на хиляди неща, няма как да се знае, особено преди да съм се изследвала за тромбофилия. S.G.C. ти е дала много добри насоки.