Любители на кучета - 136

• 29 448
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
Една наказана терористка! 😆
Свалихме я от леглото ,защото ходи да ни тормози и хапе а като и се скараш те лае.
Вече е мирна и кротка и ходи да прискимицва от време на време ,че сме я наказали.

# 196
Всички са прекрасни! ❤️
Явно това лято е бум на бубите и ще се обезпаразитяваме яко.... това си е.

Арес е на гости във Велинград ето снимка от пътуването в колата

Като тате кара по-бавно се разглеждаше през прозореца 🤣🤣🤣 иначе на мама в колата не работи климатика и умря от жега милия.....  Сега спи блаженно след 3 часова разходка из улиците 🤣🤣🤣

# 197
  • под тепетата
Лека нощ!

# 198
Здравейте,

Отдавна не съм писала, но покрай нас с Пикачу няма нищо интересно. Водихме го за една седмица във Франция, защото го решихме в последния момент и хотелът беле пълен, но мина много добре. Мисля обаче, че сега е още по-залепен за мен. Днес го оставих у дома със сина ми за по-малко от час и детето каза, че е ревал.

В петък пътуваме за България и малко ме притесняват гадинките, за които говорите.

Пикачу беше два месеца с Нексгард, но лекарят, като разбра, че ще ходим в България, му даде миналата седмица едни пипети Вектра 3Д - три броя през три седмици. Той няма да ходи извън София за разлика от мен и детето, та се надявам да не събере нещо от там.

Ето го пътешественика пред един френски замък и след като целия ден сме обикаляли.

Успешна седмица за работещите и весела ваканция за почиващите.

# 199
Здравейте, приятели!
Искам да споделя с вас една моя история, от която се надявам  и вие да научите, че трябва да бъдете много внимателни при избора на противопаразитни каишки foresto. Явно фалшиви каишки се внасят от гръцки студенти за по 10 лева и недобросъвестни ветеринари ги препродават. Те не предпазват от кърлежи.

Моето куче пострада жестоко с две отделни зарази от фалшива каишка foresto, която купих “на промоция” от д-р Манолов от Варна, на ул. Кап. Райчо 36.
Днес моето любимо куче умря от кърлежова парализа. Не можахме да я спасим.

# 200
Съжалявам Марина 😔 , че се е наложило по най-лошия начин да го разберете..

# 201
  • Пловдив
Съжалям за загубата ви.
Форесто по принцип не предпазва от всички разпространени в  БГ кърлежи ,поне 4-5 пъти съм го писал.

# 202
Марина ,съжалявам за загубата ти!

# 203
  • Пловдив
Активност във форума

Регистриран

пн, 31 юли 2023, 07:45

Публикации

1
31 юли 2023, 07:51 ч.

# 204
  • София
Зъбчо, не значи непременно, че е някакво очрняне. Недай Боже да е нещо с моето куче, ще потърся всеки възможен начин да натиря виновните.
Не значи, разбира се, и че не е.

# 205
  • Пловдив
Нито съм от Варна(или живея там),нито  познавам въпросния "д-р" . Но поста е леко "съмнителен".
И кой купува марков продукт на повече от 8 пъти  по-ниска цена?!Дори най-малкия размер Форесто е над 80 лв.
Отстъпките обикновено са от порядъка на 10-15 % ,от промоции на големи онлайн зоомагазини ,и при това те реално губят от продажбата на някои продукти ,като си правят реклама и покрай тези които продават на загуба ,продават и други с печалба.

# 206
  • София
Но тя не каза, че си е купила Форесто за 10 лв, а че докторите, според нея, за толкова купуват ментета и после ги продават (вероятно на нормална цена) за истински.
И аз съм подозреителна към такива първи постове на потребител, но реално съществува и ситуация, в която подозренията не биха били валидни. Ако дамата не се обади повече, вероятно сме прави да се съмняваме в намеренията й Simple Smile Но дотогава, аз лично съм с едно наум.

# 207
Аз разбирам болката, но подобно очерняне си е направо повод за дело за клевета. А ако този ветеринар не купува гръцки или каквито са там каишки? Трябва ли името му да излиза при всяко търсене в нета…Нито едно противопаразитно средство не дава 100% гаранция. Форесто пък съвсем.

# 208
  • София
Ох, аз съм в драма. Малката държи едната лапичка вдигната. Опитам да разтворя пръстите, пищи. Нищо не виждам, не е подута или зачервена.

# 209
Ох, аз съм в драма. Малката държи едната лапичка вдигната. Опитам да разтворя пръстите, пищи. Нищо не виждам, не е подута или зачервена.

Погледнете хубаво дали не е влязло трънче или да няма обърнат нокът.

* Съжалявам за загубата. Гледайте внимателно какво купувате.

Общи условия

Активация на акаунт