Месечни и целеви помощи за деца (детски надбавки) - инфо, документи, ВЪПРОСИ - 15

• 36 684
  • 401
  •   1
Отговори
# 240
Момичета, бих искала да попитам кога трябва да подам документи тази година, ако миналата съм подала на 26.09?
Благодаря предварително Heart

# 241
Момичета имате ли превод този месец, за Пловдив става въпрос.

# 242
  • гр.Пловдив
Момичета имате ли превод този месец, за Пловдив става въпрос.

Не,явно за идната седмица ще е

# 243
  • Mostly in my mind
Момичета, бих искала да попитам кога трябва да подам документи тази година, ако миналата съм подала на 26.09?
Този месец.

Аз имам превод. Вчера, заедно с еднократната помощ за първокласник.

# 244
Пак септември. Не чакай обаче края на месеца, подай при първа възможност. Доходите от септември 2023 до август 2024.

# 245
  • Варна
Привет! Дъщеря ми е втори клас и искам да подам документи за "Отпускане на еднократна помощ за ученици, записани в първи, втори, трети и четвърти клас" Миналата година подадох документите чрез системата за сигурно електронно връчване без проблем, но сега когато избера администрация "Агенция за социално подпомагане" в избор на услуга няма вариант „Отпускане на еднократна помощ за ученици, записани в първи, втори, трети и четвърти клас“ Някой друг с този проблем, бъркам ли нещо, защо нямам такава опция?

# 246
  • София
Привет! Дъщеря ми е втори клас и искам да подам документи за "Отпускане на еднократна помощ за ученици, записани в първи, втори, трети и четвърти клас" Миналата година подадох документите чрез системата за сигурно електронно връчване без проблем, но сега когато избера администрация "Агенция за социално подпомагане" в избор на услуга няма вариант „Отпускане на еднократна помощ за ученици, записани в първи, втори, трети и четвърти клас“ Някой друг с този проблем, бъркам ли нещо, защо нямам такава опция?

Тук се подава https://egov.bg/wps/portal/egov/dostavchitsi%20na%20uslugi/izpal … lugi-814/778?cP=2

# 247
Да, на мен не ми се появяваше тази услуга. Опитах и чрез дадените линкове и зацикли тук:

"Следваща стъпка" не води до промяна в страницата

# 248
  • Варна
Вчера успях през линка, който е дала *Теди*. В дясно големия бутон "Заяви услуга" и от там е лесно, даже няма нужда първо да се тегли декларацията и после да се прикачва. Благодаря!
.:Bianca:. интересно защо зацикля там, може да опитате от друго устройство?

# 249
Аз отново с въпрос...
Служ.бележка от личен лекар - необходима ли е или информацията се получава по служебен път?

# 250
Задължителна е

# 251
Аз също не успявам да подам от линка.
Страницата не ми се зарежда напълно и ми изписва ERRORS.500 HELP_DESK_CENTER

Миналата година стана толкова бързо и лесно.

# 252
Здравейте, дали някой от писалите по-горе успя да подаде по ел. път за еднократна помощ за ученик. Аз също не успявам и при мен се получава същото описано по Bianka.  В инструкциите пише за: За да можете да подписвате документи от персоналния Ви профил в eGov.bg е необходимо да инсталирате компонента за еПодписване NexU на Вашия компютър.

Не мога обаче да разбера от къде се сваля това NexU

# 253
Здравейте, дали някой от писалите по-горе успя да подаде по ел. път за еднократна помощ за ученик. Аз също не успявам и при мен се получава същото описано по Bianka.  В инструкциите пише за: За да можете да подписвате документи от персоналния Ви профил в eGov.bg е необходимо да инсталирате компонента за еПодписване NexU на Вашия компютър.

Не мога обаче да разбера от къде се сваля това NexU
А електорнен подпис имате ли?

# 254
Имам ПИК от НОИ. Би трябвало да върши работа.

"Автентикация с възможност за избор на вид средство за електронна идентификация - Квалифициран електронен подпис (КЕП), мобилен електронен подпис, ПИК на НОИ или ПИК на НАП."

Общи условия

Активация на акаунт