В ДЕКЕМВРИйските редички имаме си мама с 2 чертички

• 10 894
  • 281
  •   1
Отговори
# 195
Зечова, ти май си единствения човек (мисля  newsm78), който казва, че Стени прилича на мен! И това ако не заслужава почерпка -
Сани, мерси и на теб за комплиментте за моето гардже. Погледът му на тази снимка е по-скоро дяволито-самодоволен - току що е успял да ми избяга по време на преобличане. Снимката е изрязана и не си личи, ама е само по разкопчано боди и памперс.
Сега ще се смятам по калкулатора на Хотмамето и ако не съм се гръмнала след това, може пак да пиша...
Мнееее, Хотмаме, не е депресиращо. Моят резултат е 25,9%, ама в таблицата отдолу пише приемливи 25-31%. Отлагаме го гърменето... Wink

Последна редакция: пт, 26 яну 2007, 17:17 от els

# 196
Приветско и от мен!
Зечи, твоят мързел май е заразен,а? Или от някой друг се заразих.... newsm78
Мими, дано скоро свършат твоите мъки и всички се оправите  Hug
Пуснах 2снимчици на Виктор в общото албумче.
Яни, ако променяш колажа с малките мишоци, сложи ни и нас там, че още ни няма.
Приятна вечер на всички   bouquet

# 197
Късен поздрав и от мен!
През деня няма включване,голяма мъка с влизането твъв форума.
Много лошо с тия болести,стискам палци на всички дечица да не се разболяват,а болничките по-бързо да оздравяват.
Честито на Мимиска за двете титли  bouquetЯни се справя страхотно.
Разгледах снимките на дечицата ни,всички  са големи сладури,не че са си наши,а "факт",както казва понякога Ники Кънчев.
Хотмаме,при вас зимата дошла ние още я чакаме.ама обещават та може и да видят сняг дечицата тая година.Опитах се да си сметна и аз,ама като незнам какво означава на бг-Hips и  Abdomen,ще съм в неведение,докато някой не ме светне.Не съм Мимиска,ама нали и аз съм с 3 деца да си кажа,наистина е по-лесно и спокойно.

Лека и спокойна вечер на всички!

# 198
Милички,сега се замислих че Св.Валентин наближава...
Къде ще го празнувате и какво ще подарите на половинките си?

# 199
Привет,привет  Laughing
Аз пак се позагубих,но да ме прощавате  Blush,от пуста радост(не мога да се нарадвам на мамини) и  разходки с мъжо(нали си имаме детегледачи  Wink),не ми остава време да седна на компа  ooooh!

Мими,много ми стана мъчно за вас  Cry Малееееееее колко си приживяла,радвам се че нещата се оправят вече  Praynig  Peace Мнооооого прегръдки за двете ви с Катето  Hug
Веси,браво че преборихте настинката  Peace  Гушки и за вас  Hug
Мимиска,Хотмаме и на скъпата ми Ели,ха честито титли  Laughing  smile3501 Със здраве да си ги носите и да си ги доказвате от време на време  Wink Заслужихте си ги  Hug  thumbsup
Яни,просто какво да кажа.......невероятни колажи  newsm74 Страхотна си  Peace
Неф,голям сладур твоят мъж,да ти в жив и здрав  Hug

Добре дошла на мама Добира!

Ами това се сешам за сега(много се изписали  Crazy),после пак ще се включа.
И за край,искам да ви кажа че сме на 2-ро място в конкурса за корица на с."Мама"
От сърце Благодаря на всички който ни подкрепиха
  love001  love001  love001

# 200
Галче,радвам се,че сте добре и си изкарвате страхотно с вашите! Peace
Радвам се,че сте на 2ро място...аз гласувах за вас! Peace
Даже имам списанието за януари 2007 и в него ви има...трябва само да го открия къде съм го сложила,за да видя кой е на 1во място!Жалко,че не сте вие с Анна-Мария! Wink  Hug
Сега милички ви оставям,и лягам,че днес май много ми стана вече....
Айде лека и да цункате сладкишчетата!

# 201
Веси,аз мразя Св.Валентин   Crazy За това тази година хич не го смятам за празник  Naughty

Исках да ви питам:През деня на светло ли спят дребчовците ви или дърпате пердета/щори?
Вечерята(ако давате)преди къпане ли я давате или след(непосредственно преди лягане)?

Ето и един сайт за Е-тата http://georgievi.atspace.com/eta.htm#%D0%B5 ,мен много ме вълнува,та реших да го споделя с вас  Laughing Хубаво е да знаем какво ядем  Peace

Лека вечер   bouquet

# 202
Защо така Галче?Празник мрази ли се? newsm78
Ивко през деня спи на тъмно-свалени щори и изгасена крушка,а вечер спим на светлината и шума на телевизора!
Вечеря 30-40 мин. преди лягане,а за къпането-къпя го след обед и два пъти в седмицата!

# 203
Мерси за съветита за храната,ще правя така както ме посъветва жани...миля newsm78,много добра идея,първо в блендера и после готвене Hug

Нашите гости си отидоха и пак сме си самички,Елла много почна да се привързва към баба и дядо,което много ме радва а  и аз съм направила добро впечатление някак си  щом като при тръгването дядото ми каза че съм стахотна майка за пример  bowuu ,само дето не се озъбох така  Mr. Green . А бабата такава пострижка и бях спретнала последния път че не спира да говори че е на 60 и никога не е имала такава страхотна пострижка,и всичките и приятели като я видели и припадали  Laughing, е много съм горда със себе си  Mr. Green.
Другото е че май ще се местиме в нова къща че уж голяма тази ама взе да се стеснява,много се кефя ама и като се сетя каква ще е лудница с опаковането и ми се изправя косата.

Охх четох ви от време на време за да съм в крак ама сега не се сещам какво трябваше да коментирам  newsm78

неф&неф синчето ти  е страхотен сладур  Heart Eyes

къдрокоске...аз не можех да влезна в този сайт дето го беше пуснала ама си го свалих филма от друго място..само трябва да го гледам и ще коментирам  Wink

Мими...пращам ти мнооого прегръдки,дано никога повече да не страдате така Hug Praynig

галакси....Ние винаги спиме на затъмнено ,не е пълна тъмница но има около 20% светлина и естествено на бял шум.
Ние първо вечеряме,някъде около час преди банята и веднага сън ,хем да и е полеко на коремчето като легне да спи и хем ако намацаме памперса да се къпем СЛЕД това.

Скапана съм и отивам да гледам сериали,Елла днес ме размаза от активност,събуди ми се в 8 а не в 10 ,държала съм я 2 часа в един голям магазин да се разхожда и отначало добре се държеше но към края разгроми ниските рафтове в магазина и на нея толкова и хареса че не ще да си тръгне и като я пипна пищи кат' за световно,наложи се да и пея песни докато излезнем,май кутията на пандора се отвори до край Confused .

# 204
Аз ли съм най-ранобудната?
Айде и кафето:
Вики,радвам се,че ще се местите...и благородно ти завиждам... Hug
Няма как да не си горда след такива приказки... Mr. Green
Сега отивам да приготвя закуската на Ивко,да пооправя и да си изпия кафето,докато спинка!
А вие не четете само,а и попишете... Peace
Кога ще ви пусне мързела? newsm78

# 205
Добро утро  Hug
Вики,браво за хубавите думи  Laughing Е,знам аз че си си ги заслужила  Hug  Peace
Снощи реших да взема Анна-Мария да спи при мене(нали си бяхме двечките сами).Но от двете чаши бяло вино който изпих така съм заспала,че нищо не чувам  ooooh!Възползвайки се от това ми състоянире моята щерка се събужда към 2ч.,взима си от раклата списание Мама и сяда в леглото да си го разглежда  Shocked Изведнъж се събуждам и като я видях щях да падна,как не съм я усетила  ooooh!,добре че не е тръгнала да слиза от леглото  #Crazy
Защо така Галче?Празник мрази ли се? newsm78
Не знам Весе да ли се мрази,ама на мен ми е супер противен  CrazyВинаги на този ден ми е супер кофти,защото все очаквам много,а получавам нищо  Tired Преди мъж ми имах сериозно гадже(три години)и ВИНАГИ на 14.02 ме оставяше сама и отиваше да празнува с приятели  #Cussing out,а аз гледах другите как получават рози и се скъсвах от рев  Confused После Неделчо ми каза че и той не харесва Св.Валентин и не смята за нужно да чака един празник за да ми покаже че ме обича(показвал ми го всеки ден  Heart Eyes ) и така спрях да чакам  за Св.Валентин рози или валентинки  Grinning Но виж 8-ми Март си го чакам с нетърпение  Peace

Приятен ден   love001

П.П Весе май с теб от снощи си лафим сами  Joy и какви са тези коктейли от сутринта   Naughty А за кафенцето,мерси Wink Завиждам ти че Ивко още спи,ние ставаме в 7ч.  #Crazy и сега гледаме По-по-най  Grinning

# 206
Е,Галче,и аз бих намразила така празника... Peace
Наистина си права,че не трябва да се чака празника,за да се покаже любовта! Peace
И ние честно казано,не го празнуваме като голям празник,но си подаряваме по нещичко за спомен!А аз получавам повече,защо на следващия ден имам и  Р.Д....и така 2 дни подред получавам подаръци! Mr. Green
Ивко и той става посред нощ и се изправя на раклата,но за да си вземе водичката или млякото...(аз ги нареждам там,да са ми на 1 ръка разстояние)
И една сутрин беше много смешен,като стана и се оглежда и вижда,че там е само водичката и  гледа едно тъжно и вика "Ам-ам"... Joy
Май наистина само двете пишем...ама другите ги е хванал мързела и кога ще ги пусне....незнам! newsm78
А коктейла....той не е алкохолен бе мила....плодов за кафенцето! Peace
Ивко още спи и аз тихо и леко прибирам и подреждам... Mr. Green

# 207
  • Добрич
Добро утро, милички!  Hug
Ето, Галче и Веси, тук съм и аз. Направих закуската, закусихме, сменихме пампата и сега Борис дивее, а мама и тати чатят на комповете.  Mr. Green
Галче, стана ми кофти, че имаш такиви спомени от Св- Валентин.  Sad Ама, майната им на мъжете! Като не се сещат, че като ги зарадваме и те ще се облажат от тая радост - нека не подаряват подаръци.  Mr. Green За второто място на списанието "Мама" мога да кажа - Честито и че много хора изпуснаха да видят една очарователна мама и нейното съкровище! Ние обаче си ви гледкаме и ви се радваме!  Heart Eyes Hug  bouquet През деня Боби спи на светло. И тук е мястото да кажа, че до вчера нямахме никакви пердета или щори из нас, но вече си имаме.  Mr. Green През нощта сме на нощна лампа.  Мерси за линка за Е-тата! Hug
Веси, нямам идея къде ще празнуваме празника, ама и ние не го тачим кой знае колко. Аз си избирам подарък и Наско ми го купува. Подарява ми цветя и ходим да се почерпим някъде. Така ще е и сега. Вече съм си избрала подаръка.  Mr. Green
Вики, радвам се, че сте си изкарали суперско с баба и дядо! Браво и за уменията ти!  Peace Hug
Веси, мерси за кайвето и коктейла. Ей, сега отивам и аз да си направя!  Hug

Днес времето е много мрачно, влажно и ще си седим в къщи. Дано има активност във форума, че да си лафим!   bouquet

# 208
Добро утро и от нас
Ние сме станали още от 9 ама докато се натуткаме Grinning.....
веси мерси за кафенцето...аз попринцип като си направя сутрешното кафе и го пия до вечерта ooooh!
galaxy браво за корицата на списанието..ще чакам да излезе броя в който сте вие и да ви видим Peace
А за празника още нищо не знаем newsm78...да му дойде времето пък ще му мислим...ще арестуваме бабето да гледа детето а пък ние на джумбарето по дискотеку Joy...ха дано сте ми разбрали мисълта  bouquet

хот маме какво да ти кажа...така ми липсват 25-те кила отгоре когато бях бременна..сега вече съм станала една скокарджа че направо не мога да се гледам..Ивка просто ми спира тока-да ми е жива и здрава...не се спира по цял ден и резултата от това го виждаш по мен Grinning

Последна редакция: сб, 27 яну 2007, 10:49 от IVKA&MIMI

# 209
Айде и аз за разнообразие да се разпиша  Simple Smile
Днес нета ми е ужасен Twisted Evil , дано не забравя да копна.
И аз пия кафенце. Пратих Виктор при баба му. Поне 20-ина минутки ще си почина, защото тя повече не го гледа.
Гале, радвай се на мама, че като изчезне пак ще има да ти липсва. И на мен вече ми е мъчно за мама  Cry. Добре, че поне по телефона се чуваме по-често. Виктор през деня си спи на светло, а вечер на тъмно. Храня го след баня и го оставям малко да си поиграе преди лягане, да му поспадне малко храната.
Весе, не съм мислила за Св. Валентин. И ние много не го празнуваме. Може би мъжо ще ми подари едно цвете и това е. Той по принцип постоянно ми подарява разни неща, а точно за празниците нищо. Не знам защо се получава така  newsm78. Аз все пак мисля да му направя една чаша със снимка на мен и на Виктор, на която ще пише 'обичаме те, тате!' или нещо такова. Още не съм го доизмислила.
Как са болничките днес? Дано вече всички са добре
Айде стига толкова за днес  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт