Ели мерси за кафенцето,добре ще ми дойде след тази нощ.
Ина отново се събуди и плака тази нощ,дано по-скоро и избият тия кучешки зъбки,че много я мъчат.
Пожелавам на болничките бързо оздравяване,по-късно пак ще се включа.
....не че е сутрин ама така все започвам
...аз днес съм на мляко с нес 

А знаеш ли пола,или не искаш да го знаеш предварително?Всъщност-каквото и да е-да е живо и здраво-това е най-важно и ти го желая от сърце!!! 

ето така , и така
Аз все немога да измисля нещо свясно... 

А аз предпочитам да имам неразположения,отколкото още едно звече вкъщи!Поне за сега де! 
.
,пу,пу.
.И Дани от 10-ина дни е на вълна танци и само като види,че започва Шоуто на Слави и,че каките запонат да танцуват (гледаме бтв на живо) и той започва да подскача и да прикляка
.
вечер да му давам кисело.
.

, но нещо мн. бавно се запълва тази.Твърдо съм за нея.Много мързели напоследък
. Може да си казвала ама нали знаеш, че съм от скоро?

Много ми харесва заглавийцето за новата темичката! Гласувам за него! 

Да кажеш веднага ..ей.И честито за бойната дата ,много ти отива на борбената натура 
. Дано бързо да ви минават болестите че е супер гадно когато малките дупенца боледуват!
За колко време отиваш при мъжлето?
.Понеже нали си купихме нова кола и сега имаме 3 и аз му казах днес ...Що не продадеме първата на кола...... която имаме откакто се запознахме с него..една малка сладка хондичка.А той без много да му мисли и ми каза ...че никога няма да има сърце да я продаде защото в тази кола имал много спомени и това била колата в която ме взел за среща за първи път и въобще всички свалки свързани с нас били с тази кола.Е няма да казвам как ми се насълзиха очите...заслужи си една дълга прегръдка и целувка. 
ако я караме така аз не искам да си продаваме тази къща щото Елла е правена тука и ми е много мила ...сега ще му кажа на Дан като се прибере

Радвам се, че Хамомилата е подействала! 
Ха, честито ви нова кола! Да си я карате с много желание и без никакви проишествия!
Пожелавам ви в нея да направите второто бебе и нея да не продавате.