В летните горещини ДЕКЕМВРИйче иска вече да пълзи 🍉👣 -- тема 5

• 23 742
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Зиги, щастливка си! 4 зъбчета за няколко дни и даже не сте ги усетили. Аз четвърта нощ не съм човек, мятане, мрънкане, рев, събуждане. През деня все е на ръце и днес проби единият горе, явно продължава и вторият. Те нали заедно излизат😵‍💫. Ама аз съм така от 4 месец🤯😵‍💫.

# 106
Моята дъщеря се събуди в три през ноща 150 мл мляко изпи вода пи и пее и врека по нощите та от нея не мога да заспя чудо е в тъмното си пее детето мятане на ръце и крака

# 107
  • София
Зиги, щастливка си! 4 зъбчета за няколко дни и даже не сте ги усетили. Аз четвърта нощ не съм човек, мятане, мрънкане, рев, събуждане. През деня все е на ръце и днес проби единият горе, явно продължава и вторият. Те нали заедно излизат😵‍💫. Ама аз съм така от 4 месец🤯😵‍💫.

Знам, Ваня, наистина имаме късмет с този процес дотук. Желая ти да е минало най-тежкото и занапред по-леко да вървят зъбчетата Hug

# 108
Минавам да се похвалим. Имаме си зъбчеее! От два дни отказва почти всякаква храна и днес най накрая изби. Дано си върне апетита. Като гледам и другия е на ръба.

# 109

Поне аз съм така, за вас не знам😀

# 110
Хоп , не съм писала от доста време.
Ваня и аз съм така , нямам търпение да се прибере и да му връча детето.
Сестра ми с племенниците ми е на гости , не знам дали е съвпадение , но откакто има деца вкъщи малкия много се промени. Започна да лази , издава звуци и " говори " много , супер е усмихнат , ходим вече по площадки , разбира се заради децата ама и малкия се качва на люлка, и на разни катерушки. Много се кефи. Някакви буйки обувате ли на бебетата? Ние имаме едни подарени , до сега не бях ги слагала , но ще започна от сега , чудя се какви други да взема и за какво да внимавам.

# 111
Хелоу, лонг тайм ноу сий 😀😀 малко ъпдейт 😀 Антонина се научи да пълзи бясно, изправя се, а от вчера повтаря баба и мама ❤ вчера стана на 8 месеца и все повече осъзнавам как лети времето... все още не иска да яде парчета, кога ще се научи не знам. За закуска е само на каша, друго не признава 🤷♀

# 112
Пфф радвай се , кашата можеш поне да я разнообразяваш. Бора яде почти едно и също от месец и половина , сварен жълтък или на омлет, сирене , авокадо , хляб , кашкавал , краставичка. Нищо друго не признава. Мъфини , банички и подобни не ги иска , палачинки също ,плод тоже. Плодове само за обяд или вечеря , за закуска не иска. След две седмици се прибираме в Българи, а после на почивка в Турция , нямам търпение , имам чувството че от години не съм ходила на море , а то само от миналото лято. Тук е страшна зима , студ , дъжд , със зимните якета сме , на малкия всичко му е късо вече и ще ходим да взимаме пак дрехи. Дългите му панталони са му като къси гащета вече Joy

# 113
Кестенче, аз буйки от 4м.му слагам. Тогава питах кой какво е купил но отговор не получих. Просто хващай едни и това е. Още не ходят и няма смисъл да се взема нещо скъпо. Матей има два чифта, едните са като кецове, а другите са обувки но отворени тук там. Лятото обаче го разхождам бос, а студените сутрини с чорапчета. И ние хапваме почти едно и също. Закуската и СЗ е или елда или овесени ядки с прясно мляко и плод. На обяд я пюре,я печени зеленчуци в ЕФ, я омлет, я леща, я ориз.

# 114
Честито на всички със зъбчета!
Похвалвам се и аз- оздравяхме и почнахме да казваме " баба" и " мама"!
Днес дори успях да отида за бърз джогинг в парка, толкова е хубаво, като има помощ в отглеждането, ехх..още 9 дена помощ и 10 отпуск.
Малкият след болестта яде много малко...правя му любимите неща, но положението е зле. Беше забравил да яде твърда храна ...сега яде наполовината от преди болестта. Дори и мляко не иска 🤨

# 115
Нормално е след боледуване да яде по малко. Давай плод само , ако не иска друго. Студена краставица и студени плодове са топ , особенно за зъбки , ще прояде пак няма страшно.
Тук е 10-15градуса , силен вятър и дъжд , чак сега ми дойде на акъла че трябва да му обуя нещо Expressionless Подарените буйки се оказаха малки , 16 номер са , значи 17-18номер ще търся.
Домати давате ли? Мен все ме е страх от киселини , но пътуването до България наближава , съответно и ще има много домати от градината.
Малкия е с временен паспорт , до 30.10 му е срока , дали ще можем с него да отидем в Турция на 4.9?

# 116
Кестенче, аз давам всичко вече. Доматите в момента са супер сладки и си хапва със сиренце, а онзи ден в лещата му сложих. За Турция виж на сайта на външното министерство. Турците са много стриктни, провери си до кога важат паспортите, за да не висите с бебе по границите
Серена, давай бананче, бисквитка, печен зеленчук и леко смлян на парченца.
Радвам се, че при вас лошото отмина.

# 117
Мерси, Русинова Simple Smile
Кестенче, при нас и 15 няма..от 29.07 само вчера вечер не валеше и отидохме на разходка. Отчайващо 😐

# 118
Кестенче, български паспорт не може ли да издадете? Те си важат 4 или 5г., нищо че са бебета сега.
Аз обувки не съм купувала за Емили, пердаши си боса и вкъщи и по двора. Ще взема, но като застудее, а ако междувременно проходи и се наложи -тогава. Като първи обувки за прохаждане съм взимала на Колев и Колев, други в началото не съм ползвала.

# 119
При нас всички чорапи излитат за минути..ще чакам да проходи и чак тогава обувки. И вкъщи и яслата по чорапи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт