В летните горещини ДЕКЕМВРИйче иска вече да пълзи 🍉👣 -- тема 5

• 23 738
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • Вестерос
Ако не знаете, да ви кажа. Като излезели първите зъби се подарявало на някой игли. Да са остри и здрави зъбите Grinning

# 91
Meрси, Ваня! Мислях да е на годинката, но заради роднини от чужбина решихме сега.

Препоръчвам ви ориза бебиризо на Плазмон. Много го хареса. Не го пасирам, а слагам след варене в пюрето.
Аз нали от месец и нещо въвеждам глутена. Тази седмица е вече пшеницата и яде попари със сухар. Но май ще минавам на хляб и се чудя какъв да взема. Като види, че някой яде хляб и почва да реве, че иска. Давам й парчета и дъвче ли дъвче.
и аз се чудех за хляба но като сложа хляб стомаха не може да го преработи така ми вика моя мъж и стои на топка в стомаха

# 92
Записче!Ей колко много бяхте изписали цели 150 коментара едвам ви смогнах с четенето.
Моята Мария от 2,3 дни отказва да яде не е мисля от жегите че тук при нас от миналата седмица не е толкова топло. Отдавам го на зъби които все още нямаме. Интересното е че от нашето ядене иска да яде ,плодове да си гризка,но пюре- не!
От три седмици сме в омагьосан кръг, първо беше малкия ми син с кашлица и сополи,после големия с повръщане,температура и малката със сополи. Малката започна да кашля много,големия с поддържане на температура и бам на антибиотик и двамата,от вчера и малкия е с повръщане, а от днес и малката. За капак и аз с ужасна хрема от 3 дни. Направо ми идва да се гръмна!
Дайте предложение за закуска, моята попара и кус кус не ще да опитва направо ги плюва.

# 93
Ако не знаете, да ви кажа. Като излезели първите зъби се подарявало на някой игли. Да са остри и здрави зъбите Grinning
Не знаех това, но знам друго -който пръв види първото зъбче, купува нещо чисто бяло на бебето, за да са му бели зъбките. А по нашия край пукаме пуканки, бели бонбонки и бели стотинкинки и изсипваме заедно тези неща върху бебчето, та да се пукат зъбките и да са бели и здрави.
Щом не яде попара и кускус, може сандвичи, солени мъфини, филийки с масло, сирене и чай/айрян (като попара ама под длуга форма).

# 94
Ние за нас си правим ето това и тоя уикенд ще и дадем и на нея, става супер вкусно просто ще заменя брашното с такова от овесени ядки

И една днес видях за мъфини ще я пробвам също и ще ви споделя после

# 95
И нашето събуждане вечер се поражда от това, че се обръща.. Понякога заспива, понякога отнема часове докато се приспим, но най-вероятно е просто период, който трябва да преминем 😁 (поредния) Виждам че споделяте рецепти.. Има едно приложение TinyMeals има доста рецепти и могат да се избират безглутенова, глутенова, безмлечни, без яйца и т.н мисля че ще е доста полезно, не знам дали е споделяне преди.

# 96
Момичета, при нас положението се влошава..след малкият се разболя съпругът ми, от днес и аз..малкият уж се подобри, но от днес е с много силна диария...няма край тсзи болест..ще го будя и тази нощ да пийва мляко,за да не се обезводни, иначе стигнахме до 90мл на ядене.
Това не е моето бебе - няма тумба, няма кълки, изчезнаха и огромните бузаци 😭
Към майките минали през това...на кой ден се осмелихте да почнете отново с твърдата храна? Май казаха лекарите,но аз бях в такова състояние ..
Не съм спала толкова накъсано от първия му месец живот.

# 97
  • Вестерос
За диария не ти ли изписаха нещо? Горе писах какво ми изписаха от спешното на мен за всеки случай. 3,4 дни с лекарство трябва да се оправи и тогава твърдата храна. Но може да даваш ориз или картоф, те запичат.

# 98
Момичета, при нас положението се влошава..след малкият се разболя съпругът ми, от днес и аз..малкият уж се подобри, но от днес е с много силна диария...няма край тсзи болест..ще го будя и тази нощ да пийва мляко,за да не се обезводни, иначе стигнахме до 90мл на ядене.
Към майките минали през това...на кой ден се осмелихте да почнете отново с твърдата храна? Май казаха лекарите,но аз бях в такова състояние ..
По-добре лечебна  Хумана давайте.Бързо да се оправя бебето .😇

# 99

Ние също минахме през това. И аз и ММ и бебетата. Първо беше повръщане, после премина на разтройство. Давах по малко мляко, на често, за да не се обезводнят. На обяд обаче си давах картоф и морков на пюре. Тъкмо бях почнала със захранването. Не ми отказваха пюрето. За разтройство то давах сашета ентерол. При тях отмина за 2 дни. Мен ме държа повече. Беше ми отпаднало около седмица.

# 100
Да ви споделя за infinity toy box, взех за проба миналата седмица разни дървени монтесори играчки,топки, Уокър. Днеска ги сменям с други, някакъв активен център съм и избрала. Доставят до вратата безплатно, нашия абонамент е 50лв за месеца и бюджета за играчки е 300лв. Така не се затрупвам, имаме разнообразие и не се чудя къде да ги прибирам. Докато сме в България няма да купя и една играчка 😀

# 101
Да ви споделя за infinity toy box, взех за проба миналата седмица разни дървени монтесори играчки,топки, Уокър. Днеска ги сменям с други, някакъв активен център съм и избрала. Доставят до вратата безплатно, нашия абонамент е 50лв за месеца и бюджета за играчки е 300лв. Така не се затрупвам, имаме разнообразие и не се чудя къде да ги прибирам. Докато сме в България няма да купя и една играчка 😀
това какво е може ли разяснение малко

# 102
Здравейте момичета, минавам само да ви поздравя. Толкова много сте изписали, сега ще се върна да ви чета.
При нас се случиха някои неприятности, но за това ще пиша после подробно.
Възстановявайте се бързо всички , малки и големи 🤗

# 103
Ники е с 6 зъба. Мрънка постоянно и хапе. Атопичният дерматит изчезна от млякото Аптамил адц. Няма вече обострени петна

# 104
  • София
Всички болни бързо да се оправят пожелавам!

Наш мъник почна с едно подаващо се зъбче долу вляво, на следващия ден долу вдясно, два дни по-късно вече и горе вляво (направо изпревари долните по пробиване), а сега го гледам, ден по-късно, че и горе вдясно е побелял. Изобщо, всичките 4 наведнъж. Жал ми е, но може би си има и плюсове.

Нищо не съм му давала засега, държи се сякаш обичайно.

Общи условия

Активация на акаунт