В летните горещини ДЕКЕМВРИйче иска вече да пълзи 🍉👣 -- тема 5

• 24 189
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
Ох Веси големи са сладури пу пу. Да сте здрави всички и да не ви се лепят вируси.

Ще опитам и аз да съм по спокойно и да не откачам като лапне нещо Simple Smile

Стели, колко неща ще лапа ако знаеш. Не знам , аз защото покрай мен отраснаха много деца на най-добрите ми приятелки, на някои даже съм кръстница и съм се научила явно от тях да не се вманиачавам. Обикновено майките с първото дете са така. Много ги е страх и все го пазят и се шашкат. Оня ден на люлките с мокра кърпа реших да забърша преди да ги сложа, не че тая мокра кърпа ще дезинфекцира нещо, ако знаеш каква ръжда излезе. Кърпичката стана кафява. Ама какво да направя, то тогава не трябва да ги люлея и да ги водя никъде.

# 211
Веси, абсолютно си права. Но може би както казваш понеже е първо дете и много малки бебчетата покрай мен не съм имала се шашкам.

# 212
На 30 юли Елена беше шест кг а е на седем месеца и половина заради бактерията дето и след е толкова назад с кг но сега нищо не качва малко на кг ме радва че всичко яде дори от частната кухня и натдава макар и по бавно
Каква бактерия  е имало бебето  и какви оплаквания?

# 213
На 30 юли Елена беше шест кг а е на седем месеца и половина заради бактерията дето и след е толкова назад с кг но сега нищо не качва малко на кг ме радва че всичко яде дори от частната кухня и натдава макар и по бавно
след втората ваксина края на март дъщеря ми след два дни след ваксината рязко намаля яденето падна на 400 ми хранене за денонощието имаше по 12 часови паузи без ядене и беше истеричен рев без спиране бактерията е acinebakter pitti рядка бактерия ето сега сложихме следващата ваксина която отложихме я сложихме и точно в сряда я сложиха и в петък пак рязко падане на яденето до преди ваксината ядеше по 850 мл 900 на ден сега от два дни е така вчера 430 мл за деня днес три хранения 350 мл върти глава стиска уста не иска да яде няма какво друго да е освен от ваксините гледах и горните зъби нито бели венци нито нищо и незнам какво да правя

# 214
след втората ваксина края на март дъщеря ми след два дни след ваксината рязко намаля яденето падна на 400 ми хранене за денонощието имаше по 12 часови паузи без ядене и беше истеричен рев без спиране бактерията е acinebakter pitti рядка бактерия ето сега сложихме следващата ваксина която отложихме я сложихме и точно в сряда я сложиха и в петък пак рязко падане на яденето до преди ваксината ядеше по 850 мл 900 на ден сега от два дни е така вчера 430 мл за деня днес три хранения 350 мл върти глава стиска уста не иска да яде няма какво друго да е освен от ваксините гледах и горните зъби нито бели венци нито нищо и незнам какво да правя

Според мен отиди при специалист, чувала съм за деца след ваксини които не се хранят.... Обаче тя все пак някак си трябва да се храни. Ние имахме период я храних даже и на сън. Те вече са големи не давай само мляко пробвай с други неща.

# 215

Според мен отиди при специалист, чувала съм за деца след ваксини които не се хранят.... Обаче тя все пак някак си трябва да се храни. Ние имахме период я храних даже и на сън. Те вече са големи не давай само мляко пробвай с други неща.
преди ваксината ядеше абсолютно всичко което съм и давала пюрета каши млечна кухня абе всичко а сега пак като преди почна рязко да намаля яденето на 350 ми падна в момента

# 216
Матей играе на пода с неговите си играчки, обича да го слагам седнал по пейките в Морската и да ми дъвче чантата, хапе ми телефона, едва набирам, целият е от зъбки вече пропукан. Много обича малките пластмасови бутилки, леко пукащи, пада игра с тях. Малки и дребни предмети, които може да погълне не давам. Винаги проверявам играчките, с които играе, дали са здрави и цели. На проходилката като е отваря шкафовете, вади каквото намери и е възхитен от един пластмасов черпак🙈🤣.
Веси, така ми е жал за теб, лапай три активни въглена и много сладка вода, картофи и сирене и пробиотик. Уникални бебетата са, много добре гледани, личи си много❤️❤️🍰🍰🍀🍀. Честити 9 месечинки🥂

# 217
Здравейте момичета първо Веси много са сладки! Ние днес правим 9 месеца. Черпим

За играенето с всичко друго, но не и с играчки. Нищо не дезинфекцирам вече няма смисъл.
За второ дете боже как мечтаех и 4 години и половина след първото родих второ. Раждането беше ужасно,второ секцио силни болки. Казах че това нещо повече не бих го изтърпяла. Оправям се чисто сама с гледането и дом.задължения. Готвя за 10 човека(толкова сме в къщи). Година след като родих второто започна да ми бръмчи мухата че искам да имам още едно( е молех се за момиче,защото първите две са момчета). Към година и половина пуснах мухата и на ММ и той също каза че иска още едно( той си искаше пак момче) така започнаха опити и след около 6,7 месеца забременях с малката. От момента на двете черти знаех че ще е момиче.  Еми да ви кажа трудно ми е много даже,но някак се справям.
П.С. Винаги съм искала поне две деца. Преди първото имам С.А. месец преди сватбата ни разбрах че имам рак нулев стадии на шийката на матката. Много си поревах тогава и най големия ми страх беше дали ще мога да имам деца. Еми 9 години по късно съм с три слава на Бога всичко е наред засега и така.
Много е хубаво тук да споделиш,някой да те подкрепи,съвет да даде. Имам си и много проблеми ,но друг път ще ви разкажа за тях.

# 218
  • Вестерос
Heart EyesHugHugHugHugKissing HeartHeart

# 219
Всички тук сте супер. За бебетата няма да коментирам. Уж си написах поста, пък не се е публикувал. Много е готино да си споделяш тревогите, макар и виртуално с други женички Joy
Та в тоя ред на мисли да ви заредят с моя " позитивизъм"... Долавям някакви наченки на депресия, то не е точно депресия, хормони ли са и аз не знам. Всичко това от еднообразното ежедневие. Всеки ден една и съща програма. Всичко по час. Храна, разходки по един и същ маршрут, готвене... Миене на наакани дупета, памперси, перални, сушилни... И сега самата мисъл, че идва есента и деня ще се скъсява и ще е тъмно в 16 ч, съвсем ще се депресирам.... Не знам вие как сте с това еднообразие?

# 220
  • Вестерос
Веси, аз тази седмица разнообразявам като ходя до мола за 30,40 минути с нея. Сменям площадките нарочно, ето във вторник ще слизам с нея с градския транспорт до крайбрежната с други майки от групите. И мен еднообразието ме смазва, затова така разнообразявам. Вчера даже бях на дискотека Grinning Вземи се качи нагоре където обикалям аз, така или иначе при вас е разкопано и прахоляци. Мисля и до парк Възраждане да се замъкна тези дни.

# 221
Ех, какви прекрасни бебоци! Да са живи и здрави и честита месечинка, Зори!
Аз също искам 3 деца, но не съм сигурна дали ще мога да изтърпя отнова бременността и раждането, може би трябва повечко време да мине(на 33г. съм, така че колко ще е това повече време не зная).🤭
Рижимът е хубаво нещо, на при еднакви условия...ние също сме на режим до 16 и 30 правим едно и също всеки ден, после дейностите са различни до 20ч, когато се прибираме за баня. Обаче... сега, на морето не може да го спазваме и всичко е различно. Нито мога да преценя кога трябва да спи, нито кога да яде 🤭 Като ме вижда по бански постоянно търси мляко. Един съвет -на почивка само с баба, ако има под ръка, че иначе не е почивка 🤭 За една водна жаба като мен, дали ми се събира 30минути във водата не зная. Другия път ще закараме една от бабите за детегледачка🤭Имам чувството, че вкъщи повече почивам, въпреки домакинстването🤭

# 222
Веси, аз тази седмица разнообразявам като ходя до мола за 30,40 минути с нея. Сменям площадките нарочно, ето във вторник ще слизам с нея с градския транспорт до крайбрежната с други майки от групите. И мен еднообразието ме смазва, затова така разнообразявам. Вчера даже бях на дискотека Grinning Вземи се качи нагоре където обикалям аз, така или иначе при вас е разкопано и прахоляци. Мисля и до парк Възраждане да се замъкна тези дни.
.

То и аз ходя до мола и на други места, като цяло говорих за еднообразието. Сякаш ми се ходи на работа Grinning

# 223
Ние бяхме на море с Диана една седмица, от които аз влязох в басейна на хотела веднъж, а баща ѝ не успя да стигне нито до басейна, нито да влезе в морето Grinning  На плаж ходехме само от 8 до 10 и на нея ѝ беше толкова интересно, че искаше само да гледа, т.е. само на ръце ... Затова септември отиваме двамата, ще сме гаджета Grinning

# 224
Малко да се посмеем!

Общи условия

Активация на акаунт