В летните горещини ДЕКЕМВРИйче иска вече да пълзи 🍉👣 -- тема 5

• 23 832
  • 740
  •   2
Отговори
# 330
Ваня, бързо оздравяване! Не се притеснявай, Матей може изобщо да не се зарази. Март бях болна и нямаше на кой да оставям Вяра. Само нощем спях отделно, защото бях със задух. Тя не се зарази. Но виж, при всеки неин сопол и аз съм зле после.

# 331
Ваня бързо да оздравяваш. И според мен може Матей изобщо да не се зарази. Ние сме в България , страшно се радва малкия. И на море ходихме , много се радва на вълните , нямахме проблем на плажа. Вчера повърна два пъти , ей хора казвам ви сърцето ми спря. Много се уплаших да не е вирус , но за сега нищо му няма. Изби му и втория горен зъб , сега е тръгнал пак горен да излиза. Имаме си бебче , братовчеда на ММ им се роди второ детенце. Като го гледам колко е мъничък и сладък , още повече се замислям за второ. Намерих мои бебешки снимки , Бора е мое копие. Даже на свекърва ми и девера като им показах снимката , си помислиха че е той , от после загряха че съм аз Joy
Утре вечер тръгваме за Турция , ще пътуваме цяла вечер че малкия да спи в колата. Дано пътуването да мине без проблем.
Малкия страшно много ме хапе , интересното е че само мен хапе така , никой друг. Гърдите започна да ми хапе още като му избиха първите зъбчета , но много бързо го отказах. Но сега цялата съм нахапана от него и не знам как да го спра. Раменете ми, ръце, крака, лицето , където докопа там хапе. Идеи как да го спра? Всеки път със строг тон му казвам " Не" и го дърпам от себе си , но той изобщо не се впечатлява.

# 332
Благодаря ви момичета, ще купя и това което Тифани казва. Аз съм добре днес но сърцето ме боли, че не мога да съм с Матей. Преди малко не издържах и влязох с маска да го видя, това е голямо наказание. Колко още да се изолирам? Майка ми казва да слагам маската и да съм си с детето но аз още чувствам, че съм заразна.
Ей, Кадерайче ако ми падне твоята кукла ще я намачкам много, страшно е сладка.
Ние вчера пропуснахме консултацията, разбира се. А направихме и 9м.но нито снимки този месец нито настроение.😣

Спокойно, Ваня! И моите като правиха 9 месеца аз бях болна, ама 10 дена след това успях все пак да ги снимам Joy
И консултацията ще мине и фотосесия ще направиш.... Утре вече ще си пушка.
Моите що неща изболедуваха, вече претръпнах, че ще е така, докато не тръгнат на училище. Сега като знам в яслите и детските градини какво е. Ден през ден ще са болни.....

# 333
Много ама много ви благодаря за подкрепата, момичета. Колко е хубаво човек да има подкрепа.
Аз съм добре вече, днес няколко пъти влизах при малкия, а утре свалям маската и се събираме. Ще ги заведа на плажа даже и ще ги нащракам моите момчета. И ММ се измъчи но евала и на него, че се справи. Нищо, че Матей има една резка на челото и никой не знае от къде е хаха.
Имам въпрос или той е по скоро към даващите вечеря-
Колко пъти на ден се изхождат вашите бебета? Матей от както почнах да давам вечеря ака и сутрин и на обяд, а ако на обяд прескочи то на вечеря прави бомбата.
Дали не му идва в повече храната?

# 334
Радвам се че вече си добре. Когато нямат избор мъжете се справят идеално с децата , въпроса е да се оставят малко.
Бора акаше по 2пъти , рядко по 3. Откакто сме тук ака само веднъж , но винаги на гърне. ММ страшно ме подкрепя за гърнето , но никога не го слага , свеки пък винаги закъснява , за това аз съм човека който го слага. Свеки е взела на малкия синьо гърне , неговото в Германия му е червено, в това синьото изобщо не искаше да сяда , накрая изкарахме на девера ми старото червено гърне , седна си от раз и си свърши работата. Явно цвета за Бора има значение. Grinning

# 335
Убиваш ме с това гърне, Кестенче! Как научи този мъник да ака на гърне? Не смятам да се пробвам за сега но ни кажи как го направи това чудо😃

# 336
Хаха аз нямам илюзията че ще махне памперса , но просто чистенето на наакано дупе ме убива. Наистина ми е крайно неприятно. Просто когато видя че се напъва или ако яде кисело мляко, круша , кайсия , знам че до макс 5минути ще свърши работата. Слагам го на гърне минавам зад него показвам играчки , книжки и той си върши работата. Забелязах , че ако няма да ака , нищо че е пръцкал доста , отказва да сяда на гърнето и само пищи , а ако има нещо за вършене си сяда и кротко си стои , докато не го направи. Първо като не искаше да сяда си мислех че е някакъв протест , показвах играчки, пях песни , но не , накрая загрях че просто няма какво да свърши там за това не иска да сяда. А когато има , сяда без проблем и става чак когато напълно свърши всичко.

# 337
И аз от два дни тествам гърнето. За сега има успех. Днес даже се опита да ми каже, но аз късно реагирах. Обаче като седне си мисли, че трябва само да ака в него и понякога се напъва. Обяснявам, че може да пишка също, но не схваща още.

# 338
  • Вестерос
От две седмици и повече моето ака само на гърне. Само един път ми се накана, но се събуди сутринта и ака. Като я видя, че се напъва и нося гърнето и тя вече сякаш знае и като го види се развълнува. Слагам я и си върши там работата. Почнах за я слагам постепенно след закуска, след обяда, дори след СЗ. Аз седя пред нея и я придържам понякога, да не падне случайно. Давам й една играчка.

# 339
Момичета, браво на вас! Аз смятам, че е рано и искам сякаш да бъде по-осъзнато всичко. Нека почне да разбира още малко. Аз също знам кога ще ака, защото си имаме режим но сега с въвеждането на вечерята малко се обърка режимът.

# 340
Аз няма как да я слагам на гърнето, защото ака, докато обядва. А не искам да яде на гърне ...

# 341
+3 😂
Аз няма как да я слагам на гърнето, защото ака, докато обядва. А не искам да яде на гърне ...

# 342
+3 😂
.

И ние сме така. Сутрин като се събудят ги намирам наакани, а на обяд вършат работата, докато хапват.

# 343
Аз също искам да разбира поне още малко , то тя или на сън ака или след храна . Аз не знам кога ще се случи няма точен час на акане🙈.
Айлиз от снощи е с разстройство, мисля че я болеше корема не сме спали цяла нощ от 1 до 5.  На сутринта дадох половин прахче ентерол с 20мл вода. И повече не е имала. Дали може да е от зъбките? Имаме два долни, два горни , и са тръгнали кучешките🥲 Какво давате на бебетата по време на разстройство за хапване?
Времето взе да захладява и ми е адски тъжно , че повече време ще сме вътре.

# 344
  • Вестерос
Ориз, картофи

Общи условия

Активация на акаунт