В летните горещини ДЕКЕМВРИйче иска вече да пълзи 🍉👣 -- тема 5

• 23 827
  • 740
  •   2
Отговори
# 345
Сварен ориз си имам във фризера винаги. Малко АМ и ориз, ето закуска. Крем супа от моркови и картофи и ето обяд или вечеря. Макарони със сирене за СЗ. Можеш да даваш банани винаги.
Може и от зъбите да е, а може и вируса да е, следи за темпер.
При нас 8ми зъб почти проби🤯. Горе 4 и долу толко😣

# 346
И аз слагам на гърне от около месец! Всяка сутрин докато правя закуската, тя ака 😀 започнах да я слагам главно заради проблем със запека 🤷♀ на гърне й е много по-лесно отколкото седнала върху изхода 😀😀😀

# 347
Едва ли е вирус , защото повече е нямала и няма темп , има настроение . Няма вече никакви симптоми от разстройството. Аз стягам пак багажа за почивка🙈.....

# 348
Момичета, имам проблем...целият град обърнах да купя обувки на Емили и няма нищо подходящо. Предлагат ми на КК буйките и ме гледат втренчено като кажа, че не ги искам. Една магазинерка едва не ме "анатемоса", че й казах хич да не ми ги показва. Или надвечер, или утре ще отскоча и до съседния град да погледна, но нямям големи надежди.
Емили си джитка из двора боса, понякога по чорапи, но вчера валя и нямаше как, днес пък още всичко беше мокро. Сложих й подобни обувки:
Скрит текст:

...но не мисля, че са подходящи за прохождане. Имам и едни маратонки на тази марка, но пак не смея да й ги сложа... исках да й ги премеря преди да купя, но явно няма да е, ще трябва онлайн. Споделете сайт, марка да потърся, моля!
Иначе днес я записах на държавната млечна кухня, която ще започнем от четвъртък, а утре пък ще пробваме частна. Съотношението откъм цена е 5лв разлика, но пък грамажите на порциите са различни, както и броя ястия. Ще пробваме да видим дали и коя кухня ще хареса.

# 349
  • Вестерос
Алтая, не са ок тези, обаче на Найк знам, че ги хвалят ортопедите,  но с подметка. И аз не искам кк да вземам. Не съм гледала още, тя нали не се изправя.
Също записах на държавна кухня, но тук чакат да стане на 10 м да мога да купувам купони.

# 350
Скоро имаше някакво запитване на мама от Фейса и там и обясняваха, че на Найк не са подходящи. Най-много се препоръчваха на Механик нещо си. Но доколко може да се вярва на коментари от фейса не знам.
Какво мислите за коланите за прохождане?
Кадерайче, уж оранжерия уж бачкане, а пак ще вееш байрака някъде🤣. Приятна почивка!

# 351
Ее сезона се затвори изчистихме оранжериите , и продадохме зеленчуците. Трябва малко почивка. То морето три дена аз нищо не разбрах🤣

# 352
  • Вестерос
Биомеханикс са най-хвалени, стотина лева са мисля.

# 353
Аз също се интересувам от обувките това,което успях да разбера е, че най-добрата обувка е за босо ходене, трябва да е с гъвкава подметка равна в повечето случай и си зависи от крачето на детето дали е пухкаво, колко е широко. В групата за босо ходене във фейса се препоръчва да се купят, когато детето наистина ходи, по-рано нямало смисъл.

# 354
Гледах ги тези боси обувки, но на картинка ми се видя много дървена подметка, широки отпред, все едно ще си ги  настъпва отстрани на пръстите. На Емили крачето е слабичко и тясно. Снощи  харесах едни, които ги има и във вариант маратонки, тоест по-затворени, но същата подметка:
По описание на педиатъра  нещо такова трябва да търся. Но пак си казвам, хич не ми се иска да взимам онлайн...

# 355
Здравейте момичета, аз също съм чувала / чела , че е най добре да се обуват обувки, когато детето ходи. В къщи когато е детето е добре да е босо, за да усеща пода и да не тръгне да ходи на пръсти. Това съм чела аз, незнам до колко е вярно.
За обувки също съм чела че тези на Биомеханикс са най доброто , а за КК  чета доста противоречиви мнения.
Ето линк за тези Биомеханикс които аз гледах , ама те не са наистина евтини....доста скъпички като за обувки които ще се обуят броени пъти.
https://1001pantofki.bg/vendor/biomecanics-471208101
Чудя се какво гърне да вземем на малката, мами които вече ползвате може ли малко мнения , че съм доста раздвоена . Благодаря! 😘

Редактирам , открих тези буйки и много ми харесаха , но дали не трябва да са с цяла подметка
https://beko3.com/product/bebeshki-zimni-bujki-beli/
https://visvitalis.bg/vendor/beko?gclid=Cj0KCQjwxuCnBhDLARIsAB-c … L9EkaAuAqEALw_wcB

Последна редакция: ср, 06 сеп 2023, 10:21 от pepinna

# 356
Еее, вкъщи, естествено, че ще ходи боса. Тя и по двора ходи боса, рядко с чорапи, но онзи ден валя, беше мокро и студено, няма как боса да ходи, днес пък е топло и слънчево и пяк е боса на двора. Вече ходи, само като се държи за 1 ръчичка. Аз и преди съм казала, че ще е боса до последно и ще купя обувки като застудее...е есента чука на вратата.
Благодаря за линка, ще разгледам тези на Биомеханикс.
Гърне на каката купих от Лидл, обикновено с картинка на Елза, много й беше удобно и си го ползваше с кеф. При майка ми смени 2-3 от обикновени до пеещи, нещо не се случваха нещата и мина направо на тоалетната с бебешка седалка. Сега пак ще погледна обикновените от Лидл(когато ги пуснат), ако не се хареса, ще взема пеещо.

# 357
  • Вестерос
Гърнето е едно зелено от Икеа за 5,6 лв. Много удобно

# 358
И ние се чудим за обувките. Първите бяха на КК, но вече са малки. ММ не ги харесва, искал някакви маратонки да купим. А аз все си мисля, че трябва подметката да е такава с цип. В нас пълзят с чорапи, но вече се изправят на дивана и много се хлъзгат чорапите по ламината. Мисля да купя от тези чорапи с гумената подметка, които са като цвички, че да не се хлъзгат и да не стане някоя беля. Сега ще ги видя тези биомеханик. Само онлайн ли ги има? Не съм срещала такива в моловете.

# 359
Веси, има чорапки с гумени топченца или като гумени лапички, за да не се хлъзгат. Те са си чорапки( мога да снимам по-късно и да покажа какво имам предвид). Купувала съм и такива като цвички(ако говорим за едни и същи) не са удобни, свличат се, трудно се обуват...

Общи условия

Активация на акаунт