Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво мляко трябва да дам на бебето си?
Колко често трябва да къпя бебето си?
Колко вода трябва да пие бебето ми?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво мляко трябва да дам на бебето си?
-
Колко често трябва да къпя бебето си?
Честотата на къпане на бебето може да варира в зависимост от индивидуалните нужди и предпочитания. Някои майки къпят своите бебета два пъти на ден, докато други предпочитат по-рядко къпане. Важно е да се внимава кожата на бебето да не се изсушава и да не се използва прекомерно сапун или други почистващи продукти.
-
Колко вода трябва да пие бебето ми?
Количеството вода, което бебето трябва да пие, може да варира в зависимост от възрастта и хранителните му нужди. Обикновено бебетата до 6 месеца получават достатъчно течности от кърмата или формулата за хранене. По-големите бебета могат да получават няколко малки глътки вода между храненията, но е важно да се консултират с педиатър за точни препоръки.
-
Кое е най-доброто столче за кола за моето бебе?
-
Как мога да се справя с безсънието и умората?
На нас излизането ни е мъка , половин час докато го облека , рев , тръшкане , накрая заспива в количката или видими му е скучно и не му харесва.
Така като гледам повечето прохождат. При нас изобщо не е на дневен ред , изправя се по мебелите и иска да го държим ,за да ходи , но е страшно нестабилен. Прави 10крачки и сяда по дупе , дори когато ние го държим. Страшно се изнервя че не успява. Според мен ще проходи след годинката.
Все иска да е прав , на дивана се изправя сам , но и рязко пада. Не се притеснявам че не прави крачки сам , всяко дете си е различно , аз съм проходила на година и 2месеца , а сестра ми на 10м. Има време за всичко , просто имам чувството че ако проходи ще ни е една идея по лесно. Как четете приказки бе хора , аз си четааа , той изоообщо не ме отразява. Картинките ги гледа за точно 10секунди и толкоз. Че и ми се ядосва , ако се зачета повече. А като човек ходил на уроци по актьорско майсторство, смея да твърдя че чета доста добре приказки и си преправям гласа на всеки герой