В летните горещини ДЕКЕМВРИйче иска вече да пълзи 🍉👣 -- тема 5

• 23 836
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
Вяра извинявай, но ти четеш ли какво ти пишат момичетата? Последните ти 5-6 писания гласят едно и също..

# 316
Вяра извинявай, но ти четеш ли какво ти пишат момичетата? Последните ти 5-6 писания гласят едно и също..
чета имам един комшия кинезитерапевт ще се консултирам с него

# 317
Момичета, аз от снощи съм с разстройство и яко втрисане, вдигам само 37,2 и имам болки в тялото. Това този летния вирус ли е? Изолирах се от ММ и малкия но тази сутрин ММ каза, че и той почнал яко да се поти и ходил няколко пъти до вц-то. Какво да правя с малкия, ние няма на кого да го оставим. За първи път сме болни откакто е роден и съм мнгого притеснена. Да се заредя ли с някакви лекарства, за аккво да следя при Матей? Ох, ако се разболее ще умра

# 318
Момичета, аз от снощи съм с разстройство и яко втрисане, вдигам само 37,2 и имам болки в тялото. Това този летния вирус ли е? Изолирах се от ММ и малкия но тази сутрин ММ каза, че и той почнал яко да се поти и ходил няколко пъти до вц-то. Какво да правя с малкия, ние няма на кого да го оставим. За първи път сме болни откакто е роден и съм мнгого притеснена. Да се заредя ли с някакви лекарства, за аккво да следя при Матей? Ох, ако се разболее ще умра

Да, Ваня, този вирус е! Бъди спокойна за 2-3 дни отминава. Аз също няма на кой да разчитам за децата и си ги гледах болна с температура, гадене и разтройство. Само дето нямаш сили да станеш от леглото. Слагах ги в кошарите, давах играчки и пусках детско. Аз лежах в другата стая. И ставах да ги храня и сменям. Не съм слагала маска, просто не съм ги целувала. За детето се зареди с Нурофен или Панадол, ефералган свещички за температура, свещички за повръщане и ентерол сашета за разтройство. Вече са част от моята аптечка. Не е задължително да се зарази малкия. Дано го подмине, а на теб бързо оздравяване.

# 319
Ох, много ти благодаря Весенце. Сега ще поръчам на ММ да купи от аптеката и да си имаме. Той го изведе малкия и каза, че май нищо има няма за сега и на двамата. Като знам ти как беше, ей сега съм и аз така. Нямаш сили просто и едно гадно втрисане. От Ковида не ме тресло така, адски студ и после адски топли вълни. И аз се преуморих и май имунитета ми падна. Щом отминава бързо това е добре. Целувки на малките палавници!

# 320
Русинова, ако кърмиш, вероятността детето да се зарази е доста по-ниска. Мийте си добре ръцете, няма място за паника. Ако сте сложили и ротавирусната ваксина-дишайте 😀. За този тип разстройство препоръчвам Рекомфорт дъвчащи. Евтини и резултатът идва от раз! Диетата е задължителна и до неделя ще сте пушка!

# 321
Блонди, сложихме я-да! Смяташ, че ще го предпази, защото са сходни вирусите ли? Дано! Личната каза окцилококцинум профилактично по 1 туба доза дневно. Купихме и това, дето Веси каза.

# 322
Блонди, сложихме я-да! Смяташ, че ще го предпази, защото са сходни вирусите ли? Дано! Личната каза окцилококцинум профилактично по 1 туба доза дневно. Купихме и това, дето Веси каза.

Дано да се размине, но е хубаво да ги имате в аптечката. Малките понеже доста изболедуваха и вече съм се запасила. Имам и биозин кидс( имуностимулатор) и едно хомеопатично беладона. Осцилококцинум и аз давам еднократно едно шишенце в малко водичка.

# 323
  • Вестерос
Ох, много ти благодаря Весенце. Сега ще поръчам на ММ да купи от аптеката и да си имаме. Той го изведе малкия и каза, че май нищо има няма за сега и на двамата. Като знам ти как беше, ей сега съм и аз така. Нямаш сили просто и едно гадно втрисане. От Ковида не ме тресло така, адски студ и после адски топли вълни. И аз се преуморих и май имунитета ми падна. Щом отминава бързо това е добре. Целувки на малките палавници!
Вземи и натриев цитрат сироп за бебето, да не се обезводни, ако тръгне да повръща. Неслучайно ви бях пускала пост с лекарства назад, изписани ни от лекари при разстройство, повръщане, термпература, имуностимуланти.... За зареждане на аптечки, че бебетата може и нощно време да ги хване.
 Вземи си да имаш и витамин ц ампули 2мл и фенистил капки за аптечката!

# 324
  • София
Ваня, да се оправяш бързо и да не се зарази малчо ти желая!

Моят дребосък е на 8+ месеца. Измериха го 71 см и 8040 г тази седмица. След първите 4 зъба го почнаха следващите и те вече се усещат и от нас 🤭 Отказваше ми доста пъти да яде друго освен кърма, но гърдата си го успокоява. Понякога е като залепен за мен, като го боли. Качва си детето, не ме притеснява храненето.

Той много се интересува аз какво ям. Например кисело мляко редовно хапвам и той директно си отваря устата, като е покрай мен. Уж не давам кисело мляко още, ама може ли да не го почерпя! Доскоро бях и много стриктна да не ядем с една и съща лъжица, но все по-трудно става.

Напоследък не е много щастлив, като е с баща си и само търчи (разбирайте, приплъзва се) в другата стая при мен. Не е оптимално, защото работя, но е много сладко! 😁

# 325
Зиги, аз давам кисело мляко от 6тия месец. Не е имало проблеми. Много го обича с бисквитка и пресен плод. Давам и млечен крем с прясно мляко от кухнята ама това е друга тема 😀 абсолютно всичко давам аз каквото ям, ядох вчера хотдог с кетчуп и майонеза и й дадох да си гризне 🤪

# 326
Здравейте, мами! Ние имаме обици от 2 седмици не разбра нищо , докато излезе от салона и спря да плаче. Тя се притесни, че я хвана за главичката зада маркикара на ухото къде ще е обицата. Ние ходихме на ортопед преди месец и той не беше щастлив , че я слагам в паяк. Не препоръчва особено при едри деца , разбира че ги слагаме за да вършим дом. работа. Препоръчани да блокираме колелата и да седи в нея да играете с играчките отпред, само когато не иска да пълзи.

Вяра няма нужда да се повтаряш , аз ти казах и други майки искат да ти кажат , че имаш нужда от помощ . Да всяко дете е индивидуално, всеки е различен , но щом виждаш , че детето се бави в развиване , занчи нещо не е наред. Абсурд да казвам , че му има нещо , но има просто нужда от помощ зада се научи да върши ФИЗИЧЕКСИТЕ НЕЩА като да сяда , стъпва , да се изправя. Има терапевти , невролози , ортопеди , неотолози , рехабилитатори . Трябва да поговорите с мъжът ти и като ходите на гастро в София. Посети неотолог който да те съветва за добър рехабилитатор.... Кажи , че си родила по рано и т.н .
Тази снимка е от преди две седмици и тогава нямахме горни зъбчета....

# 327
Благодаря ви момичета, ще купя и това което Тифани казва. Аз съм добре днес но сърцето ме боли, че не мога да съм с Матей. Преди малко не издържах и влязох с маска да го видя, това е голямо наказание. Колко още да се изолирам? Майка ми казва да слагам маската и да съм си с детето но аз още чувствам, че съм заразна.
Ей, Кадерайче ако ми падне твоята кукла ще я намачкам много, страшно е сладка.
Ние вчера пропуснахме консултацията, разбира се. А направихме и 9м.но нито снимки този месец нито настроение.😣

# 328
[quote author=Kaderay27 link=topic= kaderay много благодаря прекрасна в айлиз да е жива и здрава и много да ви радва пу чу да не и е уруки

# 329
И аз ходя с маска покрай тях, когато съм се разболявала, за щастие сме ги опазвали. Още ден и ще си пушка. Целувки ♥️
Благодаря ви момичета, ще купя и това което Тифани казва. Аз съм добре днес но сърцето ме боли, че не мога да съм с Матей. Преди малко не издържах и влязох с маска да го видя, това е голямо наказание. Колко още да се изолирам? Майка ми казва да слагам маската и да съм си с детето но аз още чувствам, че съм заразна.
Ей, Кадерайче ако ми падне твоята кукла ще я намачкам много, страшно е сладка.
Ние вчера пропуснахме консултацията, разбира се. А направихме и 9м.но нито снимки този месец нито настроение.😣

Общи условия

Активация на акаунт