В летните горещини ДЕКЕМВРИйче иска вече да пълзи 🍉👣 -- тема 5

• 23 827
  • 740
  •   2
Отговори
# 360
Аз купих съвсем обикновено гърне за 5,80 с идеята да си остане тук. В момента сме при свекъра, но май и за вкъщи ще взема същото.
Подариха ни буйки с цип, но чета че ортопедите не ги хвалят особено. Според мен е хубаво да се премерят. Вяра не търпи обувки и май ще е голям зор.

# 361
Алтая, вие ходите вече ехаа!
Ние имаме от тези буйките с цип,казвала съм. Те са само за разкош😃.
Навихте ме за гърне, ще купя и аз тия дни.
Никой нищо не каза по моят въпрос за колана за прохождане ама аз поръчах вече.

# 362
Чак да ходи, не, но е стабилна, когато се държи. Равновесие не може да пази, не стои сама за повече от 2-3секунди. В момента, в който реши, се изпъва здраво да слезе на земята, ако не я държа здраво, ще падне. Пускам я, сама ме хваща за ръцете и тръгваме. Колан имах от каката, но нещо не се сработихме тогава, а сега не съм го търсила, за да го извадя.

# 363
  • Вестерос
Четох за коланите, че не били ок, защото им се измествала тежестта напред на децата и така свикват.

# 364
И ние имаме колан , но сме го пробвали само веднъж , и незнам дали ще го ползваме още. И бебка вече се задържа за 1-2 секунди сама и после тупва по дупе , много е сладка.  Тифани аз не съм го чела това , но като я видя някакси  не ми изглежда ок. Тялото и е напред  , абе няма да го ползвам. Ще ползвам космодиск за моя кръст. Simple Smile
Гърне купихме от Хиполенд съвсем обикновено анатомично и от утре мисля да я слагам , пък какво ще стане ....незнам.
Прегръдки за всички!

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 13:24 от pepinna

# 365
Аха, еми те поне не са скъпи, 25лв.на вятъра дадох май. Сега виждам, че пише и след 12м.да се ползва. Покрай бебето сто излишни неща купих ама като е първо и не знаеш, така е. Сега ако се върна назад, колко пари на вятъра за какво ли не дадох. Карай, да сме здрави.

# 366
  • Вестерос
Аз ги продавам, продадох слинга, бебефона, едното килимче за игра и други неща

Последна редакция: сб, 09 сеп 2023, 00:16 от Tiffany А

# 367
Откакто захладня започнах да мисля с какво ще ги завиваме зимата тези бебета. Миналата зима бяха с чувалчета, но от както се катерят по кошарите нещо май не съм много сигурна дали и тази зима ще е така 🫤 Споделете малко мисли и идеи

# 368
Откакто захладня започнах да мисля с какво ще ги завиваме зимата тези бебета. Миналата зима бяха с чувалчета, но от както се катерят по кошарите нещо май не съм много сигурна дали и тази зима ще е така 🫤 Споделете малко мисли и идеи

Има такива като чувалчета, пак такава материя, но са с крачета. Замислям се и аз, че постоянно се отвиват.

# 369
На мен ми омръзна постоянно да я завивам с чаршафчето, че спим на отворена врата и е хладно. Тя се отвие, аз я завия, ама тя пак се отвива, та затова започнах с по-плътна пижама да я обличам, че да си спи отвита, без да се притенсявам. Аз спя по тениска, завита с чаршаф, а тя по тениска+плътно памучно долнище. Така все едно е завита🤔.

Да върна темата за обувките - попадна ми новата колекция на КК - боси обувки. И така няма проблем, хем са на марката, хем са "полезни".... Не съм поръчала де, само споделям 🤭

# 370
Моето спи без нищо.Лятото по памперс(жега е нощно време без климатис) ,а сега спи по боди с дълъг  ръкав и голи крачета.Зимата отново ще спи отвито ,просто с няколко ката дрехи .🤣 Не търпи нищо и дори ме е страх да не се удуши с някое одеало,защото се върти като пумпал.До 3-4г ще е така.

# 371
  • Вестерос
Пак с чувал. Имам пролетно -есенен  6-18 месеца от angel baby, но взех сега зимен от фб от една страница с крачоли. Със сигурност ще е с чувал, че почна да се отвива вече с чаршафа от време на време.

# 372
Матей от една седмица вече е с боди без ръкав и лятно чувалче с крачета. И пролетното ни пак е с крачета. И двете ще ги ползвам всички сезони, само ще сменям бодитата от без на със и от със на дълъг ръкав. Днес купих два нови гащеризона 9-12м., защото сутрин доста захладня и като стане и сваля чувалчето да му е топличко пак. Ние нали ставаме преди петлите 🤣🤣🤣

# 373
Лелеее момичета колко сте изписали и от кога не съм се включвала.
Бебоците ви са страхотни❤️

Томас вече седи стабилно и се изправя, започна да седи преди да дойде часа за ортопеда😆 Доктора каза,че е от по спокойните деца та за това се е позабавил.
Като ви чета за гърнето и аз ще купя,  Томас ходи по 2-3 пъти ня ден и не винаги е по едно и също време, но сутрин след събуждане задължително,та там ще опитам да успявам и да свършва работата в гърнето.
Записах го на частна кухня и яде от там 2-3 пъти седмично през другото време готвя. За вечерята мисля да изчакам след 10-я месец.
Напомням ви, че сте прекрасни и се справяте страхотно с бебетата 🥰

# 374
И аз взех да слагам боди с дълъг ръкав през ноща блузка с дълъг ръкав и чувалче отгоре че Елена многостаен се отвива нощем как сте прекрасни бебоци имате да са ви живи и здрави ние още не седим стабилно срещнах се с рехабилитатор вика няма повод за притеснение

Общи условия

Активация на акаунт