СЕДМИ КЛАС - второ и трето класиране

• 76 538
  • 826
  •   1
Отговори
# 285
Коя беше майката с дете в 18 с арабски език? Какво ли стана при тях?

# 286
  • София
Коя беше майката с дете в 18 с арабски език? Какво ли стана при тях?

И аз за нея си мисля. Ohrid ѝ беше името.

# 287
  • Варна
Дано детето е мръднало напред.

# 288
И аз видях минималния и максимален бал на второ класиране. Няма да ми тежи на съвестта цял живот, че разместих желанията в последния момент, резултата щеше да е същия. Успех на всички, които продължават.

# 289
Големият е в 9 ФЕГ в паралелката с ИЕ. Много е щастлив! Ако беше успял да се класира за НЕ още повече, но не се оплакваме Simple Smile Дали има и други деца на пишещи мами в темата? Бях попаднала на такива с АЕ.
Моята дъщеря е в такава паралелка, класира се по първо желание, записахме се вече. Но до колокото помня, тези паралелки са три.

# 290
Чакаме статистика за Пловдив. Записахме я на първо класиране,но искам да видя движението на баловете за второ.
Успех на всички, за които сагата продължава.

# 291
  • София
Някой може ли да сподели линк към сайта, в който се виждаха графики според резултатите от матурите след 12 клас? Избираш си определени училища и се виждаше лесно кое къде е спрямо другите.

# 292
  • Пловдив
Чакаме статистика за Пловдив. Записахме я на първо класиране,но искам да видя движението на баловете за второ.

Статистика в Пловдив
https://www.ruoplovdiv.bg/messages/file_messages_students_16/rc7 … lasirane_2023.pdf

# 293
След второ класиране, девойката си остана, където беше приета и на първо класиране - 22ро с АЕ/НЕ. Не беше топ желанието й, но ще я запишем. Няма да участва в следващи класирания.
Успех на всички, за които сагата продължава!

# 294
Някой може ли да сподели линк към сайта, в който се виждаха графики според резултатите от матурите след 12 клас? Избираш си определени училища и се виждаше лесно кое къде е спрямо другите.
https://ivandavidov.github.io/nvo/?i7=18,163

# 295

Статистика в Пловдив
https://www.ruoplovdiv.bg/messages/file_messages_students_16/rc7 … lasirane_2023.pdf

Много благодаря. Hug
Не сбъркахме като се записахме на първо. Щеше да е прекласирана на същата позиция.

# 296
  • София
И ние сме се преместили до едно от по-желаните - 73 с АЕ ❤

Дано е на късмет! Ако има други приети там ще се радвам да ми пишат 🤗
Здравейте, дъщеря ми е в същата паралелка, това и беше второ желание.  Не и достигна 0, 5 за първо желание и утре се записва.

Какво й беше първото желание? При нас Испанската…
0,5 точки - за много мъничко сте се разминали!

# 297
  • София
След второ класиране няма промяна - явно на човека там му е мястото: 91. НЕГ.

Това беше последният ми 7. клас (от общо 4). Приключих завинаги. Внуците да се оправят без мен, моля.

# 298
Свободните места за трето класиране дали излизат в infopriem?

# 299
......
Това беше последният ми 7. клас (от общо 4). Приключих завинаги. Внуците да се оправят без мен, моля.
             Има си поговорка - Голям залък хапни , голяма дума не казвай. И аз така си мислех , но "кандидатствах" с четирима внуци , че и с внуците на приятелките ми. Минах вече и една кандидатстудентска кампания и следващата година ми се очертава втората. Yum

Последна редакция: чт, 20 юли 2023, 09:40 от Didia

Общи условия

Активация на акаунт