СЕДМИ КЛАС - второ и трето класиране

• 76 068
  • 826
  •   1
Отговори
# 570
Аз пък нещо не виждам да има в Испанската нито едно свободно място, а във 2ра Английска само 2…

Нещо може и аз да бъркам, че гледам през телефона.

Имам чувство, че за първи път откакто следя класиранията след 7 клас има толкова свободни места, особено за момчета, за 3 класиране. Става въпроса за училища като Испанската, двете АЕГ, ФЕГ, СМГ и НПМГ.
Миналата година свободните места бяха много повече .... успех на всички които са решили за трето класиране ...

# 571
  • София
В 91 НЕГ мисля, че видях 4 свободни места.
Да, май са 1 момче и 4 момичета. Аз прегледах набързо списъка. 🙂 Ние "приключихме играта" на първо класиране.🙂

# 572
Не виждам свободни места във Френската и Испанската в София.

# 573
  • варненка от София
За Варна има останали места и по "елитни" гимназии, остава да видим статистика и на какво да се надяваме. Втори път ми е да съм 7ми клас, но този път всичко с клизма, първото не го разбрах, кога учи, кога и как влезе от раз и как изтика 10ти глас с пълно отличие.  Ама то малкото още от бебе ми показва как седят нещата в този живот и продължава да го прави. Надявам се другата седмица вече да мога и аз да започна да мисля за униформи, учебници и други такива тривиални неща. Език й доказах, че като има желание, може да го учи, без да е в езикова гимназия и все пак се моля средата, в която попадне да е добра. Ясно е, че без училище няма да остане.

Не виждате, защото явно още не са обявени. Във Варна също не са. Чакаме.
Стискам палци да има места, където искате и да имате късмет в трето класиране!

Благодаря ти, мила, помня как се пече ти на огън преди години с Ваня, сега аз с нашата мома го играя този филм.

# 574
Испанската и аз не я виждам изобщо в списъка. Както и френската.

# 575
Някъде имаше ли бройката неприети деца след второ класиране тази година за София? Сякаш имаше точна цифра в някаква статия, но даже не помня, къде четох.

968 са децата, ако не се лъжа. 1340 свободни места

# 576
Испанската и аз не я виждам изобщо в списъка. Както и френската.

Поне в търсачката не излизат. 7 свободни в СМГ, 5 в НЕГ, 10 в 1АЕГ, 2 във 2АЕГ, поне 5 в НПМГ, поне 5 в ТУЕС. Поне това видях от телефона.

Има и трагедии като 47-мо с над 20 своодни места. Ега не формират всички паралелки и най-накрая махнат корумпирания и некадърен директор.

# 577
  • София
Свободните места са само за момчета. Ето за ФЕГ
За Испанската напишете в търсачката 164. Не ми е никак четлив screenshot-а, който направих.

Последна редакция: вт, 25 юли 2023, 12:35 от green_dawn

# 578
  • у дома
Четох някъде как се случваха нещата, но не мога да открия темата. Извинявам се за въпроса, може ли ако детето е записано на 2-ро класиране, да си изтегли документите и да участва в трето?

Може,но мястото не му се пази.Товя място ще се появи като свободно на 4то класиране.

# 579
Свободните места са само за момчета. Ето за ФЕГ
по абсолютно никакъв начин не марира Френската с търсачката, саже по номера на паралелки проверих... испанската по същия начин...
Дайте скрий шот, да не би нешо ние да не виждаме Thinking

Какво се е бъгнало в търсачката? Нищо такова не виждам аз при търсене на "френска", а при търсене на "френски" (език), виждам това:

където 9 ФЕГ не фигурира

# 580
Свободните места са само за момчета.

Ама къде ги видяхте тези свободни места? Аз проверих с търсачката и двете гимназии изобщо не излизат. Нали гледате във трети етап на план-приема?

А само на мен ли ми се струва, че от РУО може нарочно да бавят публикуването на таблицата, за да не стимулират тегленето на документи от записани деца, които искат да участват на трето класиране. В момента информацията със свободните места е достъпна само на незаписаните.

И в тази връзка, понеже моето дете е записано в училище към МК, ми се струва, че цифрата от 968 незаписани деца изобщо не е адекватна, защото в нея влизат деца, които са записани всъщност в училища извън мон. Тоест реалните кандидати за 3то класиране ще са по-малко.

# 581
Не излизат защото за момичета няма места. Ако гледате от профил на момиче не излизат.

# 582
  • Пловдив
В РУО Пловдив има качени свободните места - отивате на секция Прием и оттам в текущи съобщения

# 583
Пенева, ако търсъш от профил на девойка няма да излязат. Само за момчета са.
Най-добре ще е да се изчакат таблиците от РУО.

# 584
  • София
Във Френската има свободни места само за момчета.

Общи условия

Активация на акаунт