Мамо,ти не се сърди, а поредното ритниче от малкото АПРИЛче приеми

• 15 425
  • 304
  •   1
Отговори
# 105
Ая, видях го най-после този КРЕДОР Simple Smile.Много благодаря.Сега  по-добре се пише.
Скорошно оздравяване на болните мами-Страчи, Марта, за главоболие бях срещнала по форумите Solpadeine. Дават го непосредствено след раждане.На мен не ми се е налагало да го ползвам, но явно има ефект. Hug

# 106
 newsm51

Само минавам да кажа здравейте! Уморих се да чета  smile3507 Ама че сте бързи  smile3501

И се притесних пак за тия възможни... или сигурни закъснения с парите от болничните. Как все намирам за какво да се притесня  smile3506

Весела събота и неделя!

# 107
Prolet, благодаря за съветите за кошарки, не съм обикаляла още, а и скоро няма да имам време, но непременно ще идем в АЙКО и в магазина срещу София ленд Simple Smile
Ако тези дни си открия къде сме прибрали стерилизатора - ще пиша рамери.

# 108
Здравейте  и  от  мен.
Аз  също  съм  много  притиснена  как  ще  се  оправяме  с  болничните  но  едно  е  сигурно - НЯМАМЕ  ИЗБОР. Ще  чакаме.
Исках  да  ви  попитам  следното:  Аз  искам  да  излезна  по - рано  в  болничен  и  направо  после  да  се  удължи  с  45  дневния. Дали  моя  доктор  ще  ми  напише  такъв  или  не?
И  друго исках  да  попитам  мамите  на  които  вече  са  им  казали  пола  на  бебетата  дали  има  нещо  специфично  по  което  се  различават бебоците. Например  риткане  -  от  коя  страна  повече. Храни  на  които  наблягате  и  т.н. нашето  бебе  още  не  иска  да  се  покаже  а  ми  е  страшно  интересно.  И  все  още  гадая:))))))
И  се  пазете  от  болестите. А  на  болните  мами - бързо  да  оздравеят.
За  сега  чао  от  мен  и  лек  ден  на  всички

# 109
  • Пловдив
Стерилизаторите ... и нашата микровълнова е малка и почти се бях отказала от стрилизаторите за МВ, но видях този на Чико - след като са го направили четириъгълен, то не му е необходимо да се върти в микровълновата. Аз до сега мерих диаметъра на стерилизаторите и сравнявах с диаметъра на чинихката на мв.

Ето тук има и размери на Чико
А тук размери и мощности на Авент

За болестите ... от снощи и аз съмс главоболие и ме подлудява  Sad

Кена, браво за наградата  bouquet но на мен лично ми се сториха много странни дисциплините в състезанието  newsm78
-да вървя с книга на главата... ау с новата ми патешка походка и скърцане в ставите, като сложим и постоянното ми охкане .... бих била голяма картинка
-надуването на балон - на мен ми с струва усилие, което трябва да избягваме newsm78 и с това не бих се справила
-обикаляне с балон между коремите  newsm78 май нито щях да мога да си накарам партньора да се качи на сцена, нито би се съгласил да ми натисле корема, дори и с балон  Simple Smile
Така че ... изисквало се е и смелост   bouquet

Последна редакция: сб, 20 яну 2007, 20:59 от benitta

# 110
Здравейте Simple Smile

Ох отвратителен е този грип, Страчи и аз съм в твойто положение, предполагам че главите ни болят заради хремата и поради факта че не можем да спим като хората Sad Дано да минава бързо ...
Ая моето бебе уж ще е момиче, но ми казаха че не са сигурни, като си направя сега 3Д дано вече да са сигурни ще ти кажа ... Ами 13те кг не знам къде, ама на кантара съм 61, а бях 48, някои казват че може да имам много вода и затова ... Но и кълки съм направила ...
Пролет вие нямате ли асансьор в блока? Какви са тези релси? Най-добре отиди на бул. Гоце Делчев да провериш за количките, там цените като че ли са най-добри и продавачката е много любезна и ти обяснява всичко, а може и по каталог да си поръчаш ...
За количките след като направих една обиколко днес и останових че Янето дето във Фр струва 299 евро тук струва 900 и нещо лева ( само че тук без кошчето за кола, а там със) и след като се изнервих разбира се, взех че си поръчах една от Франция по нета Simple Smile ... Ако някои иска линка и има кой да му я докара от там ето го: http://www.primashop.com/poussette-carrera-pro-et-/art/frfr_00019863.html?srcid=2

Пенелопа както казват бабите "пу да не са и уруки на твойта какa, все така здрава да е"

Хайде цунки на всички и до пак

# 111
  • София
И аз съм болна....  Cry
Писах за лекцията, но тъкмо като щях да го публикувам и ми даде изтекла сесия и ми го изтри. Много се изнервих и не писах пак.
Иначе си направихме 2 снимки, които качих в "Нашите срещи". Там може да ни видите и да се присъедините във вторник. Доколкото разбрах ще ходим и трите с Анишка и Мелодия.
Надявам се до тогава да оздравея, за да не пръскам бацили  Embarassed
Иначе бебето е доста активно. Май пак се е врътнало с главата надолу от вчера, защото пак ме рита горе, но не знам дали е окончателно. Още доста се върти- явно има място  Crazy
Ще ми се да се спира вече с главата надолу, че да не го мисля и това.....
Имам доста контракции напоследък. Всеки път като ходя да пишкам и после ми се стяга коремът. Пия Магнерот и Но-шпа, но нещата не се променят особено. Надявам се, че всичко е наред.

# 112
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Страчи , на мен това зверско главоболие ми продължи около ден и половина- в това време взимах парацетамоли , кога по един , кога по два само веднъж си позволих един течен аналгин преди втората нощ , за да мога да спя по- спокойно, защото вече поддържах 38град. цяло денонощие. Естествено преди да го пия се консултирах с двама лекари, които казаха че по принцип не е желателно , но от един -два нямало да ми се отразят на бебчо. Е какво да ти кажа течният аналгин си е класика за висока темп. и главоболие. Все пак си питай и твоят лекар, но и няколкодневно главоболие не се трае просто. Аналгина си го позволих само веднъж , но и повече глава не ме е боляла, започнаха другите екстри на грипа. Аз по принцип мнооого рядко боледувам отвреме на време някоя настинка , подобен грип ме беше хванал преди 12-13г по време на една сесия. Направо не ги мисля хората , които всяка година ги хваща грипа .
Сега пак за стерилизатора или по-точно за размерите му в сайта са дадени само два височина -15см и ширина 23см, а дължината каква му е или той е квадратен т.е. 23 на 23.

# 113
Pepena,Стерилизатора на Chicco ми се стори наи-удобен,а цената е 28-30лв,зависи от магазина.Аз лично съм се ориентирала към него,защото ми се видя най-компактен,побира 3 шишета и не е голям.

# 114
Много благодаря за успокоението за килограмите.Днес пак обикалях магазините за бременни и пак нищо!Реших докато все още мога да се пъхам в стари дрехи да си ги нося,а пък после ще го мисля пак.
Термина ми е 20Април,ако това е то4ната дата,защото не можах да дам достоверни данни за последната ми менструазия.Дано да е вярно.
За пола не се притеснявай-дори да ти кажат не е сигурно.На мен до сега винаги ми казваха момче,аз накупих хиляди сини нещица,а на Морф.ми споделиха че най-вероятно ще съм мама на момиче.  Grinning

# 115
Здравейте,коремчета!!
Днес ходих на частен преглед,защото както ви споделих нещо не съм доволна в последно време от моят доктор.Все ме претупва и не ми харесва особено.Та днес дадох 25 лв за частен преглед,което определено ми се видя много,при условие,че не ме гледа и на видеозон даже.Качвах се на магарето(това при моя доки не съм го правила и веднъж ) и ми каза,че имам ужасно възпаление и гъбички,които ще лекувам ссъс вещички  Thinking гадна работа! А за контракциите ми каза,че изобщо не са нормални и не е хубаво да ги имама.Каза и ,че папаверина и но-шпа не са толкова ефикасни и ми изписа едни други(нямаше ги в наличност в аптеката и не мога да разчета какво точно пише на рецептата,затова като ги купя ще ви кажа).Каза ми и един доста по-ранен термин-13.04,което наистина доста ме радва.Ако приемем,че родя в самото начало на деветия месец(на 14.03) ще е точно на РД на татаито ни Joy Има и възможност да се засечем със sissi в болницата като раждаме. baby_neutral Ще бъде доста окуражаващо да има някой ,когото познаваш(дори и само от форума).Аз засега твърдо ще раждам в Плевен,освен ако,както казва баба,не се роди веднага щом ти изтекат водите и нямайки болезнени контракции Joy
Поздрави!!
Дейзито ,пробвай с www.prodavalnik.com .Има страхотни дрехи за бременлийки на невероятни цени,защото ги продават мами.Аз се оборудвах със сума ти му блузки,дънки и панталони.И дрешките изобщо не са слонски-дори някой ми станаха по-любими от дрехите,в който вече не се побирам!струва си да пообиколиш тази страничка!

# 116
  • Попово
benitta, 10Х за мерките  Hug
deizytoo,  аз се насочих към този  http://pakostnik.com/productdetails.php?id=899 но не е даден размера... иначе като вместимост, цена и производител ми се стори най-удачен избор...

# 117
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Момичета,знаете ли в Шейново има ли някъде Регистратура или Информация? Щото аз ходих и не видях. Къде бих могла да си запиша час за преглед при някой от докторите там. Не говоря за кабинета дето всички се извъртат. Разбрах,че някой от лекарите там имат частни приеми.

за килограми,моля да не се говори,аз съм "трупнала" 20 до тук. Лекарката яко ми се кара....

Регистратурата е като влезнете от входа в вляво покрай информацията по стълбите към двора и после в мазето. Записване за частен прием на определен лекар става на телефона в кабинета, в която преглежда лекаря. Обикновено прегледите са веднъж седмично от 15 до 17,30 часа ако не бъркам.

# 118
  • Стара Загора
Здравейте! Да пожелая скорошно оздравяване на болните мами- стискам ви палци!
Искам да ви попитам от няколко дена усещам едно пулсиране в корема, през няколко секунди се усеща пуллсиране и е доста изнервящо. Незнам на какво се дължи- някой ако има идея ще съм благодарна да сподели  Praynig  
Като споменахте за килограмите мен винаги ме питат да не съм с близнаци- голям ми бил корема  Blush
Поздрави!

# 119
Момичета благодаря за бързите отговори! Дано не се изгубя из коридорите и да успея да си запиша час! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт